Instagram hk.

Cokokuyanbilir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
1.235
2.195
53
31
Herkese selam
Instagram hakkında kafama takılan bir durum var bu nedenle sizlere sormak istedim. Keşfet kısmında artık en üstte Reels videolar çıkıyor. Bu reels videolar izlediğimiz videolara göre mi çıkıyor yoksa random olarak mı ? Sayfayı her yenilediğimizde aynı tarz videolar çıkıyor. Bu izlenilen videolara istinaden sistemin otomatik olarak çıkardığı videolar mıdır ?
Şimdiden teşekkür ederim
Ek : Sevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ?
Bu durumu görmezden mi gelmeliyim yoksa kafama takmalı mıyım ?

Son düzenleme:
Benim izlediğim videolara göre çıkıyor. Makyaj, kombin, dans videoları vs

Sanırım ilgini çekeceğini düşündüğü şeyleri gösteriyor mesela bende genelde giyim moda lifestyle tarzı şeyler çıkıyor

Senin için seçtiklerimiz yazıyor.Evet en çok hangi tarz videolara bakiyorssan ona göre karşına çıkar

Bana da hep hayvancıklarla ilgili şeyler çıkıyor.

Evcil hayvanım da yok ama fazla yavru kedi köpek fotoğraflarına baktım galiba.

Sevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ?

İzlenilen, bakilan, takip edilenlere gore cikiyor.
Sevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ?

İzlenilen bakılan daha doğrusu ilgi alanınıza göre olan videolar çıkıyor.

Sevgilimin ilgi alanı belli oldu desenize. :/
Haa ondan soruyorsunuz.
Yani açıkçası öyle olduğunu biliyorum ben. Keşfet ilgi alanımıza göre şekilleniyor.
Mesela hesabımdan Gigi Hadid videolarına bakıyorum. Sürekli keşfetimde Gigi Hadid var.

Bakmasa cikmaz devamli.bende hep baktigim seyler cikiyor.

Maalesef öyle görünüyor. Instagramın algoritması bu şekilde

Evet aynen keşfet mantığıyla çalışıyor
Sevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ? Bu durumu görmezden gelmeli miyim yoksa kafama takmalı mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…