İnstagram belası!

Evet içim biraz rahat etti yalan yok ama yinede kendim bile görsem can sıkıcı 🙄 bir de şüphe bu düştüğü yerden kolay kalkmıyor içim rahatlasa da şüphem devam ediyor 🙄 bir süre kullanmasak mi olayına mi girsem hiç konudan bahsetmeden
Gerek var mı sizce böyle bir şeye? Sonuçta ilgisi yok diye siz söylüyorsunuz. Şüpheleri atın kafanızdan sizi kemirir ortada sebep yokken. Benim yerimde olsanız n’apardınız :)

Yani, düşünerek çözebileceginiz daha dogrusu yüzde yüz emin olabileceginiz bir durum degil. Instagramda gecirdigi sure cok azmıs ama bu bakmadigi anlamina da gelmez. Bir kere bakmis olması kâfidir. Bundan 2 ay önce fln sponsor reklam olarak cikiyordu benm de karsima hic tiklamadim sonra bir daha da karsima ne reklam olarak ne de kesfet olarak cimadi. Ki benim gunluk instagramda gecirdigim ortalama süre 1 saat flndir. Zamaninda bir gaflette bulunup cikan rekllam sayfasina tikladiysa, instagram kafayi ona takmis (takibe almasi icin) olabilir.

Takip edip baktıgınız şeylere göre çıkar. Ayrıca ortak hesap kullanmak sadece bana mı saçma geliyor. Hepimiz birer bireyiz neden sosyal hesapları ortak kullanıyoruz ki. Herkesin ilgi alanı arkadaşları farklı.

Ben yeni instagram actim ders calismak icin soru sayfalari takip ediyorum benim kesfetim de bile cikiyor.

ben de bir soru sormak istiyorum size;eşimin tamamı erkeklerden oluşan 10-15 kişilik bir watsap grubu var.Borsa,iş,güç,para filan konuştuklarını söylüyorlar.Geçen gün gönderdikleri mesajları yanlışlıkla gördüm TikTok denilen yerde olan kadınların fotoğrafları:olamaz:
bakıp bakıp iç geçiriyorlar,of ne karı,off olsa şimdi filan diye diye.
eşimi yoldan çıkarmalarından korkuyorum,eşime kızdım ne biçim şeyler diye ben onlara bakmıyorum ben sadece sohbet ediyorum ayrıca her erkek muhabbetinde olur böyle şeyler dedi geçiştirdi.Çok huzursuzum ya

ben de bir soru sormak istiyorum size;eşimin tamamı erkeklerden oluşan 10-15 kişilik bir watsap grubu var.Borsa,iş,güç,para filan konuştuklarını söylüyorlar.Geçen gün gönderdikleri mesajları yanlışlıkla gördüm TikTok denilen yerde olan kadınların fotoğrafları:olamaz:
eşimi yoldan çıkarmalarından korkuyorum,eşime kızdım ne biçim şeyler diye ben onlara bakmıyorum ben sadece sohbet ediyorum ayrıca her erkek muhabbetinde olur böyle şeyler dedi geçiştirdi.Çok huzursuzum ya

Kendinize ayrı konu açmanız lazım. Başkasının konusunun altında size yardımcı olamayız

yokmu kız arkadaşlarınızla whatsap gurubunuz ?
Can Yamana deliriyor şimdi hatunlar atın kaslı kaslı can yaman ve benzer türevlerinin fotoloarını içgeçiren emojiler falan da yapıştırın hatta kızlarda koysun...bir iki muzip makara çevirin bunların üstüne,bir şekilde de eşinizin görmesini sağlayın bunları madem siz de :))) güya yakalanınca da; aaa herkız muhabbetinde oluyor bunlar abartma ya diyebilirsin !

Yapma tabi bunu.....
Tepkileri Kötü olur falan.Aama birşekilde derse vermen gerekiyor.
Kendine yeni bir konu açabilirsin daha çok fikir çıkar.

Tabi canım hep arkadaşlarının suçudur bu tip şeyler.. onlar atar sizinki bakmaz asla 😣

Her erkek muhabbetinde olmaz daha dogrusu olmamalı. Bu tarz muhabbetleri ve goruntuleri yollayan kendini bilmezleri diger arkadaslari uyarlamali. Esiniz bu tarz fotolar yollayan arkadas veya arkadaslarina "yollamayin arkadaslar bu tarz fotolari eşimiz, colugumuz cocugumuz eline aliyo bu telefonlari" diye bir tepkide bulunabilir. Olabilir boyle seyler demesi bunu normal olarak gormesi hoş degil bence. Neticede evli barkli insan toplulugundan bahsediyoruz. Yeri gelince "aldatma olayı" sadece yatakta olmaz beyinde de olur bla bla demesini biliyolar. Acik bi kadina off moffff, simdi burda olsaydi tarzi yorumlarin hic olabilir bir yani, masumane bir kılıfı olamaz. Birisinin yaptigi terbiyesizlige tepki gostermezsen, bu senin o tarz muhabbetlerden rahatsiz olmadigini gosterir.

Konuyu okuyunca kendi hesabımı açıp baktım ve evet bende de var o uygulamanın videosu. İlgi alanlarım ağırlıklı keşfette ama hiç alakasız şeyler de çıkıyor ki sanırım amaç reklam. O alanlara yönlendirmek.

Eşiniz doğru söylüyor. Hemen hemen her erkek muhabbetinde böyle konuşmalar geçiyor :/

Evet bazi erkekler eşiniz ve cevresi gibi ama her erkek muhabbetinde olmaz bunlar.
Benim eşimin bekar erkek arkadaslariyla olan konusmalarinda bile boyle sacma sapan "off karii, kariya bak" temali şeyler hiç gormedim.
Enn fazla belalti şakalar yaparlar ama o da "karilarla" alakali olmaz.

Kimse kimseyi yoldan cikaramaz zorla, herkes kendine benzeyenle arkadaş olur.

Evet bazi erkekler eşiniz ve cevresi gibi ama her erkek muhabbetinde olmaz bunlar.
Benim eşimin bekar erkek arkadaslariyla olan konusmalarinda bile boyle sacma sapan "off karii, kariya bak" temali şeyler hiç gormedim.
Enn fazla belalti şakalar yaparlar ama o da "karilarla" alakali olmaz.

Kimse kimseyi yoldan cikaramaz zorla, herkes kendine benzeyenle arkadaş olur.
Valla hiç beklemediğin adam bile of karıya bak demiştir evli bile olsa. O kadar güvenmeyin.

Valla hiç beklemediğin adam bile of karıya bak demiştir evli bile olsa. O kadar güvenmeyin.

Başkasinin kocasi hakkinda beklentiye girmedim hiç şunu yapar, bunu yapmaz şeklinde. Herkes herseyi yapabilir. Ben kendi eşimden bahsediyorum.

5 yillik eşimin " of kariya bak" muhabbeti olsa görürdüm simdiye kadar. Butun erkek arkadaslariyla tanişigim ve buluşmalara hep birlikte gidiyoruz eşimle taniyorum denilebilir. Tabi ki özel hayatlarini, başkalariyla muhabbetlerini bilemem ama eşimle oyle bir muhabbete tutuştuklarini gormedim.

Tiktok mu ne naneyse
Cikarsa ciksin nolacak ki
Esiniz merak etmis bakmis belli ki,siz de bakin. Nolacak gelip evinize mi yerlesecekler,esinizi mi alip goturecekler sanki ;)

Eşim de ben de sosyal medya kullanmiyoruz tek kullandigimiz sey wp. Kafalar rahat vallahi tavsiye ederim herkese

Başkasinin kocasi hakkinda beklentiye girmedim hiç şunu yapar, bunu yapmaz şeklinde. Herkes herseyi yapabilir. Ben kendi eşimden bahsediyorum.

5 yillik eşimin " of kariya bak" muhabbeti olsa görürdüm simdiye kadar. Butun erkek arkadaslariyla tanişigim ve buluşmalara hep birlikte gidiyoruz eşimle taniyorum denilebilir. Tabi ki özel hayatlarini, başkalariyla muhabbetlerini bilemem ama eşimle oyle bir muhabbete tutuştuklarini gormedim.
Herkes kendi eşinden sorumludur zaten başkasından beklemenize gerek yok. Erkeklere %100 güvenilmez demek istediğim bu. Bende 6 yıllık evliyim. Görmedim hiç ama denk mi gelmedim ya da az mı didikliyorum onu diyorum bazen. Ya da o çok iyi temizliyor. Bizimle olan ortamda yapmasınlar bir zahmet.. Watsap gruplarında çok dönüyor bu tip şeyler ya da başbaşa oldukları ortamda.

keşfette çıkanlara kadar incelenecekse hayatlar, kimse kimse ile ilişkiye girmemeli bence. tiktok'taki saçma videolar yerine, ulaşabileceği kanlı canlı bir kadının fotoğrafları, paylaşımları düşse keşfete daha mı iyi ?

hepimiz zaman zaman saçma şeylere girip bakıyoruz. kasıtlı olmadan da tıklanabilir, bir anlık merakla da.

hayatı böyle zorlaştırmamak lazım. yada madem böyle şeyler sorun sosyal medyayı hayattan çıkarmak lazım.

ortak hesap konusuna girmiyorum bile. bana göre güvensizliğin tweety'leştirilmiş hali. - bilen bilir o çizgi filmde tüm sevimli görüntüsüne rağmen asıl kötü olan tweety'dir.

ayrıca artık dijital dünya çok farklı. arkadaşınızdan ilk kez adını duyup konuştuğunuz bir ürün, bir kere aramadığınız halde telefonunuzda pat diye çıkıyor. hem sosyal medyada, hem sms olarak hem de mail yoluyla. hatta hotmail reklamlarına dahi düşüyor.

belki biri eşinizin yanında tiktok videolarından bahsetti.. vs vs..

biraz akışta kalmak, kontrolsüzlük iyidir.

Herkes kendi eşinden sorumludur zaten başkasından beklemenize gerek yok. Erkeklere %100 güvenilmez demek istediğim bu. Bende 6 yıllık evliyim. Görmedim hiç ama denk mi gelmedim ya da az mı didikliyorum onu diyorum bazen. Ya da o çok iyi temizliyor. Bizimle olan ortamda yapmasınlar bir zahmet.. Watsap gruplarında çok dönüyor bu tip şeyler ya da başbaşa oldukları ortamda.
erkek arkadaşımında kendi erkek gruplarında arada böyle videolar dönüyor. içlerinde evlisi, sevgilisi olanı, bekarı dolu. hiçbiri de "offf karııııı" diye tribe girmiyor. üzerinden geyik çeviriyorlar. merak ettiğimde okuttu direkt, hiçte bu adam bunları izler izler aldatır demedim. bence hiç az mı didikliyorum demeyin. çok didiklenilen bir ilişki zaten ne kadar doğru ki ?

Back
X