- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 30
- Konu Sahibi elacicegim23
-
bana ürün gönderecekler ona karşılık. ürünleri gönderince emeğimin karşılığını ve kaporayi göndereceklermiş.Neye karşılık kapora onu anlamadım?
aslında firma ismi yazmıyor sadece evde paketleme yazıyor kafam karistiFirmanın ismini araştırın. Google’a X firması şikayetvar.com yazın. Eğer mağdur olan varsa çıkar ortaya
Ben olsam güvenmezdimaslında firma ismi yazmıyor sadece evde paketleme yazıyor kafam karisti
Firma ismi de yazmıyorsa muhattap kim? Kesin uzak durun bence.aslında firma ismi yazmıyor sadece evde paketleme yazıyor kafam karisti
Inanmayin yahu dolandirici dolu instaHayirli günler arkadaşlar. benim maddi olarak gelire ihtiyacım var ev aldik borc ödüyoruz hala evime destek olmak istiyorum.
iki kızım var calisamam ilçede oturuyorum burda pek is imkanida yok açıkçası.
ben geçen gun instagramda evde paketleme isi gördüm sevindm açıkçası ama kapora istiyorlar 250 ile 400 arasında..
instagrami yeni actim çok anlamıyorum zaten guvenilir mi degilmi bilenlerden bilgi almak istiyorum.
cok ihtiyacım var ama dolandirilmaktan da korkuyorum soracak kimsede yok buraya danışmak istedim yardimci olursaniz çok mutlu olurum şimdiden çok sagolun:)
nasil araştırabilirim bilemdim acikcasiGüvenilir gelmedi bana. Iyi arastirin zor durumda kalmayin bence.
Para giriş işlemleri Amrikadan FBI tarafından gözetim altındadır efenimmm.. aynı şekilde çıkış işlemleride İngiliz istihbarat örgütü MI6 tarafından kontrol edilmektedir.
dediğim gibi küçük bir ilçedeyiz bu tur işler yok maalesef sag olun yinedeGüven vermedi İnanmayın derim..
Mahallenizde yakınlarınızda vs arayın bu tarz işleri komşu, esnaf mutlaka yardımcı olurlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?