instagram kullananlar yardimci olabilir mi?

İşkur meslek edindirme kurslarına gidin bence kızlariniz cok kücük değilse. Gidilen sürede ücrette aliniyor diye biliyorum ben. Daha sonra da işkur üzerinden bir iş bulursunuz kuaförlük vs... gibi. Tabi neye göre aliniyor bilemem
 
Polis tarafından gözetim altında deyince güvenilir mi olmuş oluyorlar? Para kaptırmayın derim. Güvenilir değil yazdıkları, konuşma tarzı. Sallamış. Ayrıca bu paketleme işi o kadar çok zaman alıp o kadar az para kazandıran bir şey ki. Kolilerce çorap paketleyip günde 10 saat çoluk çocuk, 20-30 lira kazanamayan insanlar var.
 
Para giriş işlemleri Amrikadan FBI tarafından gözetim altındadır efenimmm.. aynı şekilde çıkış işlemleride İngiliz istihbarat örgütü MI6 tarafından kontrol edilmektedir.
Sizinle olan yazışmalarımız da KGB tarafından deneylenmektedir efenim ayy ben de en çok o yazılanlara güldüm ya.
 

hayır elalem yüzbinlerce tl gönderiyor birbirine siber güvenlik yok da 400 tl için mi var
gerçekten beyin bedava ya, adamlar köşe olmak için iyi yol bulmuş..
 
hayır elalem yüzbinlerce tl gönderiyor birbirine siber güvenlik yok da 400 tl için mi var
gerçekten beyin bedava ya, adamlar köşe olmak için iyi yol bulmuş..
400 de değil. 250. Ürün alsan sahte çıksa hakkını arayabildiğin sosyal medya hukuku yok ülkemizde. Kaldı ki karşılıksız para gönderse konu sahibi nerde hak arayacak.
 
400 de değil. 250. Ürün alsan sahte çıksa hakkını arayabildiğin sosyal medya hukuku yok ülkemizde. Kaldı ki karşılıksız para gönderse konu sahibi nerde hak arayacak.

sosyal medya üzerinden para kazanmak zaten sanıldığı gibi kolay değil.
o binlerce takipçili hesaplar şu an ki reklam yapıp kazanma noktasına 3-4 yılda anca ulaşıyor. ama insanlar bunları görüp çok kolay sandığı için millet hemen kandırmak için kolları sıvıyor.
öyle sosyal medyadan sarı çizmeli mehmet ağa iş verecek de sana para kazandıracak.. kaldı ki artık orada da vergi mevzuu var, adam oradan yaptığı ticaret için vergi verecekken tutupta sabun başı 1 tl asla vermez.
 
Hesaba baktım da kesin dolandırıcılık. Isim yok sertifika izin yok. Kanit yok. Adres yok. Muhatap yok. Bir numara vermis sadece. Farazi sallamis. Tepki cekmemek icin de kapora aliyoruz yazmis. Firmalardan toptan ürün alıyorlarmış. Konu sahibi gibi kişlere dağıtıyorlarmış kargoyla. Sonra o ürünleri ortadoğuya yolluyorlarmış.

Toptan kendi aldı. Adama kâr ödedi. Kargoya ödedi. Paketleyen kadına ödedi.

Irak vs yazmış. Daha pahalıya satamaz. Dolarla satamaz. Daha düşük bir pazar bisküvinin bile etisi ülkeri gitmez. Bifa gibi saray gibi düşük kalite markalar gider ki pahalı ürün alamazlar.

Sorunsuz şekilde paketleyenlerden geri aldı diyelim. Bir kargo parası daha. Sabunun tanesi geldi 15-20 liraya. Bir de nikah sekeri niyetine sabun koymus gorsel olarak. Bir tane tul baglanmis. Onun icin mi odeyecek bir lirayi sabun basina?


Kendi uretimi olan urunun paketlenmesi icin bile kurus oduyor fabrikalar. Yakin mesafelere ese dosta veriyor. Yabanciya da vermezler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…