İnstagram belası!

helpless26

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
111
56
13
31
Arkadaşlar eşimle ortak instagram kullanıyoruz 2 haftadır keşfet sayfasında dans eden tiktok kızları çıkıyor en başlarda takmadım esgeçtim ama kızların seksiliklerinde sınır yok öyle ki çamaşırsız kadınlar bile çıkıyor bir iki tanesini engelledim ama sürekli çıkıyor acaba eşim mi bakıyor da sürekli çıkıyor diye düşünüyorum ama bu kadar da olmaz ki evde teli hep masadadır iş yerinde yoğun çalışıyor bakıyosa bile böyle her saniye çıkacak kadar olur mu rahatsız oluyorum artık sizde de çıkıyor mu? Kıskanmayı da geçtim vallahi kendimi kötü hissediyorum

Edit : mesela bende bazı müzisyenleri aşırı takip ediyorum onlarda çıkıyor ama böyle aşırı ve sürekli değil

Edit 2 : hanımlar bir kaç arkadaşa yazdım öyle ki herkese yazacağım sanırım dedim ve buraya eklemeye karar verdimmm 🤐
Şimdi eşim beşiktaşlı evet onlarla ilgili çok şey çıkıyor benim hayranı olduğum bir şarkıcı var onunla da ilgili çıkıyor ama bunun beni şüphelendirmesi şöyle aşağı iniyorum sağda hep aynı kutucukta çıkıyor rastgele değil ve hep tiktok hadi diyelim eşim kadınlara bakıyor tiktoktan başka birşey yok ve hep kadın hep seksi dans. Yani bu adam tiktoka bakıyosa bile (uygulama yada hesap Vs kullanmıyor aksine tiktok hakkında çok bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum pek sosyal platform olayı yok) neden hep kadın tiktokta bin çeşit şey var sanki lanet uygulama o kutucuğu satın almış o kutucuk dışında başka hiçbir yerde ne kadın çıkıyor ne tik ne tok

Edit 3 🤣
Kızlar eşimin günlük instagram süresine baktım arkadaşlardan birine yazdım ama güncelleme olarak da eklemek istedim bir tek ptesi günü 7 dk gerisi bir iki dakka ortalama 1 dk çıkıyor hatta (yoğun çalışıyor zaten biliyorum bir de evde telini nadir kullanır)

Eklentiler

• 34D8B9F1-C357-474F-913F-F74DE12D05B8.webp
    34D8B9F1-C357-474F-913F-F74DE12D05B8.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 793
Son düzenleme:
iki ihtimal var. Ya takip ettiklernizden birileri bakıyor. Yada eşiniz.
Mesela benim instagramında genelde baktığım anne bebek sayfaları çıkarken eşimde de karikatürler fln çıkıyor.

Takip ettiğiniz hesaplar nedeniyle de çıkabiliyor.tabi eşinizin bakması da muhtemel ama öncelikle takip ettiğiniz bir hesap nedeniyle bir kaç görsel keşfete düşmüştür ve eşiniz de görüp baktıysa bu nedenle daha sık görüyor olabilirsiniz.

Arkadaşlar eşimle ortak instagram kullanıyoruz 2 haftadır keşfet sayfasında dans eden tiktok kızları çıkıyor en başlarda takmadım esgeçtim ama kızların seksiliklerinde sınır yok öyle ki çamaşırsız kadınlar bile çıkıyor bir iki tanesini engelledim ama sürekli çıkıyor acaba eşim mi bakıyor da sürekli çıkıyor diye düşünüyorum ama bu kadar da olmaz ki evde teli hep masadadır iş yerinde yoğun çalışıyor bakıyosa bile böyle her saniye çıkacak kadar olur mu rahatsız oluyorum artık sizde de çıkıyor mu? Kıskanmayı da geçtim vallahi kendimi kötü hissediyorum

Edit : mesela bende bazı müzisyenleri aşırı takip ediyorum onlarda çıkıyor ama böyle aşırı ve sürekli değil
İlgi alanlarına göre çıkıyor tabi ki.. bende hep çocuk bebekler çıkıyor mesela 😄

Takip ettiğiniz hesaplar nedeniyle de çıkabiliyor.tabi eşinizin bakması da muhtemel ama öncelikle takip ettiğiniz bir hesap nedeniyle bir kaç görsel keşfete düşmüştür ve eşiniz de görüp baktıysa bu nedenle daha sık görüyor olabilirsiniz.
Evet bu benimde aklıma geldi valla o düşenlere bende bakmış olabilirim bir kaç kez bu ne ya diyip açtım yalan yok (diğerinden bir diğerine falan da geçtim hatta sinirle) şimdi keşfetti yeniliyorm hop aynı yerde bir de yani aşağıda sağda aynı kutucuk da çıkıyor asabım bozuldu

Sorunuza cevap veremiycem,ben kullanmiyprum çünki,ilk meraktan açmıştım geri kapattim. Sevdigim insanlardan sogumaya başlamıştim çünki. En son 1arkadasimin esi cicek almis ve resmini koymus teşekkur etmis,adamada ona övgüler falan. Bende yazdim "yaa siz evde konusamiyomusunuz canim neden kanepeden karşıliklı yazışıyosunuz " demistim 😅Bana çoook gereksiz gelen bisey ınstagram. Kişilerin sadece resim cekip begeni toplamak adına yaşadıkları bi yer haline geldi,haa bide laf çarpma adına kullanilan bi yer😁

En çok nelere bakılıyorsa onlarla ilgili çıkıyor. Bende makyaj,cilt bakımı, sağlıklı tarifler;sevgilimde yöresel yemekler,arabalarla ilgili şeyler,futbol vs. Ne zaman aramalarda sağlıklı tarifler aratsam, veya öyle sayfalara baksam iki üç gün keşfette yulaf lapaları,unsuz şekersiz kekler vs oluyor, kapatmak veya ayrı hesaplar kullanmak en mantıklısı

Bende hiç çıkmıyor, takip ettiğiniz insanlar bakıyor olabilir .
Ama eşinizin bakması daha olası üzgünüm.
Ay acaba eşimden çıkış yapıp bir hafta ben kullansam çıkmazsa anlarım ki eşim bakıyor hihihi😂 güldüğüm bakmayın ya asabım bozuluyor kendimi itici hissediyorum böyle görüyorum falan.. Hay lanet tiktok

Canim esin bakiyor olabilir benim esimin komik videolar ve spor var hep benimkide nisanliyken gelinlik dugun fotolari vardi ceyizlik esya gibisinden suan da anne bebek dogum fotolari videolari var uani en cok neyi izlersen o cikiyo ana sayfada uzgunum bence kapatin esin belki tictokta baska seylere bakiuodur da sadece kiz videolari cikiyo olabilir mi ?

Sorunuza cevap veremiycem,ben kullanmiyprum çünki,ilk meraktan açmıştım geri kapattim. Sevdigim insanlardan sogumaya başlamıştim çünki. En son 1arkadasimin esi cicek almis ve resmini koymus teşekkur etmis,adamada ona övgüler falan. Bende yazdim "yaa siz evde konusamiyomusunuz canim neden kanepeden karşıliklı yazışıyosunuz " demistim 😅Bana çoook gereksiz gelen bisey ınstagram. Kişilerin sadece resim cekip begeni toplamak adına yaşadıkları bi yer haline geldi,haa bide laf çarpma adına kullanilan bi yer😁
Ya harikasınız sesli güldüm 😂 ben facebook Twitter Vs hiçbirşey kullanmıyorum birtek bu zıkkım var işte ay böyle giderse patlatacagım benim amacımda iki insan göreyim çok birşey paylaştığım ettiğim yok 😂😂😂

Değiştirmek için o hesaptan yemek hesapları takip et ve yemek fotoları beğen bence. Ben zamanında ne yemek fotosu beğendiysem bir aydır bi daha beğenmememe rağmen hala keşfetim yemek fotoğrafı dolu :D kızlar yerine yemekle dolar sizin hesap da.

Canim esin bakiyor olabilir benim esimin komik videolar ve spor var hep benimkide nisanliyken gelinlik dugun fotolari vardi ceyizlik esya gibisinden suan da anne bebek dogum fotolari videolari var uani en cok neyi izlersen o cikiyo ana sayfada uzgunum bence kapatin esin belki tictokta baska seylere bakiuodur da sadece kiz videolari cikiyo olabilir mi ?
Şimdi eşim beşiktaşlı evet onlarla ilgili çok şey çıkıyor benim hayranı olduğum bir şarkıcı var onunla da ilgili çıkıyor ama bunun beni şüphelendirmesi şöyle aşağı iniyorum sağda hep aynı kutucukta çıkıyor rastgele değil ve hep tiktok hadi diyelim eşim kadınlara bakıyor tiktoktan başka birşey yok ve hep kadın hep seksi dans. Yani bu adam tiktoka bakıyosa bile (uygulama yada hesap Vs kullanmıyor aksine tiktok hakkında çok bilgi sahibi olduğunu sanmıyorum pek sosyal platform olayı yok) neden hep kadın tiktokta bin çeşit şey var sanki lanet uygulama o kutucuğu satın almış

bende hiç çıkmıyor öyle şeyler.
ben neleri takip ediyorsam arıyorsam( arama bölümü var ) onlarla ilgili çıkıyor. Örneğin dekorasyon hesapları takip ediyorum. Onunla ilgili çok çıkıyor mesela bir sinema oyuncusu takip ediyorsanız onun resimleri çıkıyor. İnstagramın sistemi öyle.

Back
X