İnstagram belasi

Şüphe zehirli bir gaz gibidir yayılır durur vucuda beyne, uyutmaz mahveder. O yüzden konusmanız saglıklı olmus fakat dikkat etse de siz yine de takipleyin fake hesapları cıkmasın.

Kişilik olarak iyi biri diyip sonradan aldatıldım, kız hesapları takip ediyor,aldatmaya ramak kala, bana vurdu vs. gibi konular okuyunca bana bir gülme geliyor

Kişilik olarak iyi biri diyip sonradan aldatıldım, kız hesapları takip ediyor,aldatmaya ramak kala, bana vurdu vs. gibi konular okuyunca bana bir gülme geliyor
Öyle bir dayak vs durumum olmadı ama bu dünyada büyük konuşmamak gerek zira yorumunuz çok itici geldi hanfendi kimse dövülmek aldatılmak için evlenmiyor sevgi denen kavram karsimizdaki insani içimizde akladikca aklıyor ben eşimin yaptığını savunmuyorum zaten bu kadar asagalamaniza gerek bir durum yok

Buraya bir konu açtıysanız olumluda, olumsuzda yorum geleceğini bilmeniz lazım. Kime göre itici, neye göre itici ?
Genel bir yorum benim ki ister üstünüze alının ki alınmışsınız, ister alınmayın.
Sevgide bu değil ayrıca seven insan bu değil. Sevilmediğinizi ancak sevilirseniz anlarsınız. Ayrıca sevdiğiniz kişiyi aklamazsınız. Takıntılı olduğunuz kişiyi aklarsınız zira insan en çok sevdiğine kırılır, kızar. Sevmiyorsa umursamaz.

Ustume tabiki de alinacagim zira yorum yaptığınız konu bana ait...yaptığınız yorumun büyüklüğünden küçük görme eğiliminden bahsettim zira gülme alıyor kelimesi hoş bir kelime değil takıntılı da olabilirim yada başka bise sadece demek istediğim kimse aldatılmak dövülmek ortada kalmak yada ne bileyim sevilmemek için evlenmiyor

Şüphe zehirli bir gaz gibidir yayılır durur vucuda beyne, uyutmaz mahveder. O yüzden konusmanız saglıklı olmus fakat dikkat etse de siz yine de takipleyin fake hesapları cıkmasın.
Çok haklisiniz takip ediyorum umarım bu sefer yanilirim yoksa bitirecegim

Anlamadığınız şu kimse sizi zorla, zincirle orada tutmuyor. Bende aldatıldım, şiddet gördüm ama orayı terkettim. Boşadım.Ondan gülme geliyor. Çünkü o adam iyi biri olmuyor. Eğer gözü dışardaysa ki görünen o dışarda siz buna birşey demiyorsunuz. Bence burda bana sayacağınıza evinizdeki iyiye sayın. Belki size saygı, sevgi duymayı öğrenir. Zira ben sizinle evli değilim.

Ofkeniz bundan dolayiysa üzüldüm zaten evdekine zira sayıyorum ama sizin gibi cesaret gösterip bitiremiyorum ne güzel yapabilmissiniz aciz olan benim bu konida

Bide boylelerı var.Ne anlıo acaba .

Bana hep sosyal medya özellikle instag... kadınsı geliyor. Twitt... öyle değil mesela. Erkekler ne gezerki inst.....da. Haklısın nem kapmaktan. Ben olsam ben de uyuz olurdum. Kesin konuş.

Bana hep sosyal medya özellikle instag... kadınsı geliyor. Twitt... öyle değil mesela. Erkekler ne gezerki inst.....da. Haklısın nem kapmaktan. Ben olsam ben de uyuz olurdum. Kesin konuş.
Konustum zaten devam ederse bitirecegim

Konustum zaten devam ederse bitirecegim
Bir de acemi oluyolar. Başkaları görüyor falan takip ettiklerini, baktıklarını. İnsanı rezil ediyolar. (Öncelikle kendilerini tabii de işte) bitirme de en azından sert tavır koy. Ne bileyim bitirmek için de çok büyük bi sebep gibi gelmedi. Hakkında hayırlısını diliyorum

Şimdi moda olmuş,takipçi sayı fazlalığı birde insanlar öeraktan tanımadığı kişilerin sayfasına bakar belki yani ondan olabilir mi ?
Hemen aldatıyor demek yanlış olabilir şifresini öğrenme şansınız varda medajları kontrol edebilirsiniz .

Mesaj vs bise yok yakalamadim savunması onlar ekliyor ben kabuk etmeden onları ekliyorum bakıyorum cevabi takipteyim hayırlısı

İste bende bundan dolayı bitirmek bitirmemek nekadar doğru bilmiyorum çocukta var isin tuhaf tarafı evine çocuğuna iyi bir insan banada iyi isteklerimi hic görmezden gelmez araftayim ya bilinmezdeyim şüphe dustumu gerisi virane oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…