İnstagram laneti kızlar yardım

Canan_mehtap

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
836
478
18
35
Arkadaşlar iyi akşamlar 2 gündür instagrama giriyorum beni geri atıyor uygulamayı sildim geri yükledim yine aynı hiç bir paylaşım yapamıyorum bu durum nasıl çözülür bir bilen var mı bu neden kaynaklı olabilir

İnternetten kopyalıyorum:

“Bunun birkaç sebebi olabilir. Öncelikle iOS veya Android cihazınızda yüklü olan Instagram'ın hangi sürüme ait olduğuna bakın. Eğer uygulamanız eski bir sürüme sahipse uygulamadan atılabilirsiniz. Bunun için Instagram'ı, Apple Store'dan ya da Google Play Store'dan en güncel sürümüne güncelleyin.

Instagram'dan otomatik olarak atılmanıza bir diğer sebep olarak önbelleğiniz dolu olması görülebilir. Bu sorunu yaşamamak istiyorsanız önbelleğinizde yer işgal eden sık kullanmadığınız birtakım veri veya uygulamaları silmelisiniz. Eğer sorun önbelleğinizin dolu olmasından kaynaklanıyorsa bu işlem, Instagram'dan atılmanıza çözüm olabilir.”

Bunları denedim ama olmadı teşekkür ederim ilginize

Birileri size spam atmış herhalde. Ya da art arda takip isteği yollama veya beğeni yapma gibi bir şey oldu mu? Bazen kısıtlama geliyor ya
Valla hiç bilmiyorum 1 dakika acık durmadan otomatik kapanıyo sürekli aç kapa yapıyorum eşimin telefonndan girdim hiç bi sorun yok gayet iyi girebiliyorum telefonla ilgili bişey o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…