Instagram beğeni mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de adamın size karşı bir sorumluluğu yok sevgili değilsiniz beğenilerinden size ne? Sanırım aranızda bir konuşmada geçmemiş önerilerde çıkıp istek yollamış olabilir.Tek tek kimi beğenmiş yok tekli fotoları beğenmiş bakmak yorucu değil öi ya daha baştan şüpheyle başlanan bişeyden hayır gelmez ki başlayan birşeyde yok ha demek ki olsa adamı göz hapsine alacaksınız

Kesinlikle de ışte doğru düzgün baska biri çıkmayınca, burda takildim kaldım, iyi birinin gelip unutturmaşı lazım onu, aramızda bisey bile geçmedi cok saçma ama durum bu
Olabilir olmaz diye bir şey yok bunu siz yaşıyorsunuz. Kimse aaa olur mu öyle şey ya diye suçlayamaz sizi.
Ancak doğru düzgün biri çıkmıyor diye bence sizi sevmeyen biri için kendinizi yıpratmayın. Böyle demek kolay ancak biz burda ne desek o kişiyi aklınızdanda çıkaramayız. Belki bir psikolog veya psikiyatrist den alınacak destek çok iyi gelebilir.

İnstagramda kadin, erkek fark etmez herkes herkesin fotografini begenir ve bu özel bir durum değildir gayet normal birsey.

Ha sizin ilgilendiginiz adam önüne gelen tanimadigi etmedigi kadinlari da takip edip boyuna begeniyorsa başkaaa...
Ben oyle biriyle birlikte olmayi dusunmek istemezdim. Bir insanin hayatinda kimse yokken de yaptiklari onemlidir benim için. Önüne gelene yuruyen, hovarda tiplerin hayatina biri girince birden bire degisecegini dusunmuyorum kendi adima.

O cümleyi yanlış yazmışım, eklemeyi unutmusum, çapkın diyenlerle aralarında baya sorunlar olmuş, inanmamıştım yani kötülüyolar diyodun
Anladim, simdi sevgili değilsiniz herkesi beğenebilir ama tahmin ettiğim gibi önüne gelen herkesi beğeniyorsa orası sıkıntı.
Bence siz bu çocugu bosverin vakit kaybı gercekten. Size karsı birşey hissetse emin olun farkederdiniz

Adam sadece seni eklemiş sosyal medyadan sanki evlenmişsin de kimi ne sıfatla kıskanıyorsun anlayamadım ne saçma

Işte aradığım yorum.
Biçok arkadaş seni seviyo mu ki, cikiyo musun sanane demiş.
Ben ztn ilişkim var demiyorum ki
Bir tek fikir istiyorum güvenilir mı değil mi diye herkes farklı yine çekip alay etme peşinde
Güvenilir ya da güvenilmez biri demek sizin yorumunuzdaki kadar basit iste

Valla millet bişey diyorsa vardır bı bildikleri öyle kalsın takipleşin ama çok anlam yükleme bence üzülürsün

Ama canımcım millet çapkın demiş... Adam uçana kaçana bakıyorsa beğeni atıyorsa zaten azıcık hoopa mı diyeyim çapkın mı diyeyim artık sen anla öyledir. Ben böyle erkeklerden hoşlanmam mesela , sen de olmaz dersen sen bunu boşver bence.

Yani yani adam zaten aile babasıyım diye iddialarda bulunmuyor, dümdüz çapkın ona bakan buna bakan bir abi işte

Yani yani adam zaten aile babasıyım diye iddialarda bulunmuyor, dümdüz çapkın ona bakan buna bakan bir abi işte

Aynen canm ben ne yapayım
Acaba instagrami 2 ay kapatıp
Sonra onu silip geri mı açsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…