- 18 Eylül 2016
- 225
- 253
- 23
- Konu Sahibi lightpinklady
Yazılmış mı bilmiyorum ama instagrama kayıt için cep telefonu şartı yok. Farklı bir mail adresi edinerek kayıt olabiliyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten bir sosyal medya hesabı açabilmek için kocanızın onayına iznine ihtiyaç duymanız bile fazlasıyla saçma geldi bana.Bana da oyle geldi... bi de facemiz ortak,beyfendi oyle istedi..actik ama girmiyor bile ben kullaniyorum.. valla kendi hesaplarimi acicam bu ne ya, onun sacma akrabalari ve arkadaslari var bi de facemizde tanimam etmem ..
Çok mantıklıSon modellerde android bi telefonsa eger olabiliyo. Cunku benim esimin face ve instagrami yok. Ama son guncellemeden sonra face ve instagram uygulamasi otomatik yuklendi ikimizin telefonunada. Uygulamayi actigimiz zaman ikisininde kullanici adi kisminda mail adresleri yaziyo. Ama normalde hesabi yok. Sizinki de o tarz bisey olabilir
Var var bakabilirim. Uyudu mu dunyayi duymaz. Bakarim heralde..dogruu degistirse de bu sefer o ismi gorurum degilmi.Telefonunu tekrar kapma şansın varsa tekrar bak nicknameine ama söyleme tabi bu sefer :)
Izin degil ya konusma arasi bi bahsettim acsam mi herkes acmis diye uuu ne diller dokmustu. Acmayi kafama koysam acardm onun sozuyle degil de.. bu kadar laf edip niye yani telefonunda buluyorum boyle biseyi.Evlilik olgunluguna ulasan birinin sosyal medya hesabi acmak icin esinin iznine muhtac olmasini aklim almiyor. Hesaba gelince kendi kendine hesap acilacagini pek sanmiyorum keske takipte kalsaydiniz simdi varsa bile telastan silmistir
Instagramda oynamiyo zaten oyunu guya online bi oyun,reklamlar cikinca yukle demis olabilirim oyundaki nickim de orda yazmistir falan.diyoo...
Bence de.. pek bi cahil kaldim bu sosyal.medya konularinda ya.. simdi bebek de izin verirse bakcam biseylere de..zir zir agliyo o da pof. Ben daha beyfendinin pesine duscem de bulcam da amaan..Yükle demiş olabilir ama hesap açamazNasıl bir uyanık sanmış kendini oysaki senin arkanda aslanlar gibi KK var yutar mıyız biz bunları
![]()
Kizlar ben telefondan uye olmayi denedm ama kisiler senkronize edilir rehberinizden diyo. Ee ben no.mu verince ayyuka cikmiycak miyim of anlamiyorum. Kendi baska no yazdiysa bile o da beni baska.birinden bulabilir no.mdan?
Ya bi de hesap acip acmadigindan emin degilim. Acaba hic sifre falan belirlememis olabilir mi ki diye dusunuyorum. Ordaki kullanici isminde yazan sey,bi oyundaki nickiymis cunku. Direkt yuklenip orda o isim belirmis olablir mi? Zaten baktigimzda hesap yoktu da,e tabi dondurulmus da olabilir.Yükle demiş olabilir ama hesap açamazNasıl bir uyanık sanmış kendini oysaki senin arkanda aslanlar gibi KK var yutar mıyız biz bunları
![]()
Evet sabah dedi zaten gel birlikte acalim bakalim hepsini dedi. Ama yok git basimdan falan dedim. Bebek agliyo bi yandan. Ugrasamadim yani. O da ise gidicekti.. abence eşinizin sürekli oynadığı oyunlara bir bakın.gerçekten oyunlarda hesabınız olursa daha farklı şeyler yapabiliyorsunuz. arkadaşlarını davet surdan daha fazla altın al veya şurayı açmak için arkadas yardımı lazım gibi.
evet uygulamayı kendi indirmiştir zaten ben indirmedim dememiş ki.
oyunda istedi yaptım demiş.adım adım gidip açmıştır zor bişey değil sonuçta.
bence hemen şüpheye kapılmak yerine eşinize oynadığı oyunları yanında açmasını isteyin ve bakın orda mutlaka görürsünüz hesabı.gizleyecek biseyi yoksa açar zaten.
Hesap acik degil ki. Hatta oyle bi hesap hic yok su an o kullanici ismini gorur gormez arkadasima baktirdim.yok dedi. Ya donuk ya kapalidir dedi.Telefonuna uyurken uzun uzun tekrar bakabileceksen salla yeni üyelik almayı. Seninki uyuyunca al bak güzelce kimleri takip etmiş, dm'lerine falan bak.
Hesap acik degil ki. Hatta oyle bi hesap hic yok su an o kullanici ismini gorur gormez arkadasima baktirdim.yok dedi. Ya donuk ya kapalidir dedi.
Dm falan acik olsa bi hesap gorsem.karsimda Bakicam da zaten..
Tamam valla takipte kalicam. Ya su hesap acma isini de beceremedim bi. Bilgisayardan acilabiliyomu. Telefkn rehberimi garantye alsam no vermeden uye olsam falanİsim değiştirip aynı hesabı kullanıyordur muhtemelen, telefonunda yüklüyse zaten baktığında çıkacak.
Telefon no vermesem de kendi telefonumdan kaydolmayi denedim,karsima rehberiniz senkronize edilir falan.dye yai cikti korktum ilerlemedim. Cunku ismim degisiktiYazılmış mı bilmiyorum ama instagrama kayıt için cep telefonu şartı yok. Farklı bir mail adresi edinerek kayıt olabiliyorsunuz.