Instagram beğeni mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende dedim sevgilin değil birseyin değil adamin beğenilerini nEden sorguluyorsun diye
Şimdi bu adam güvenilir olsa ne.olucak güvenilmez olsa ne olucak varmı size faydası dünyanın en iyi adamıda olsa en kötü adamıda olsa güven konusunda diyorum
Öğrendiniz ne olucak adam size bir adım atmamış bir söz bir kelime iletişim muhabbet etmemiş bu sorgu araştırma takip etme neDen
Takıntı olmuş sizde bu adam

Evet çekemedim. İlginin zerresini duymayan bir adamı takıntı haline getiren hemcinslerimi hiç çekemiyorum valla

O değil ki mevzu, siz anlamadınız
Siz tüm hemcinslerinizi çekemiyorsunuz
Baska konulara yazdığınız yanitları da inceledim
Hep bi laf sokma çabası
Direkt kompleks çekememezlik akıyor
Amac kendı hemcinsini kotu durumda görüp kendini güçlü hissetmek. NET !

Çok güçlendim şuvan.
Mevzuyu anladım adam güvenilir mi diye soruyorsunuz. Ama asıl mevzu adamın sizinle ilgilenmemesi. Yani adam dünyanın en güvenilir adamı da olsa sizinle ilgilenmiyor, dünyanın en güvenilmez adamı da olsa sizinle ilgilenmiyor. Adam sizinle ilgilenmiyor...

Tmm benim göremediğin yanlışları söylemeniz için bu konuyu açtım
Herkes sevgilin değil demiş
Ben onu sormuyorum
Bu insana güvenilir mı bunu soruyorum
Burda herkes sanki kimseden hoşlanmamış gibi durumu ve beni küçümsemeye çalıştı
Bir-kac arkadaş disinda

Çok basit bir cevabı var.: siz sevgili değilsiniz yani dolayısıyla kaybedeceğiniz zamanınız da yok

Adam benle ilgileniyo demedim
Işte bir kadının beğenilmemesi üzerinden de EGO tatmini yapmaya çalıştın
Direkt kıskanç kadın tribi
Hemcinsini yaralamaya çalışan fesat yılan tiplerden biri
Soze gerek yok

Bu arada yorumumu seni üzmek için söylemedim. Sadece belki farklı bir açıdan bakabilirsin diye söyledim.

Arkadaşım biz konuyu anladık ama senin anlamadığım şey şu bu adam guvenli biri olsun diyelim ne Olucak size soruyorum lütfen cevap verin bu adam guvenli efendi bir tıp diyelim sonuç ne olucak cevap.lutden

Adam kocan değil. Beğenir?

Adam benle ilgileniyo demedim
Işte bir kadının beğenilmemesi üzerinden de EGO tatmini yapmaya çalıştın
Direkt kıskanç kadın tribi
Hemcinsini yaralamaya çalışan fesat yılan tiplerden biri
Soze gerek yok
Yahu kompleksli misin arkadaşım? Bu adam beğenmez başka adam beğenir seni. Niye seni kıskanayım evli barklı koca kadınım. Seninle ilgilenmeyen adamın peşinde harcadığın zamana yazık. Adam seninle ilgilenmiyor demiş miydim?

Arkadaşım biz konuyu anladık ama senin anlamadığım şey şu bu adam guvenli biri olsun diyelim ne Olucak size soruyorum lütfen cevap verin bu adam guvenli efendi bir tıp diyelim sonuç ne olucak cevap.lutden

Ne olacağından size ne ki
Ne küçümsemeye çalışıyorsunuz
Uzatmayın
Küçümsemeye çalışma!!!!!!

Heh evli barklı olduğuna da göre başkasına direkt sataşabilirsin
Tercih etildim bak ben tribi
Direkt kompleksli olan sensin
Senin gibiler o yılan diliyle sataşıp bir güzel moral bozmaya çalışır
Evlerden irak

Heh evli barklı olduğuna da göre başkasına direkt sataşabilirsin
Tercih etildim bak ben tribi
Direkt kompleksli olan sensin
Senin gibiler o yılan diliyle sataşıp bir güzel moral bozmaya çalışır
Evlerden irak
Valla bu kötü kalple seni sevecek olan da sevmez. Kaçtım ben, kinini başka tarafa kus.

Ne olacağından size ne ki
Ne küçümsemeye çalışıyorsunuz
Uzatmayın
Küçümsemeye çalışma!!!!!!
Bak cevap yok size neyse madem.neden konu açtın güvenli mi değil mi bana onu söyleyin diyorsun

Bir arkadaşa onu silsem olur mu diye yazmışın adamın umrunda değilsin sen daha.ne guveni bence hayal dünyandan cik

Cok üzülürsün cancan

Valla bu kötü kalple seni sevecek olan da sevmez. Kaçtım ben, kinini başka tarafa kus.

Kac kaç tabi o kotu fesat kalbin bir güzel açığa çıktı
Masken düşünce kaç tabi
Hemcinslerini kotu duruma düşürmeye çalışan senin gibi tipler evlerden irak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…