instagram mavi tik satın alan erkek

Çoğu insan bakıyor yanlış ama bakıyor duygusu bitmemişse tabi.
Mantığımla hareket ederim yeri geldiği zaman sırf mantıkla yaşayamam bence çok sıkıcı

aynen öyle kendi hayatlarında robot gibiler galiba anında tüm anıları yaşananları silip sevgileri zınk diye bitiyo bunların. eskiymiş. daha bir haftadır konuşmuyoruz. bu tip insanlar çok duygusuzlar
Olayın robotlukla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Benden ayrılan bir herifi takip etmem sadece.

Seni ne ilgilendirir? Ayrılmışsınız geçmişte kalmış. Önüne bak

bende işte bakmiyim diyorum bakmıyırum sonra bi bakıyorum yine aynı şekilde etkileniyorum üzülüyorum ne kadar kolay başka kız arıyor yerime başkasını koyuyor

Çoğu insan bakıyor yanlış ama bakıyor duygusu bitmemişse tabi.
Mantığımla hareket ederim yeri geldiği zaman sırf mantıkla yaşayamam bence çok sıkıcı
O da doğru. Sıkıcı ama mavi tikine kadar takılmakta saçma geldi.

Duruma ihtiyacı olana vermez, borç isteyene vermez gider mavi tık satın alır haspaaaam

Aylık 260 TL mavi tik, bir ay öder ikinci ay zoruna gider zaten Sanki bana Kıvanç Tatlıtuğ ellam.

Aylık 260 TL mavi tik, bir ay öder ikinci ay zoruna gider zaten Sanki bana Kıvanç Tatlıtuğ ellam.
ne zaman geldi bu özellik instagrama bilginiz var mı? öncedende parayla satın alınabiliyo muydu?

ne zaman geldi bu özellik instagrama bilginiz var mı? öncedende parayla satın alınabiliyo muydu?

Galiba Threads’ten sonra geldi 1-2 hafta oldu yeni yani. Önceden paralı değildi ancak alması zordu epey.

sizi neden ilgilendiriyor diyenleri, benim sorum ne ilgilendiriyor? neden ters kırıcı kötü yorum yapmak istiyorsunuz?
Seni ne ilgilendiriyor diye sormak mı kırıcı? Birde bayıl istersen Feriha.
Tamam koşun peşinden adamın belki bir haftada flörtleşmeye başladığı kadınlardan sıra size gelir döner geri.
Ayrılık sebebiniz neydi? İlişkide size nasıl yanlışları oldu? Aldatma veya aldatmaya yeltenme oldu mu? Size hakaretleri varmıydı? Şiddet vs. Bunlar yoksa özür dileyin geri dönün o zaman ne yapmamızı bekliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…