İnstagram belası!

Arkadaş danaya girer gibi ortak instagram hesabına girmek nedir. Seksi kızlardan kaçış yok, onlar her yerdeler. Haber sitelerinde bile memeler görüyoruz artık. Kocaman bir de.
Benim eşim çok kıskanç te 3 sene evvel henüz sevgili iken tüm sosyal platformları kapatıp kullanmama kararı almıştık çok kavga ettiğimiz için.. Sonra bunu açtık beraber kullanalım dedi Yıllardır da kaldı ama zaten sorum ortak hesabım değil buna değinmenize ne lüzum var ki benim ve eşimin tercihi bu. Konu bu değil farkındaysanız tiye almanıza çok lüzum görmüyorum

bende hiç çıkmıyor öyle şeyler.
ben neleri takip ediyorsam arıyorsam( arama bölümü var ) onlarla ilgili çıkıyor. Örneğin dekorasyon hesapları takip ediyorum. Onunla ilgili çok çıkıyor mesela bir sinema oyuncusu takip ediyorsanız onun resimleri çıkıyor. İnstagramın sistemi öyle.
Bende de var yemek sayfaları çıkıyor işte sevdiğim şarkıcı yada eşimin tuttuğu takım Vs Vs ama aşağıda sağda bir kutucuk var bu zıkkım hep aynı yerde aynı kutucukta çıkıyor o kutucuk dışında hiçbir yerde ne kadın çıkıyor ne başka birşey bende sponsorluk gibi birşey Mi acaba diye Size sormak istedim ama kafam daha da karıştı şimdi valla

Şimdi girdim sizin için tekrar baktım. Akışı yeniledim 5 kere . Hiç çıkmadı öyle bişey. Hep benim takip ettiğim şeylerle ilgili çıkıyor. Ben çok hesap takip ediyorum. Çok çeşitli hesaplar. Bütün resimler onlarla bağlantılı. Farklı hesaplar ama konu bağlantıları var. Bazıları da dünyadan haberler. Popüler olanlar. Yani takip etmediğim konulardanda var ama sizin dediğiniz gibi bir görüntü görmedim.

Ay acaba eşimden çıkış yapıp bir hafta ben kullansam çıkmazsa anlarım ki eşim bakıyor hihihi😂 güldüğüm bakmayın ya asabım bozuluyor kendimi itici hissediyorum böyle görüyorum falan.. Hay lanet tiktok
Bence bir kere kesfete yerlesince uzun süre kalkmıyor .
1 hafta Az bir süre. Ama ilk başlarda açtığınızda siz bi kaç kere girdim demiştiniz ya görünce bence onun eseri bunlar .

Sanırım hem sizin takip ettiğiniz sayfalarla ilgili şeyler çıkıyor hem de takip ettiğiniz sayfaların takip ettiği sayfalar çıkıyor.
Çünkü 1 adet bile ünlü ya da magazin sayfası takip etmediğim halde bir ara sürekli şeyma subaşı'na maruz kalıyordum. Profiline baktım, arkadaşlarımdan takip edenler var.

Ya da annelik ve bebeklerle hiçbir alakam olmadığı halde doğum fotoğrafları görüyorum.

"Kesin eşiniz bakıyor" diyemeyiz bence.

Onlari takip eden sayfalara onlarla ilgili sayfalara bakıyorsa çıkar. Mesela ben hercai yi takip ediyorum onlarla ilgili sayfalara bakıyorum keşfetim hercai miran reyyan fan sayfaları doldu.

Bence bir kere kesfete yerlesince uzun süre kalkmıyor .
1 hafta Az bir süre. Ama ilk başlarda açtığınızda siz bi kaç kere girdim demiştiniz ya görünce bence onun eseri bunlar .
Evet benim yüzümden de olabilir çünkü açtım ondan ona baktım yalan yok ama kafamı karıştıran hep aynı yerde olması bilmiyorum. Ki :(

Sanırım hem sizin takip ettiğiniz sayfalarla ilgili şeyler çıkıyor hem de takip ettiğiniz sayfaların takip ettiği sayfalar çıkıyor.
Çünkü 1 adet bile ünlü ya da magazin sayfası takip etmediğim halde bir ara sürekli şeyma subaşı'na maruz kalıyordum. Profiline baktım, arkadaşlarımdan takip edenler var.

Ya da annelik ve bebeklerle hiçbir alakam olmadığı halde doğum fotoğrafları görüyorum.

"Kesin eşiniz bakıyor" diyemeyiz bence.
Evet mesela bazen bende de hiç alakam olmadığı halde örgü modelleri çıkıyor annemden dolayı sanıyorum 😂 benim görüp baktığım gibi bakmışsa bilmiyorum elbette ama ben açıp baktm çıktıkça acaba ben çok açtım diye mi bu kadar sürekli çıkıyor bilmiyorum bir de hep aynı yerde çıkıyor keşfet Karışık olur normalde sinirim bozuluyor inanın kıskançlığı da geçtim kendimi kötü hissediyorum valla 🐮

Eşiniz bakıyordur.
Benim baktığım şeylerle ilgili çıkıyor keşfettekiler. Dolayısıyla eşinizin bakma ihtimali daha yüksek. Geçmiş olsun.

Şimdi eşim beşiktaşlı evet onlarla ilgili çok şey çıkıyor benim hayranı olduğum bir şarkıcı var onunla da ilgili çıkıyor ama bunun beni şüphelendirmesi şöyle aşağı iniyorum sağda hep aynı kutucukta çıkıyor rastgele değil ve hep tiktok hadi diyelim eşim kadınlara bakıyor tiktoktan başka birşey yok ve hep kadın hep seksi dans. Yani bu adam tiktoka bakıyosa bile (uygulama yada hesap Vs kullanmıyor aksine tiktok hakkında çok bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum pek sosyal platform olayı yok) neden hep kadın tiktokta bin çeşit şey var sanki lanet uygulama o kutucuğu satın almış
Sen ne yap biliyo musun yemek cocuk giyim söz sayfalarina cok sık bakki o videolar gitsin ve esine bi sor derim ben olsam sorarim bakiyo musun diye zaten gözlerinden belli olur yalan söyledigi

İnstagram arama cubugunda neyi aratırsanız ve izlerseniz kesfettede onlar cıkar. Muhtemelen eşiniz aratıp izliyor ve sonrasındada siz görmeden arama gecmişini temizliyor e haliyle onlar yada ona benzer konularda kesfete dusuyor.

Şöyle de bişey var . Ben instagramda hiç arama yapmam. Ama Googleda herhangi bir şey arıyorum. Mesela geçenlerde bot baktım. İnstagram keşfetim botlarla dolu. Ya da bi ceket , takı vs neye baksam. Hemen anasayfamda da keşfetimde de onlar çıkıyor. Ve uzun süre kalıyor . Birde sizin için baktım genel olarak ilgilendiğim ya da googledan baktığım şeyler vardı. Ama bir tek bebek resimleri çıkıyor fazla. Ben hiç bebek resmi aratmadım da bakmadım da. Bakan arkadaşlarımdan dolayı çıkmış olabilir. Yani sizinde instagramınızdaki kişiler baktığı için çıkıyor da olabilir

Şimdi girdim sizin için tekrar baktım. Akışı yeniledim 5 kere . Hiç çıkmadı öyle bişey. Hep benim takip ettiğim şeylerle ilgili çıkıyor. Ben çok hesap takip ediyorum. Çok çeşitli hesaplar. Bütün resimler onlarla bağlantılı. Farklı hesaplar ama konu bağlantıları var. Bazıları da dünyadan haberler. Popüler olanlar. Yani takip etmediğim konulardanda var ama sizin dediğiniz gibi bir görüntü görmedim.
Ya teşekkürler yeni farkettim mesajınızı

Sen ne yap biliyo musun yemek cocuk giyim söz sayfalarina cok sık bakki o videolar gitsin ve esine bi sor derim ben olsam sorarim bakiyo musun diye zaten gözlerinden belli olur yalan söyledigi
Ay konuyu açtığımdan beri yemek ve bim şok market gibi şeylere bakıyorum yeniliyorm aynı ama hemen değişmez galiba eşime sordum ben hayırdır ne bu tiktok dolmuş Anasayfa diye bilmem farketmedim noldu dedi bakışı duruşu çok normaldi ha belki yalandır bilmiyorum ama sorgulayıp üsteleyebileceğim bir duruşu olmadı tekrar mı sorsam acaba

Back
X