İnstagram belasi

Size katılıyorum haklisiniz kıskanma isine gelirsek her turlu kıskanıyor da çünkü kişi kendinden bilir isi sadece beni anlaması için net benimdemi hesap açıp yapmam gerek çünkü oda son 2 senedir kullanıyor ondan önce hesabi yokru

Sadece kendisi kendini bile çok paylaşmaz 10 paylaşımı vardır
E uyurken al telefonunu bak mesajlarına telefon dökümüne? Biraz korkuyorsun sanki anlamadım başka türlü öğrenemezsinki. Hele şifre var giremiyorum diyeceksen üzgünüm aranıyordur

E uyurken al telefonunu bak mesajlarına telefon dökümüne? Biraz korkuyorsun sanki anlamadım başka türlü öğrenemezsinki. Hele şifre var giremiyorum diyeceksen üzgünüm aranıyordur
Aynen şifre var senelerdir öyle benim telimide karistirmaz asla farklı birşey ya bilmiyorum aranıyor sanırım çocuk var olmasa net karar vereceğim de kafam karışım ya

Ne saygisizca sonra adi cikıyo cevrede boylelerin sizi de küçük düşürmüş oluyor

Aynen şifre var senelerdir öyle benim telimide karistirmaz asla farklı birşey ya bilmiyorum aranıyor sanırım çocuk var olmasa net karar vereceğim de kafam karışım ya
Çocuk var diye göz yumacak halin yok bu kadın nasılsa ses çıkarmıyor diye neler yapar instagram zaten uçsuz bucaksız illaki macera arayanı evlilere meraklı olanı çıkıyor çok dikkat et madem fazla verilecek bir akıl yok bu konuda canım kadınlar hisseder diyorum sadece

Teşekkür ederim inşallah akillanir

aynısını yapardım , hesabına tüm yakışıklı erkekleri eklerdim . Herkes istediği hayatı yaşasın , kağıt üstünde bir evliliğe dönsün bu iş , eğer istediğin bu ise ben varım diye yemle baktın daha sapıtıyor boşa gitsin

yani kendi sayfasına ekli olmasa kimseye bakmadıgınımı zannediyorsun ,
bu hesap açıldıysa ve birazda meragı varsa saatlerce vakıt geçirebilir o hesapta ,
hee dersenki herkesi ekliyor yazışıyor kendıne sevgili yapıyor , herkese ben bekarım diyor o zman başka ama

valla kımse kendı kendını kandırmasın , bunun için adam boşayana gülerler ,

boşanma sebebın ne , instg herkesi ekliyor

Bilmiyorum ama hareketlerinde öyle bir izlenim sezmedim oladabilir
Benim söylediğimde kendinize yakistirmayacaginiz bisey yok ki eşiniz yaşamının daha çok kişi tarafından takip edilmesini istiyor olabilir. Sizde yardımcı olun dedim. Yoksa aldatıyor deseniz ayrılın derdim

Sizi üzmek istemem ama size dürüst olmak zorundayım
Maalesef eşiniz göz göre göre arayış içinde ve büyük olasılıkla o ekledikleriyle konuşup anlaşamadıklarını, beğenmediklerini silip yeni arayışlara geçiyor.
Ve üzgünüm ki sizin daha önceki tepkinizi yeterince dikkate almamış olmalı ki 2-3 ay sonra devam etmiş sizi kaybetmekten korkmuyor.

Yani size göre normal?

Bela olan eşiniz instagram değil arayış içindeki adama niye katlanıyorsunuz illa gözünüzle görmek için mi

Kafam karisik cesaretim olsa keşke hakliyken haksiz olmak beni uzer

Kanitim yok evet insanlar bunun için evlilikli yıkılır derler ama bu şekilde de zor ya paranoyak oluyor insan

Kanitim yok evet insanlar bunun için evlilikli yıkılır derler ama bu şekilde de zor ya paranoyak oluyor insan

bak benı yanlış anlama ,
eğer kocanın daha önce birşeylerini yakaladın ve gerçekten güvenmiyorsan bunu sebep gösterip boşaya bilirsin
ama gerçekten kadın erkek fark etmeden istekleri kabul ediyorsa bu sebep gerçekten saçma olur ,

biz kadınlarada hem erkeklerden hem kadınlardan istek geliyor , bizdemi aranıyoruz yanii,

Haklısınız sinir bozucu durum. İyi bir eş baba ama tüm erkekler gibi nohut beyinli. Boşanmaya düşünmeyin tabiki de ama ayar verin. Bir kaç ay uzaklaşın. Bağırıp çağırınca sizden gizli yapacak. Öyle bişey yapmalısınız ki değermi yuvamı dağıtmaya diye düşünsün. Babasına annesine açsanız konuyu belki utanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…