- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Yani kısıtlasanda başka yerlerden bakar emin olamazsınki hicbir zaman yinede gözlemle daha baska falsosu var mı diyeSevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ? Bu durumu görmezden gelmeli miyim yoksa kafama takmalı mıyım
5 senedir ilk kez denk geliyorumBen olsam görmezden gelirim, tamam deyip yine bakıp izleyecek çünkü. Erkeklerin bi çoğu meraklı
5 senedir ilk kez denk geliyorum desem..Yani kısıtlasanda başka yerlerden bakar emin olamazsınki hicbir zaman yinede gözlemle daha baska falsosu var mı diye
Ben görmezden gelemezdim. Bence sakince konuşun haklıyken haksız duruma düşmeyinBu durumu görmezden mi gelmeliyim
Aynen bu sekilde. İnstagram otomatik olarak çıkarmıyor maalesef. İlgi alanlar ve izledikleri, baktığı fotoğraflardan yola cıkarak keşfete düşürüyor.Sevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ?
Kafaya takmalı mıyım bilmiyorumAynen bu sekilde. İnstagram otomatik olarak çıkarmıyor maalesef. İlgi alanlar ve izledikleri, baktığı fotoğraflardan yola cıkarak keşfete düşürüyor.
Benim erkek arkadaşım full spor-futbol izler bakar keşfeti hep bunlarla dolu mesela.
Kardesimin sevgilisi keşfeti pavyon videoları izlemekten dolmuş. Yani alanlara göre çıkıyor.
Ben de pek çözemedim nasıl olduğunuBana random çıkıyor. Çok alakalı ya da cok alakasız bir arada çıkıyor
Herkese selam
Instagram hakkında kafama takılan bir durum var bu nedenle sizlere sormak istedim. Keşfet kısmında artık en üstte Reels videolar çıkıyor. Bu reels videolar izlediğimiz videolara göre mi çıkıyor yoksa random olarak mı ? Sayfayı her yenilediğimizde aynı tarz videolar çıkıyor. Bu izlenilen videolara istinaden sistemin otomatik olarak çıkardığı videolar mıdır ?
Şimdiden teşekkür ederim
Ek : Sevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ?
Bu durumu görmezden mi gelmeliyim yoksa kafama takmalı mıyım ?
Bence rastgele çıkıyor. Bende çıkan videolar asla ilgimi çekmeyen şeyler çünküHerkese selam
Instagram hakkında kafama takılan bir durum var bu nedenle sizlere sormak istedim. Keşfet kısmında artık en üstte Reels videolar çıkıyor. Bu reels videolar izlediğimiz videolara göre mi çıkıyor yoksa random olarak mı ? Sayfayı her yenilediğimizde aynı tarz videolar çıkıyor. Bu izlenilen videolara istinaden sistemin otomatik olarak çıkardığı videolar mıdır ?
Şimdiden teşekkür ederim
Ek : Sevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ?
Bu durumu görmezden mi gelmeliyim yoksa kafama takmalı mıyım ?
Keşfetin mantığı garip biraz tam net değil aslında arkadaşlarının çok beğendikleri yada izledikleride düşüyor sevgilini sen daha iyi tanırsın bu sebepten arıza çıkarılır mı bilmiyorum ama kadınlara cinselliğe bakış açısı vs daha önemli5 senedir ilk kez denk geliyorum desem..
Erkek arkadaşınızın takip ettiği kişilerde izlerse erkek arkadaşınızda öneri olarak çıkar yine.5 senedir ilk kez denk geliyorum desem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?