- 8 Kasım 2014
- 4.865
- 10.578
- 408
- Konu Sahibi elacicegim23
-
şuan veriyor musunuz paketleme işi peki?Paketleme işleri genellikle firma yakınlarına veriliyor ve bu işlere ihtiyaç duyan insan çok fazla olduğu için öyle ilan verilme ihtiyacı duyulmuyor bi donem uğraştığım için böyle işlerle dağıtımı çok çabuk oluyor bitiyor iş . Kimsedende kapora istemedik çevrede 1 2 güvenilir insan bulmak yeterli oldu o kişilerde güvendikleri insanları çağırarak primde alarak halloluyor. Dikkat etmenizi öneririm.
dediğim gibi el becerim var fazlasıyla yapiyorum herşeyi ama ışte takipçi kasmak vs hiç anlamıyorum açıkçasi insaallah yapabilecegim birşeyler bulurumEl beceriniz varsa kendiniz üretip satmaya çalışın bu tarz insanlara güvenmeyin. Biraz takipçi kasmak gerekiyor bunun içinde takipçi etkinlikleri var bir ay takipçi kassanız zaten sonra beğeniler olursa keşfete düşersiniz
Bana güvenilir gelmedi başka şeyler bakın kafanızı yormayın hiç.aslında firma ismi yazmıyor sadece evde paketleme yazıyor kafam karisti
bana ürün gönderecekler ona karşılık. ürünleri gönderince emeğimin karşılığını ve kaporayi göndereceklermiş.
Yazışmalar bile güvenilir değil sizin gibi iş bulamayan ufak da olsa eve katkım bulunsun diyenleri dolandırıyorlar bence sizce de çok saçma değil mi ta memleketin bilmem neresinden ürün gönderecekler siz de paketleyip onlara geri göndereceksiniz
Ben bıraktım malesef çocuklarla yetişmem zor oluyordu .şuan veriyor musunuz paketleme işi peki?
bir ürün başına bir lira kazanacakmisim
Sakın vermeyin o sekilde dolandirdiklarini duymuştumHayirli günler arkadaşlar. benim maddi olarak gelire ihtiyacım var ev aldik borc ödüyoruz hala evime destek olmak istiyorum.
iki kızım var calisamam ilçede oturuyorum burda pek is imkanida yok açıkçası.
ben geçen gun instagramda evde paketleme isi gördüm sevindm açıkçası ama kapora istiyorlar 250 ile 400 arasında..
instagrami yeni actim çok anlamıyorum zaten guvenilir mi degilmi bilenlerden bilgi almak istiyorum.
cok ihtiyacım var ama dolandirilmaktan da korkuyorum soracak kimsede yok buraya danışmak istedim yardimci olursaniz çok mutlu olurum şimdiden çok sagolun:)
tüh ya nerden bulabiliriz böyle bişeyBen bıraktım malesef çocuklarla yetişmem zor oluyordu .
Çok zor birşey değil internetten bakın öğrenirsiniz. El emeklerinizi burda kk da satış bölümü var yükleyin letgo gardrops vs yükleyip satanlarda vardediğim gibi el becerim var fazlasıyla yapiyorum herşeyi ama ışte takipçi kasmak vs hiç anlamıyorum açıkçasi insaallah yapabilecegim birşeyler bulurum
maalesef yazmıştım küçük bir ilçedeyim burda deniz sahil yok. el isi olarak hemen hemen herşeyi biliyorum el lezzetim çok güzel derler özelllikle pasta tatlı da olsun ama dediğim gibi doğu tarafındayım alan olmuyorEvde yapmak için su an size tavsiye edeceğim iş el oltası benimde niyet ettiğim ama vakit sıkıntısından yapamadığım bir iş, oturduğunuz yer sahil kenarına yakınsa bu işi tavsiye ederim el oltası malzemelerini toptancidan alarak yapıp satabilirsiniz bir süre kendiniz yapmanız satmanız piyasayı kontrol ettikten sonra sizde yaptırarak yada anlaşmalı yerlerle ürün yaparak kazanç elde edebilirsiniz youtube dan yapılışını izleyebilir malezeme fiyatı satış fiyatı kâr zarar hesabı yaparak ona gore başlarsınız.
aa burda satıldığını bilmiyordum açıkçası nasıl yapabilirimÇok zor birşey değil internetten bakın öğrenirsiniz. El emeklerinizi burda kk da satış bölümü var yükleyin letgo gardrops vs yükleyip satanlarda var
Satıyorum & Arıyorumaa burda satıldığını bilmiyordum açıkçası nasıl yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?