çünkü ben ayrılmak istememiştim unutmaya çalışsamda beceremiyorumKafayı yemelik bir durum yok. Eski sevgiliniz niye umrunuzda? Kime isterse ona hava yapar kimle isterse onla görüşür bence önünüze bakın hayatınıza devam edin.
Ben etkilenirim şahsen, ooo mavi tıkli adam derim, yeşil tikli olsa etkilenmezdim belki ama mavi tık başka.Kızlara yürümekle alakası yok. Ne etkisi olacak kızlara?Akıl var mantık var. Benim arkadaş listemden 3-4 kişi almışlar. 250 liraymış. Ekstra özelliği yok.
Hangi kız "aa mavi tiki var çok hoş bey" diyecek?
Ay mavi tık yapsın isterse ışıklı pano yaptırsın profiline .hesabı da gizli hesap yani amacı ne anlamadımki gerçekten kafayı yemiş kızlara yürüyo sanırım pislik
Şuan daha çok yeni olduğu için bu haldesiniz inan zaman geçtikçe unutacaksınız. Ama sürekli takip ederek dahada üzülürsünüz.çünkü ben ayrılmak istememiştim unutmaya çalışsamda beceremiyorum
Yine gelmiş sanane aaa hala niye takip ediyorsun diyen tiplerEee alsın siz niye sorguluyorsunuz? Sonuçta adı üzerinde ESKİ. İstedigini yapar. Sizi alakadar eden bir durum yok. Keyfi istemiştir almıştır.
haklısın terapi alıyorum bu konu için çok şey yaşattıŞuan daha çok yeni olduğu için bu haldesiniz inan zaman geçtikçe unutacaksınız. Ama sürekli takip ederek dahada üzülürsünüz.
Olay cool olmak değil. Keşke anlasanız.Yine gelmiş sanane aaa hala niye takip ediyorsun diyen tipler
Bende bekliyordum.
Herkes bir cool maşallah
aynen öyleYine gelmiş sanane aaa hala niye takip ediyorsun diyen tipler
Bende bekliyordum.
Herkes bir cool maşallah
Mantıklı olan o .Olay cool olmak değil. Keşke anlasanız.
Ay ne duygusuzu ya insanlar kendilerini Cool göstermeye çabalıyor sadece .aynen öylekendi hayatlarında robot gibiler galiba anında tüm anıları yaşananları silip sevgileri zınk diye bitiyo bunların. eskiymiş. daha bir haftadır konuşmuyoruz. bu tip insanlar çok duygusuzlar
Ama kafayı yedirtti bana demesi de çok normal bir psikoloji değil İzo. Ayrılan adamlar aranıyor bu bir gerçek. Kafayı yemelik bir durum yok ki.Mantıklı olan o .
Ama merak ediyor yeni ayrılmış buda çok normal bir durum.
Herkes ayrılınca bitiriyor hiç bakmıyor takip etmiyor zaten
Bazen yazmak için yazılıyor bazı şeyler burda
senin stalkladığın mı stalklıyor seni? yoksa onu unuttun bu başkası mı? ben terapi alıyorum onun yüzündenAy ne duygusuzu ya insanlar kendilerini Cool göstermeye çabalıyor sadece .
Benimde çevremde var böyle tipler ayy banane artık deyip tırnaklarını yiyorlar hırstan
Herkes reel hayatta ve sosyal medyada kendini farklı tanıtıyor .
Neyse konu o değil.
Bakmamaya çalış 21 gün .
Ben öyle yaptım kurtuldum stalk belasından şimdi birileri beni stalkluyor artık
Daha yeni olduğu için böyle hissediyor zamanla geçer .Ama kafayı yedirtti bana demesi de çok normal bir psikoloji değil İzo. Ayrılan adamlar aranıyor bu bir gerçek. Kafayı yemelik bir durum yok ki.
Merakımdan çok mantığımla hareket ederim. İnsanlarada bunu tavsiye ederim. Ben bakmam sevgiliyi geç arkadaşımla küssem bileMantıklı olan o .
Ama merak ediyor yeni ayrılmış buda çok normal bir durum.
Herkes ayrılınca bitiriyor hiç bakmıyor takip etmiyor zaten
Bazen yazmak için yazılıyor bazı şeyler burda
kafayı yedirtti normal bir psikoloji değil mi? insanların neler yaşadığını bilmeden böyle ağır yorumlar yapmanızda hiç normal değil.Ama kafayı yedirtti bana demesi de çok normal bir psikoloji değil İzo. Ayrılan adamlar aranıyor bu bir gerçek. Kafayı yemelik bir durum yok ki.
haklısın enayi gerçekten. ben daha fena enayiyim hala onu dert ediyorumAylık 250 TL verecek kadar enayi demekki
Benim ex stalkluyor .senin stalkladığın mı stalklıyor seni? yoksa onu unuttun bu başkası mı? ben terapi alıyorum onun yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?