Hayır asla bildiğimi bile bilmiyor çünkü defalarca diyip yapmasına rağmen tekrar basa donuyor boşanmaya kadar geldi asamiyorum bu konuyuSifresi sizde var mi ? Ya da istediginiz zaman girip bakabiliyor musunuz telefonundan
Aynısını sende yapHanımlar merhaba yaklaşık 8 senelik evliyim eşim son iki senedir instagram kullanıyor ama tanıdık tanimadik kişiler ekliyor bayanda olabiliyor bunlar içinde daha önce çok tartıştık boşanmaya kadar geldi olay ama çıkarıp tekrar ekliyor...kişilik olarak iyi biridir ama bu sorunu bir turlu asamadim...bazen oluyorki hepsini çıkarıp sadece tanıdıkları kalıyor bana arayış içinde gibi geliyor ama bilmiyorum kafam karisik sadece paylaşmak istedim...
Ben kendime yakistiramamAynısını sende yap
Bilsem zaten anlam veremiyorum bendekötü niyetli olduğu belli evli adam neden tanımadığı kişileri eklesin?
Cevap vermiyor yada kim olduğuna bakıyorum onlar bana istek atıyor bazen diyorTanımadığı kişileri ekleme sebebi neymiş ki?
Yapmam yakistiramamsizde ekleyin bakalım ne yapacak
O zaman siz karar vereceksiniz.Cevap vermiyor yada kim olduğuna bakıyorum onlar bana istek atıyor bazen diyor
Evet boşanmayı çok istedim ama bir tane kızım var aksine çok iyi bir baba evine düşkün aileme saygılı bana saygılı eksileri kadar artilarida var ortadayim gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum yaşım 28O zaman siz karar vereceksiniz.
Ya bu adamı çekmeye devam ya da kendinize yeni bir yol çizmeli.
Normal 200 300 takipciliO tanımadığı kişiler binlerce milyonlarca takipçisi olan hesaplar mi yoksa normal yani popüler olmayan 200 300 takipçisi olan hesaplar mi?
Yapmam yakistiramam
Evine düşkün ve iyi bir baba nasıl oluyor da internette farklı kadınlara bakıyor,onu anlamadım ama ben neyse...Evet boşanmayı çok istedim ama bir tane kızım var aksine çok iyi bir baba evine düşkün aileme saygılı bana saygılı eksileri kadar artilarida var ortadayim gerçekten ne yapacagimi bilmiyorum yaşım 28
Sizce daha kotu olurmu hani hakliyken haksiz duruma dusermiyim acaba ben kullanmiyorum ama açmayı çok düşündüm bu beni ona anlaması için yapsam etkili olurmuKonuşun demiyorum farkındaysanız. halinizden anlamayan insana anı şeyleri yaşatarak anlatacaksınız
Hanfendi ignelemeyin ben onu korumuyorum diğer yinlerinide söylüyorum ki boşanıp bosanmamada arada olduğumu görmeniz için fikir almaya çalışıyorum beni daha iyi anlayin içini bilin diyeEvine düşkün ve iyi bir baba nasıl oluyor da internette farklı kadınlara bakıyor,onu anlamadım ama ben neyse...
Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?