instagram kullananlar yardimci olabilir mi?

elacicegim23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
923
1.189
63
30
Hayirli günler arkadaşlar. benim maddi olarak gelire ihtiyacım var ev aldik borc ödüyoruz hala evime destek olmak istiyorum.
iki kızım var calisamam ilçede oturuyorum burda pek is imkanida yok açıkçası.
ben geçen gun instagramda evde paketleme isi gördüm sevindm açıkçası ama kapora istiyorlar 250 ile 400 arasında..
instagrami yeni actim çok anlamıyorum zaten guvenilir mi degilmi bilenlerden bilgi almak istiyorum.
cok ihtiyacım var ama dolandirilmaktan da korkuyorum soracak kimsede yok buraya danışmak istedim yardimci olursaniz çok mutlu olurum şimdiden çok sagolun:)

Paketleme işleri genellikle firma yakınlarına veriliyor ve bu işlere ihtiyaç duyan insan çok fazla olduğu için öyle ilan verilme ihtiyacı duyulmuyor bi donem uğraştığım için böyle işlerle dağıtımı çok çabuk oluyor bitiyor iş . Kimsedende kapora istemedik çevrede 1 2 güvenilir insan bulmak yeterli oldu o kişilerde güvendikleri insanları çağırarak primde alarak halloluyor. Dikkat etmenizi öneririm.

Inanmayin yahu dolandirici dolu insta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…