Oouuwww stalk queen olunmus, hoslantının bır tık ustu bence bu
Olabilir olmaz diye bir şey yok bunu siz yaşıyorsunuz. Kimse aaa olur mu öyle şey ya diye suçlayamaz sizi.Kesinlikle de ışte doğru düzgün baska biri çıkmayınca, burda takildim kaldım, iyi birinin gelip unutturmaşı lazım onu, aramızda bisey bile geçmedi cok saçma ama durum bu
İnstagramda kadin, erkek fark etmez herkes herkesin fotografini begenir ve bu özel bir durum değildir gayet normal birsey.
Ha sizin ilgilendiginiz adam önüne gelen tanimadigi etmedigi kadinlari da takip edip boyuna begeniyorsa başkaaa...
Ben oyle biriyle birlikte olmayi dusunmek istemezdim. Bir insanin hayatinda kimse yokken de yaptiklari onemlidir benim için. Önüne gelene yuruyen, hovarda tiplerin hayatina biri girince birden bire degisecegini dusunmuyorum kendi adima.
Anladim, simdi sevgili değilsiniz herkesi beğenebilir ama tahmin ettiğim gibi önüne gelen herkesi beğeniyorsa orası sıkıntı.O cümleyi yanlış yazmışım, eklemeyi unutmusum, çapkın diyenlerle aralarında baya sorunlar olmuş, inanmamıştım yani kötülüyolar diyodun
Kredi istemediği gerçeğiKredisinden yer.
Adam keyfine bakıyor bizim hatunlar burda kredi vermeme derdindeAdamın öyle bir endişesi yok ki.
Konu sahibi engellese farkında bile olmayacak büyük ihtimalle.
Adam sadece seni eklemiş sosyal medyadan sanki evlenmişsin de kimi ne sıfatla kıskanıyorsun anlayamadımMerhaba arkadaşlar
Önceki konumda da anlatmıştım. 2 yıl önce bi işyerinde çalışırken birinden hoşlandım.
O zaman bir adım gelmemişti.
1 ay önce beni instagramda takip etmeye başladı ben de geri takip ettim
Şunu görüyorum ki baska kızların da fotolarını beğeniyo. Kızların hesapları herkese açık old.icin görebiliyorum.
Belki hesabı gizli kızlara da beğeni atiyo.
Daha önce önün hakkında çok çapkın diye laflar duymuştum kötülüyolar diye dusunmustum
Boşa zaman mı kaybediyorum?
Acaba hesabımdan onu çıkarsam mı boşa zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Cok mu fevri davranmış olurum. Fikirleriniz nedir?
Adam keyfine bakıyor bizim hatunlar burda kredi vermeme derdinde
İnstagramda kadin, erkek fark etmez herkes herkesin fotografini begenir ve bu özel bir durum değildir gayet normal birsey.
Ha sizin ilgilendiginiz adam önüne gelen tanimadigi etmedigi kadinlari da takip edip boyuna begeniyorsa başkaaa...
Ben oyle biriyle birlikte olmayi dusunmek istemezdim. Bir insanin hayatinda kimse yokken de yaptiklari onemlidir benim için. Önüne gelene yuruyen, hovarda tiplerin hayatina biri girince birden bire degisecegini dusunmuyorum kendi adima.
Adam sadece seni eklemiş sosyal medyadan sanki evlenmişsin de kimi ne sıfatla kıskanıyorsun anlayamadımne saçma
Kredi istemediği gerçeği
Adam keyfine bakıyor bizim hatunlar burda kredi vermeme derdinde
Ama canımcım millet çapkın demiş... Adam uçana kaçana bakıyorsa beğeni atıyorsa zaten azıcık hoopa mı diyeyim çapkın mı diyeyim artık sen anla öyledir. Ben böyle erkeklerden hoşlanmam mesela , sen de olmaz dersen sen bunu
Yani yani adam zaten aile babasıyım diye iddialarda bulunmuyor, dümdüz çapkın ona bakan buna bakan bir abi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?