instagram kullananlar yardimci olabilir mi?

ben de bu tarz paketleme işi arıyorum aynı şekilde bu tarz çok sayfayla görüştüm ve sayfaların hepsinde aynı belge resmi var aynı yazışmalar aynı videolar aynı yazılar... müşteri memnuniyeti adı altında yapılan yazışmalardaki hesapları da inceledim hepsi sahte gibi. hepsinin sonunda bi rakam var ayşetekin24 ya da fatmaözdemir35 gibi hep birbirine benzer hesaplar. o hesapların bazılarına istek attım kimisi kabul etmedi kimisi görüp cevap vermedi kimisi de çok yapmacık ezberlenmiş laflarla konuştu.

işkur belgeleri var diye netten araştırdım bu tarz paketleme firmaları kesinlikle para falan talep etmiyorlar.

sayfanın birine neden kapora istiyorsunuz dedim neymiş ürünü gönderip bidaha gönderdikleri kişilere ulaşamıyorlarmış ürünleri çalınıyormuş bu şekilde garantiye alıyorlarmış, ben de dedim malzemeleri zaten elden veriyomuşsunuz o zaman kaporayı da malzemeleri getirdiğinizde elden vereyim neden parayı önceden yatırıyorum ki dedim.
ayrıca firmanızın ismi nedir hiçbişey yazmıyo dedim paylaştığınız belgeden bütün sayfalarda var dedim engellediler beni. demem o ki uzak durun onlardan. ben de arıyorum böyle evden yapabileceğim bişey ama bulamadım.

şuan veriyor musunuz paketleme işi peki?

internetim yoktu yazamadım arkadaşlar. şuan üzüldüm gerçekten dolandirilanlar olmuş. ben zaten birseye cabuk karar verebilen bir insan değilim ama dediğim gibi instagramdan anlamadığım için buraya sormak istedim hepinizde çok yardımcı oldunuz bana tekrar sagolun:)

dediğim gibi el becerim var fazlasıyla yapiyorum herşeyi ama ışte takipçi kasmak vs hiç anlamıyorum açıkçasi insaallah yapabilecegim birşeyler bulurum

Evde yapmak için su an size tavsiye edeceğim iş el oltası benimde niyet ettiğim ama vakit sıkıntısından yapamadığım bir iş, oturduğunuz yer sahil kenarına yakınsa bu işi tavsiye ederim el oltası malzemelerini toptancidan alarak yapıp satabilirsiniz bir süre kendiniz yapmanız satmanız piyasayı kontrol ettikten sonra sizde yaptırarak yada anlaşmalı yerlerle ürün yaparak kazanç elde edebilirsiniz youtube dan yapılışını izleyebilir malezeme fiyatı satış fiyatı kâr zarar hesabı yaparak ona gore başlarsınız.

Dikkat edin böyle reklamların çoğunun sohbeti kapalıdır.

WhatsApp üzerinden konusuyorlar sadece .

Günde 10 kişiyi ağlarına düşürüp köşeyi dönüyorlar.

İyi misiniz?
Onlaıen size para vermesi gerekirken siz mi para vereceksiniz? Dolandırıcı bunlar. İnstagramda ifşa dolandırıcı sayfalar diye bir sayfa var, bu gibi dolandırıcıları ifşa ediyor, gayet faydalı bir sayfa, takibe almanızı öneririm.

Sakın vermeyin o sekilde dolandirdiklarini duymuştum

dediğim gibi el becerim var fazlasıyla yapiyorum herşeyi ama ışte takipçi kasmak vs hiç anlamıyorum açıkçasi insaallah yapabilecegim birşeyler bulurum
Çok zor birşey değil internetten bakın öğrenirsiniz. El emeklerinizi burda kk da satış bölümü var yükleyin letgo gardrops vs yükleyip satanlarda var

maalesef yazmıştım küçük bir ilçedeyim burda deniz sahil yok. el isi olarak hemen hemen herşeyi biliyorum el lezzetim çok güzel derler özelllikle pasta tatlı da olsun ama dediğim gibi doğu tarafındayım alan olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…