instagram mavi tik satın alan erkek

Kafayı yemelik bir durum yok. Eski sevgiliniz niye umrunuzda? Kime isterse ona hava yapar kimle isterse onla görüşür bence önünüze bakın hayatınıza devam edin.
çünkü ben ayrılmak istememiştim unutmaya çalışsamda beceremiyorum

Ben etkilenirim şahsen, ooo mavi tıkli adam derim, yeşil tikli olsa etkilenmezdim belki ama mavi tık başka.

Eee alsın siz niye sorguluyorsunuz? Sonuçta adı üzerinde ESKİ. İstedigini yapar. Sizi alakadar eden bir durum yok. Keyfi istemiştir almıştır.
Yine gelmiş sanane aaa hala niye takip ediyorsun diyen tipler
Bende bekliyordum.
Herkes bir cool maşallah

Yine gelmiş sanane aaa hala niye takip ediyorsun diyen tipler
Bende bekliyordum.
Herkes bir cool maşallah
aynen öyle kendi hayatlarında robot gibiler galiba anında tüm anıları yaşananları silip sevgileri zınk diye bitiyo bunların. eskiymiş. daha bir haftadır konuşmuyoruz. bu tip insanlar çok duygusuzlar

Olay cool olmak değil. Keşke anlasanız.
Mantıklı olan o .
Ama merak ediyor yeni ayrılmış buda çok normal bir durum.
Herkes ayrılınca bitiriyor hiç bakmıyor takip etmiyor zaten
Bazen yazmak için yazılıyor bazı şeyler burda

aynen öyle kendi hayatlarında robot gibiler galiba anında tüm anıları yaşananları silip sevgileri zınk diye bitiyo bunların. eskiymiş. daha bir haftadır konuşmuyoruz. bu tip insanlar çok duygusuzlar
Ay ne duygusuzu ya insanlar kendilerini Cool göstermeye çabalıyor sadece .
Benimde çevremde var böyle tipler ayy banane artık deyip tırnaklarını yiyorlar hırstan
Herkes reel hayatta ve sosyal medyada kendini farklı tanıtıyor .
Neyse konu o değil.
Bakmamaya çalış 21 gün .
Ben öyle yaptım kurtuldum stalk belasından şimdi birileri beni stalkluyor artık

Mantıklı olan o .
Ama kafayı yedirtti bana demesi de çok normal bir psikoloji değil İzo. Ayrılan adamlar aranıyor bu bir gerçek. Kafayı yemelik bir durum yok ki.

senin stalkladığın mı stalklıyor seni? yoksa onu unuttun bu başkası mı? ben terapi alıyorum onun yüzünden

Ama kafayı yedirtti bana demesi de çok normal bir psikoloji değil İzo. Ayrılan adamlar aranıyor bu bir gerçek. Kafayı yemelik bir durum yok ki.
Daha yeni olduğu için böyle hissediyor zamanla geçer .
En iyisi bakmamak ilgilenmemek tabi .
Kendi iyiliğin için .
Burda demek istediğim şey farklı .

Mantıklı olan o .
Merakımdan çok mantığımla hareket ederim. İnsanlarada bunu tavsiye ederim. Ben bakmam sevgiliyi geç arkadaşımla küssem bile huyum bu böyle değilseniz bu sizin sorununuz böyle cool olunacağınıda ilkkez duyuyorum

kafayı yedirtti normal bir psikoloji değil mi? insanların neler yaşadığını bilmeden böyle ağır yorumlar yapmanızda hiç normal değil.

senin stalkladığın mı stalklıyor seni? yoksa onu unuttun bu başkası mı? ben terapi alıyorum onun yüzünden
Benim ex stalkluyor .
Ben ayrıldıktan sonra bakıyordum kız ekliyordu falan .
Sonra amannn dedim bıraktım.
Baktım o bakıyor şimdi .
Baksa ne olur artık bir çuval inciri berbat etti.
Hala aynı kafadaysa hiç gelmesin uğraşamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…