- 24 Ağustos 2020
- 3.114
- 7.935
- 108
Birazdan gelir ban kafamız dinlenir
Evlilik böyle birşey değil yalnızinşallah bigün evlenirsinde kocişinin kölesi olup onunşa ilgilenirsin hatta ortak hesap açıp nelere bakmış be beğenmiş diye kendini yer durursun adam daha selam yazmamış evlilik hayalleri kuruyorsun adamla yazık.
Neden bu konu sahipleri istemedikleri yorumları duyunca böyle çıldırıp sağa sola saldırıyor anlamış değilim
Biraz söylenilenlere kulak verelim. Bu kadar kadın yanılıyor olamaz değil mi?
Yoo çokta mutluyum valla şuan çok keyfim yerinde sen sormuşsun burada herkes cevap vermiş herkes aynı şeyi söylüyorsa bi düşün bakalım sorun nerede kimle. Uslubun o kadar kötü ve pis ki umarım o çocuk sana yazmaz eminim yapışırsın çocuğa. Çocuğun hayatının hatası olur şansı varsa hayırlısı olsun.Ben evlilik hayali kurmadım çarpıtmaya çalışma
Orda sen öyle bi imada bulundun şakayla yanıt verdim
Belli evliliğinde MUTSUZ olduğun
Etrafa satasiyorsun
Benim senle alay ettiğime dair tek kelime göster yorum yazdım durumla ilgili o kadarIstenilen değil alay ediliyor carpitmayalim
Ya arkadaşlar adamın bunu ınstagramda eklediği falan yok ya hayal dünyasında yaşıyor 6 ay çalşmışlar o şubeden gitmiş niye eklesin o kadar zamandan sonra?
Ocakta konu açmış ben hala onu düşünüyorum iletişim kurup ınstagramdan da ekleyemez miydi demiş yani öyle bir beklentisi baştan varmış muhakak çocuğun profili açıksa kızlara bakıp inceliyor..
Hayır yani konu sahibi diyelim güvenilmez bu adam size ne ya da güvenilir ee size ne faydası var? Halaa olmayacağı anlamına gelmiyor diyorsunuz ya hoşlansa ekleyince yazardı bu kadar ezik olmayın..
Not:evliyim çocuğum var sizi tanımam etmem ki hani çekemeyen fesat dersiniz neyi çekemicez tutkulu takıntılı olmayan aşkınızı mı..
Yoo çokta mutluyum valla şuan çok keyfim yerinde sen sormuşsun burada herkes cevap vermiş herkes aynı şeyi söylüyorsa bi düşün bakalım sorun nerede kimle. Uslubun o kadar kötü ve pis ki umarım o çocuk sana yazmaz eminim yapışırsın çocuğa. Çocuğun hayatının hatası olur şansı varsa hayırlısı olsun.
Bir şeyi çarpıttığım falan yok . Sizin sorduğunuz şekle göre gayet normal yorumlar gelmiş. Dışarıdan bakan bir göz olarak söylüyorum bunu. Siz içinizde yaşadığınız duygu karmaşasıyla size laf sokulduğunu hissetmişsiniz. Ortada herkesin size söylediği ortak bir fikir var ama siz ısrarla bunu görmek istemiyorsunuzIstenilen değil alay ediliyor carpitmayalim
Gerçekten ekledi
Işte o nde kotu niyetlisiniz ki
Direkt yalancı diyosunuz
Tabi bunu kanitlayamam
Ben senin yerinde olsam derim ki bi adam vardı hoşlanmıştım aylar sonra beni ekledi bende kimleri takip ediyor beğeniyor baktım. Ve beğendiği kızlar benden güzel ben öyle değilim acaba ilk ben yazsam mı ? İnan konun bu şekilde olsa kimse sana burada bu lafları söylemez. Ama sen olmamış bir olayı kafanda büyütüp takıntı haline getirmişsin çok yazık biraz özgüvenli ol.Sen kendi üslubuna baj
Birkc üye bir ölüp konu acaba sataşmak ne dmk ya
Adamla evlilik hayali kurmuşum gibi iftira da attın
Ne halın varsa gor
Bir şeyi çarpıttığım falan yok . Sizin sorduğunuz şekle göre gayet normal yorumlar gelmiş. Dışarıdan bakan bir göz olarak söylüyorum bunu. Siz içinizde yaşadığınız duygu karmaşasıyla size laf sokulduğunu hissetmişsiniz. Ortada herkesin size söylediği ortak bir fikir var ama siz ısrarla bunu görmek istemiyorsunuz
Sen bence burada zaman kaybeceğine takıntılı olduğun adam kimleri beğenmiş daha ona bak.. ben adam bana aşık mı dedim diyorsun, bi yandan olmayacağı anlamına gelmezmiş eee yazdı mı yok buluştunuz mu yok.. güvenilir miymiş sanane ki sanki çıkıyorsunuz.yazık Allah kimseye hayatında olmayan insanın beğenilerini inceleyecek kadar yoksunluk vermesin
Ben senin yerinde olsam derim ki bi adam vardı hoşlanmıştım aylar sonra beni ekledi bende kimleri takip ediyor beğeniyor baktım. Ve beğendiği kızlar benden güzel ben öyle değilim acaba ilk ben yazsam mı ? İnan konun bu şekilde olsa kimse sana burada bu lafları söylemez. Ama sen olmamış bir olayı kafanda büyütüp takıntı haline getirmişsin çok yazık biraz özgüvenli ol.
Aynen kocamla ilgileniyorum ben gözümü bir sn ayırmıyorum ondan çünkü evlilik böyle bir şey her sn evle işgilenmem lazımAh canımım o senin görüşün ne takıntısı
Evine dön yuvala ilgilen be canim
Aynen kocamla ilgileniyorum ben gözümü bir sn ayırmıyorum ondan çünkü evlilik böyle bir şey her sn evle işgilenmem lazım
Burada siz dahil kimse kimseyi tanımıyor farkında mısınız?Işte benim anlatamadığım su
Laf sokarak dalga geçerek yanıt veriliyor
Bu tamamen kadın kıskançlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?