- 8 Nisan 2017
- 57.180
- 303.477
- 698
- Konu Sahibi elacicegim23
-
Bu şekilde bir nevi ellerindeki ürünü satmış olabiliyorlar size sonrainda ulasamayabilirsinizbana ürün gönderecekler ona karşılık. ürünleri gönderince emeğimin karşılığını ve kaporayi göndereceklermiş.
Burdaki mağdurları okuyun.
iyi de uretim sizin ilcenizde mi,dediğim gibi küçük bir ilçedeyiz bu tur işler yok maalesef sag olun yinede
burda yok maalesef olsa zaten internetten bakmazdimBu şekilde bir nevi ellerindeki ürünü satmış olabiliyorlar size sonrainda ulasamayabilirsiniz
Bulunduğunuz yerde bayanlara verilen günlük işlere bakın bence mesela perde boncuğu ,kablo bükme yada magnet hazırlama gibi ...
İnşallah bulursunuz o zaman hakkınızda hayırlısı olsunburda yok maalesef olsa zaten internetten bakmazdim
bana da açıkçası mantakli gelmedi ondan buraya danışmak istedim belki ben bilmiyorumdurTek seferlik bir iş mi kapora istiyorlar? Devamlılık varsa her seferinde kazandığınız para kapora olarak orada kalacak demektir. Devamlılığı yoksa da böyle bir işe girişmeniz mantıksız olur.
Dolandırıcı olma ihtimalleri yüksek. Siber polis (?) işi gücü bırakıp küçük bir işverenin banka üzerinden girdi çıktısına bakmaz sanıyorum. Bence hiç uğraşıp paranızdan olmayın.
Yazışma buram buram dolandırıcılık kokuyor. İşkur belgesi world kullanmayı bilen biri tarafından hemen hazırlanabilinir
bir ürün başına bir lira kazanacakmisimiyi de uretim sizin ilcenizde mi,
urunleri kargo ile gonderip sonra sizden oyle mi alacaklar,
mantiken sirket fake olmasa bile bundan ne kari elde edebilir ki ben dusunemedim.
hani el isi icin bu tarz dagitma toplama yapan sirketler var da onlar da ayni sehirden kisilerle anlasiyorlar benim bildigim.
Sirket icin su durum cok avantajli degil, size ucret odeyecek, kargoya odyecek,
ne icin, paketleme
hic mantikli gelmedi bana.
ışte belge gönderdiler onlara mi ait gerçek mi bilemedim suphede kaldim bendeYazışma buram buram dolandırıcılık kokuyor. İşkur belgesi world kullanmayı bilen biri tarafından hemen hazırlanabilinir
Üzerinde başka bir firmanın ismi yazan bir belgeyi bilgisayarda tarattıktan sonra, istediğin yerini değiştirip çıktı alabilirsin.ışte belge gönderdiler onlara mi ait gerçek mi bilemedim suphede kaldim bende
teşekkür ederim internet üzerinden l....go ya felan koydum mesela yaptıklarimdan iğne oyası yazmalar alan olması. bebek battaniyesi amigurumi vs hepsini uapabiliryoum çevreye satamadım bunu görünce bunu deniyeyim dedim bulaşmamam en mantiklisi galibaHiç bulaşmayın derim dolandırılan epey kişi var bu paketleme işi yüzünden. İlla ki evde bir şey yapmak istiyorsanız el işi beceriniz varsa amigurumi örün satın ya da net üzerinden giyim satışı yapın komisyonlu satış
İş ilanları siteleri var birde onlara bakmayı deneyin derimteşekkür ederim internet üzerinden l....go ya felan koydum mesela yaptıklarimdan iğne oyası yazmalar alan olması. bebek battaniyesi amigurumi vs hepsini uapabiliryoum çevreye satamadım bunu görünce bunu deniyeyim dedim bulaşmamam en mantiklisi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?