İnstagram belasi

Hanfendi ignelemeyin ben onu korumuyorum diğer yinlerinide söylüyorum ki boşanıp bosanmamada arada olduğumu görmeniz için fikir almaya çalışıyorum beni daha iyi anlayin içini bilin diye
Estağfurullah niye iğneleyeyim ki?
Hayat sizin,eş sizin,evlilik sizin.
Ben ekranı kapatır unuturum,yaşayan sizsiniz,yardımcı olmaya çalıştım sadece.
Kolay gelsin.

Sizce daha kotu olurmu hani hakliyken haksiz duruma dusermiyim acaba ben kullanmiyorum ama açmayı çok düşündüm bu beni ona anlaması için yapsam etkili olurmu

eşinizin karakterini bilmiyorum ama benim eşimin de arkadaşları arasında saçma sapan 3-5 kişi görebiliyordum bir kaç defa uyardım baktım olmuyor bende ekledim kendisi bunlar kim diye sorduğunda sen ekleyenleri kabul ediyorsan bende edebilirim dedim. daha da böyle bir şey görmedim

Bilsem zaten anlam veremiyorum bende
İnstagram diğer sosyal ağlar gibi arkadaşlarınızla takipleştiğiniz bir alan değil.
İçeriklerini beğendiğiniz, sizde merak uyandıran ya da ilgi alanınıza giren kişileri takip ediyorsunuz.
Dolayısıyla kadınları eklemiş de, o kadınların kendi sayfalarında ne paylaştığı önemli.
Düşünce ve öneriler mi paylaşıyor, yediği gezdiği mi, yoksa kendini mi?
Bu şekilde bakın olaya, salt olarak kadın ekledi diye değil.

Sanirim benimde bir hesap acmam lazim benimde ona ne var bunda demem lazim yapısı kıskanç inatçı gittiğim yerde bile ellikere arar beni

Kadinlarin geneli kendini paylaşıyor bazılarında hic paylaşım yok öyle diyim size

Kadinlarin geneli kendini paylaşıyor bazılarında hic paylaşım yok öyle diyim size
Evet, saçma.
Böyle insanları takip etmek başlı başına saçma kadın ya da erkek farketmeksizin.
Meraktan ekleyip bakıyor diyeceğim ama hiç içeriği olmayan insanı ne diye takip edersin?

Ha bana bile bir sürü istek geliyor saçma sapan hem fake hem de bayağı rus türevi güzel bedenli kadınlardan ama, ben kabul etmiyorum.
Düşünün bana geliyor, bırakın erkeği
Belki kendisi gelene bakmadan kabul edip, sonra kendi de takip ediyordur takipçi sayısı için.
Bilemedim yani mantıklı bir açıklaması yok bunun.

Elli kere araması iyi bı şey mi ki
Kendisi yaptığından sizden de şüpheleniyor izlenimi verdi bana
Tabikide dediginiz gibi kendine özgüveni yok sanırım hep bi şüphe içinde kendi sanırım yaptığı için benimde yaptığımı zannediyor

Buda olabilir bir bakış açısı dediğim gibi kendi takip isteklerini kabul etmiyor onun takipçisi 200 takip ettiği 250 diyim bu şekilde sonra bi reset geliyo adama hepsini çıkıyor

Tabikide dediginiz gibi kendine özgüveni yok sanırım hep bi şüphe içinde kendi sanırım yaptığı için benimde yaptığımı zannediyor
Maalesef merak eden insan tabii ki arar naptın iyi misin diye ama asiri aramak o insanı merak etmek değil başka şeyler düşündüğünü gösteriyor

Cevap vermiyor yada kim olduğuna bakıyorum onlar bana istek atıyor bazen diyor
Her istek atanı kabul etmeyi boynunun borcu mu bilmiş?
Bence siz de büyük bir tepki vermemişsiniz ki devam ediyor aynı şeye
O telefon bi sinir harbiyle duvarda patlamalı mesela

Her istek atanı kabul etmeyi boynunun borcu mu bilmiş?
Bence siz de büyük bir tepki vermemişsiniz ki devam ediyor aynı şeye
O telefon bi sinir harbiyle duvarda patlamalı mesela
Boanamaya kadar getirdim tamam dedi sildi olmayacak dedi hop 2 3 ay geçti yine ayni

İnstagram belası sorunu olan bir durum yok eşinin davranışı sorun. İnstagramda ne ilgini çekiyorsa onu takip edersin bizimde hesaplarımız var. Kadın erkek takip ediyorum ama bunlar popüler kişiler oluyor. Aynı şekilde eşimin hesabı da öyle. Bence sende kendine hesap aç eşini ekle. Böylece oradan seni ekleyen olunca o da kıskanır belki seni eklemelerini istemezse o kişileri siler. Çok saçma tanımadığı popüler olmayan kişileri takip etmesi, ben burda farklı anlam ararım. Tartışınca nasıl silmiyor ona da anlam veremedim. Eşinden evliliğinden daha mı değerliymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…