Burada siz dahil kimse kimseyi tanımıyor farkında mısınız?
Sizi tanımayan insanlar sizi neden kıskansın ki? Ayrıca açtığınız konuda kıskançlık yapılacak bir durum bile yokken
normal hayatta da böyle misiniz çok merak ettim. Çevrenizdeki Tüm kadınların sizi çekemediğini falan düşünüyorsanız işiniz çok zor
Yine bir konu sahibini çıldırtmışsınız, kıskanç kadınlar!
Konu sahibi şu an stalk queenliğin kitabını yazıyor, sahur sofraları başlığındaki yorumlarıma bile seri dislike atıyor. Ben sana naptım konu sahibiOouuwww stalk queen olunmus, hoslantının bır tık ustu bence bu
Ahaaa kız Hale bu dün geceki dislikeci olmasın sakınKonu sahibi şu an stalk queenliğin kitabını yazıyor, sahur sofraları başlığındaki yorumlarıma bile seri dislike atıyor. Ben sana naptım konu sahibi
Yoo normalde cok güzel arkadaşlıkların var
Esas şaşırma nedenim de bu
Akşam vakti arkadaşıma yazmıyım dedim buraya yazdım
Cidden kıskanç bir guruh var
Zannediyolar ki; hemcinsleriyle alay edince moralleri yükselecek
Bence tuhaf bir yaklaşım
Buna şaşırdım, erkekler birnirine soru soruyor forumlarda görüyorum
Hep seviyeli cevaplar
Burda ise amaç konu açanın moralin bozmak, konu açtığına bin pişman etmek
NERDE KALDI YARDIMLASMA YALAN
Rüya reis mi? Sanmam. O garibimin derdi bambaşkaydı.Ahaaa kız Hale bu dün geceki dislikeci olmasın sakın
Seri köz getir karşimRüya reis mi? Sanmam. O garibimin derdi bambaşkaydı.
Neden şok?Konu sahibi gerçekten 36 yaşında mıymış? Ben şok
20-22 falan diye düşünmüştüm.Neden şok?
Nasıl bir yardım istiyorsunuz napalımm mesela adama yazalım mı bu kız senden hoşlanıyor diye aranızı mı yapalım zorla.. güvenilir adam desek ne olacak güvenilmez desek ne olacak hiç çıkmadığınız adamdan hayal dünyanızda ayrılacakmısınız..:))
Rüya reis mi? Sanmam. O garibimin derdi bambaşkaydı.
Bence konu sahıbı takıntı halıne getırmıs, bunun yasla alakası yok ama dedıgın aralık daha musaıt bunlara, dogru dıyorsun20-22 falan diye düşünmüştüm.
Ortada bısey yokken sadece sıze yoğunlaşması gerekmiyor zamanla bı bakın sureklı olan bı durum ıse zaten fark edılır suan sızde dıger kızlarla aynı konumdasınızMerhaba arkadaşlar
Önceki konumda da anlatmıştım. 2 yıl önce bi işyerinde çalışırken birinden hoşlandım.
O zaman bir adım gelmemişti.
1 ay önce beni instagramda takip etmeye başladı ben de geri takip ettim
Şunu görüyorum ki baska kızların da fotolarını beğeniyo. Kızların hesapları herkese açık old.icin görebiliyorum.
Belki hesabı gizli kızlara da beğeni atiyo.
Daha önce önün hakkında çok çapkın diye laflar duymuştum kötülüyolar diye dusunmustum
Boşa zaman mı kaybediyorum?
Acaba hesabımdan onu çıkarsam mı boşa zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Cok mu fevri davranmış olurum. Fikirleriniz nedir?
Nasıl bir yardım istiyorsunuz napalımm mesela adama yazalım mı bu kız senden hoşlanıyor diye aranızı mı yapalım zorla.. güvenilir adam desek ne olacak güvenilmez desek ne olacak hiç çıkmadığınız adamdan hayal dünyanızda ayrılacakmısınız..:))
Bence konu sahıbı takıntı halıne getırmıs, bunun yasla alakası yok ama dedıgın aralık daha musaıt bunlara, dogru dıyorsun
Bu çocuğun yaşı sizden küçük mü? Yanlış anlamayın merak ettim sadeceAman git ablacım burda prim kasma
Colugunla çocuğuma ilgilen
Kendin yarum akıllısın millete akıl mı dağıtıyorsun
20-22 falan diye düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?