Bende dedim sevgilin değil birseyin değil adamin beğenilerini nEden sorguluyorsun diyeIşte aradığım yorum.
Biçok arkadaş seni seviyo mu ki, cikiyo musun sanane demiş.
Ben ztn ilişkim var demiyorum ki
Bir tek fikir istiyorum güvenilir mı değil mi diye herkes farklı yine çekip alay etme peşinde
Güvenilir ya da güvenilmez biri demek sizin yorumunuzdaki kadar basit iste
Adamın keyfi belkiKeyif mi simdi bu?
Adamın keyfi belki
Evet çekemedim. İlginin zerresini duymayan bir adamı takıntı haline getiren hemcinslerimi hiç çekemiyorum vallaSiz niye o kadar negatifsiniz
Kadınlarla derdiniz ne
Hemcinslerini çekemeyip çatlayan tiplerden birisiniz, hic haz etmem
Kompleksli kadın tribi
Evet çekemedim. İlginin zerresini duymayan bir adamı takıntı haline getiren hemcinslerimi hiç çekemiyorum valla
Çok güçlendim şuvan.O değil ki mevzu, siz anlamadınız
Siz tüm hemcinslerinizi çekemiyorsunuz
Baska konulara yazdığınız yanitları da inceledim
Hep bi laf sokma çabası
Direkt kompleks çekememezlik akıyor
Amac kendı hemcinsini kotu durumda görüp kendini güçlü hissetmek. NET !
Bende dedim sevgilin değil birseyin değil adamin beğenilerini nEden sorguluyorsun diye
Şimdi bu adam güvenilir olsa ne.olucak güvenilmez olsa ne olucak varmı size faydası dünyanın en iyi adamıda olsa en kötü adamıda olsa güven konusunda diyorum
Öğrendiniz ne olucak adam size bir adım atmamış bir söz bir kelime iletişim muhabbet etmemiş bu sorgu araştırma takip etme neDen
Takıntı olmuş sizde bu adam
Çok basit bir cevabı var.: siz sevgili değilsinizMerhaba arkadaşlar
Önceki konumda da anlatmıştım. 2 yıl önce bi işyerinde çalışırken birinden hoşlandım.
O zaman bir adım gelmemişti.
1 ay önce beni instagramda takip etmeye başladı ben de geri takip ettim
Şunu görüyorum ki baska kızların da fotolarını beğeniyo. Kızların hesapları herkese açık old.icin görebiliyorum.
Belki hesabı gizli kızlara da beğeni atiyo.
Daha önce önün hakkında çok çapkın diye laflar duymuştum kötülüyolar diye dusunmustum
Boşa zaman mı kaybediyorum?
Acaba hesabımdan onu çıkarsam mı boşa zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Cok mu fevri davranmış olurum. Fikirleriniz nedir?
Çok güçlendim şuvan.
Mevzuyu anladım adam güvenilir mi diye soruyorsunuz. Ama asıl mevzu adamın sizinle ilgilenmemesi. Yani adam dünyanın en güvenilir adamı da olsa sizinle ilgilenmiyor, dünyanın en güvenilmez adamı da olsa sizinle ilgilenmiyor. Adam sizinle ilgilenmiyor...
Bu arada yorumumu seni üzmek için söylemedim. Sadece belki farklı bir açıdan bakabilirsin diye söyledim.Tmm benim göremediğin yanlışları söylemeniz için bu konuyu açtım
Herkes sevgilin değil demiş
Ben onu sormuyorum
Bu insana güvenilir mı bunu soruyorum
Burda herkes sanki kimseden hoşlanmamış gibi durumu ve beni küçümsemeye çalıştı
Bir-kac arkadaş disinda
Arkadaşım biz konuyu anladık ama senin anlamadığım şey şu bu adam guvenli biri olsun diyelim ne Olucak size soruyorum lütfen cevap verin bu adam guvenli efendi bir tıp diyelim sonuç ne olucak cevap.lutdenTmm benim göremediğin yanlışları söylemeniz için bu konuyu açtım
Herkes sevgilin değil demiş
Ben onu sormuyorum
Bu insana güvenilir mı bunu soruyorum
Burda herkes sanki kimseden hoşlanmamış gibi durumu ve beni küçümsemeye çalıştı
Bir-kac arkadaş disinda
Yahu kompleksli misin arkadaşım? Bu adam beğenmez başka adam beğenir seni. Niye seni kıskanayım evli barklı koca kadınım. Seninle ilgilenmeyen adamın peşinde harcadığın zamana yazık. Adam seninle ilgilenmiyor demiş miydim?Adam benle ilgileniyo demedim
Işte bir kadının beğenilmemesi üzerinden de EGO tatmini yapmaya çalıştın
Direkt kıskanç kadın tribi
Hemcinsini yaralamaya çalışan fesat yılan tiplerden biri
Soze gerek yok
Çok güçlendim şuvan.
Mevzuyu anladım adam güvenilir mi diye soruyorsunuz. Ama asıl mevzu adamın sizinle ilgilenmemesi. Yani adam dünyanın en güvenilir adamı da olsa sizinle ilgilenmiyor, dünyanın en güvenilmez adamı da olsa sizinle ilgilenmiyor. Adam sizinle ilgilenmiyor...
Çok güçlendim şuvan.
Arkadaşım biz konuyu anladık ama senin anlamadığım şey şu bu adam guvenli biri olsun diyelim ne Olucak size soruyorum lütfen cevap verin bu adam guvenli efendi bir tıp diyelim sonuç ne olucak cevap.lutden
Adamın senle muhabbeti yok yalnız öyle birşey var farkındamısınBu işler baştan belli olur canım
Illa çıkmamıza gerek yok ki
Birini tanımak için tabı ki inceliycem
Zaten çıkıyoruz demedim ki
Yahu kompleksli misin arkadaşım? Bu adam beğenmez başka adam beğenir seni. Niye seni kıskanayım evli barklı koca kadınım. Seninle ilgilenmeyen adamın peşinde harcadığın zamana yazık. Adam seninle ilgilenmiyor demiş miydim?
Adamın senle muhabbeti yok yalnız öyle birşey var farkındamısınkonuşmadan kimseyi tanıyamazsınnnn
Valla bu kötü kalple seni sevecek olan da sevmez. Kaçtım ben, kinini başka tarafa kus.Heh evli barklı olduğuna da göre başkasına direkt sataşabilirsin
Tercih etildim bak ben tribi
Direkt kompleksli olan sensin
Senin gibiler o yılan diliyle sataşıp bir güzel moral bozmaya çalışır
Evlerden irak
Bak cevap yok size neyse madem.neden konu açtın güvenli mi değil mi bana onu söyleyin diyorsunNe olacağından size ne ki
Ne küçümsemeye çalışıyorsunuz
Uzatmayın
Küçümsemeye çalışma!!!!!!
Valla bu kötü kalple seni sevecek olan da sevmez. Kaçtım ben, kinini başka tarafa kus.
Valla bu kötü kalple seni sevecek olan da sevmez. Kaçtım ben, kinini başka tarafa kus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?