Arkadaşlar eşimle ortak instagram kullanıyoruz 2 haftadır keşfet sayfasında dans eden tiktok kızları çıkıyor en başlarda takmadım esgeçtim ama kızların seksiliklerinde sınır yok öyle ki çamaşırsız kadınlar bile çıkıyor bir iki tanesini engelledim ama sürekli çıkıyor acaba eşim mi bakıyor da sürekli çıkıyor diye düşünüyorum ama bu kadar da olmaz ki evde teli hep masadadır iş yerinde yoğun çalışıyor bakıyosa bile böyle her saniye çıkacak kadar olur mu rahatsız oluyorum artık sizde de çıkıyor mu? Kıskanmayı da geçtim vallahi kendimi kötü hissediyorum
Edit : mesela bende bazı müzisyenleri aşırı takip ediyorum onlarda çıkıyor ama böyle aşırı ve sürekli değil
Edit 2 : hanımlar bir kaç arkadaşa yazdım öyle ki herkese yazacağım sanırım dedim ve buraya eklemeye karar verdimmm

Şimdi eşim beşiktaşlı evet onlarla ilgili çok şey çıkıyor benim hayranı olduğum bir şarkıcı var onunla da ilgili çıkıyor ama bunun beni şüphelendirmesi şöyle aşağı iniyorum sağda hep aynı kutucukta çıkıyor rastgele değil ve hep tiktok hadi diyelim eşim kadınlara bakıyor tiktoktan başka birşey yok ve hep kadın hep seksi dans. Yani bu adam tiktoka bakıyosa bile (uygulama yada hesap Vs kullanmıyor aksine tiktok hakkında çok bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum pek sosyal platform olayı yok) neden hep kadın tiktokta bin çeşit şey var sanki lanet uygulama o kutucuğu satın almış o kutucuk dışında başka hiçbir yerde ne kadın çıkıyor ne tik ne tok
Edit 3

Kızlar eşimin günlük instagram süresine baktım arkadaşlardan birine yazdım ama güncelleme olarak da eklemek istedim bir tek ptesi günü 7 dk gerisi bir iki dakka ortalama 1 dk çıkıyor hatta (yoğun çalışıyor zaten biliyorum bir de evde telini nadir kullanır)