Yorumlarda sorumun cevabı varsa kusura bakmayın.Merhaba arkadaşlar
Önceki konumda da anlatmıştım. 2 yıl önce bi işyerinde çalışırken birinden hoşlandım.
O zaman bir adım gelmemişti.
1 ay önce beni instagramda takip etmeye başladı ben de geri takip ettim
Şunu görüyorum ki baska kızların da fotolarını beğeniyo. Kızların hesapları herkese açık old.icin görebiliyorum.
Belki hesabı gizli kızlara da beğeni atiyo.
Daha önce önün hakkında çok çapkın diye laflar duymuştum kötülüyolar diye dusunmustum
Boşa zaman mı kaybediyorum?
Acaba hesabımdan onu çıkarsam mı boşa zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Cok mu fevri davranmış olurum. Fikirleriniz nedir?
ben konu ıle ılgılı erkek dedıgın efendı olmalı tamam begenı yapabılır arkadaslarına normal..Bence konu sahıbı takıntı halıne getırmıs, bunun yasla alakası yok ama dedıgın aralık daha musaıt bunlara, dogru dıyorsun
Yorumlarda sorumun cevabı varsa kusura bakmayın.
Eskı konunuzu hatırladım.
Siz unutamamısken kendısını buraya konu actıktan 2 ay cıvarı sonrası mı sızı ekledı?
Adama hak verenler toplaşın bişey denicem
Baska ırtıbatınız olmusmuydu eklemeden onceEvet kendisi ekledi
Baska ırtıbatınız olmusmuydu eklemeden once
Bi dur sen de Allahasen. Kızın sinirden eli ayağı titriyor.
Bi dur sen de Allahasen. Kızın sinirden eli ayağı titriyor.
Adam sadece eklemiş, yani uzaydan görülüyor muamelesi yapmaya ne gerek varBi dur sen de Allahasen. Kızın sinirden eli ayağı titriyor.
Kesin öyledir.YOK BE GULUM COK EGLENDIM
NE KADINLAR VARMIS NETTE YANCILIK YAPIOLARMIS KAHKAHA ATTIM SU AN
Adam sadece eklemiş, yani uzaydan görülüyor muamelesi yapmaya ne gerek varmasumlar apartmanındaki gülben geldi aklıma
Hayatında bırı olmadıgını dusunerek yorum yapıyorum.Olmadi ama ben instagramimi herkese açık yaptım 2 - 3 ay kadardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?