- 9 Mart 2023
- 265
- 357
- 23
- 31
Ne kadarlık iliskiydihaklısın enayi gerçekten. ben daha fena enayiyim hala onu dert ediyorum
Çoğu insan bakıyor yanlış ama bakıyor duygusu bitmemişse tabi.Merakımdan çok mantığımla hareket ederim. İnsanlarada bunu tavsiye ederim. Ben bakmam sevgiliyi geç arkadaşımla küssem bilehuyum bu böyle değilseniz bu sizin sorununuz böyle cool olunacağınıda ilkkez duyuyorum
Olayın robotlukla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Benden ayrılan bir herifi takip etmem sadece.aynen öylekendi hayatlarında robot gibiler galiba anında tüm anıları yaşananları silip sevgileri zınk diye bitiyo bunların. eskiymiş. daha bir haftadır konuşmuyoruz. bu tip insanlar çok duygusuzlar
Seni ne ilgilendirir? Ayrılmışsınız geçmişte kalmış. Önüne baksevgilimle ayrıldık bir haftadır konuşmuyoruz. instagramına mavi tik satın almış bir erkek neden böyle bişey yapar? aşırı saçma geliyor bana hesabı gizli hesap. mavi tikin ne özellikleri var bilen var mı?
Ne güzel işte herkes yapamıyor maalesef.Olayın robotlukla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Benden ayrılan bir herifi takip etmem sadece.
bende işte bakmiyim diyorum bakmıyırum sonra bi bakıyorum yine aynı şekilde etkileniyorum üzülüyorum ne kadar kolay başka kız arıyor yerime başkasını koyuyorBenim ex stalkluyor .
Ben ayrıldıktan sonra bakıyordum kız ekliyordu falan .
Sonra amannn dedim bıraktım.
Baktım o bakıyor şimdi .
Baksa ne olur artık bir çuval inciri berbat etti.
Hala aynı kafadaysa hiç gelmesin uğraşamıcam
O da doğru. Sıkıcı ama mavi tikine kadar takılmakta saçma geldi.Çoğu insan bakıyor yanlış ama bakıyor duygusu bitmemişse tabi.
Mantığımla hareket ederim yeri geldiği zaman sırf mantıkla yaşayamam bence çok sıkıcı
bes seneNe kadarlık iliskiydi
Benim buradaki kırmızı tikim>İnstagram’daki mavi tik
sizi neden ilgilendiriyor diyenleri, benim sorum ne ilgilendiriyor? neden ters kırıcı kötü yorum yapmak istiyorsunuz?Sizin neden ilgilendiriyor bu durum?
ne zaman geldi bu özellik instagrama bilginiz var mı? öncedende parayla satın alınabiliyo muydu?Aylık 260 TL mavi tik, bir ay öder ikinci ay zoruna gider zatenSanki bana Kıvanç Tatlıtuğ ellam.
Senle bulusunca harcayacagi paraya tik almisyanlış okumuşsunuz. biz ayrıldık bikaç gün sonra mavi tik almış. satın almış. normal sıradan birisi niye mavi tik alır ben anlamadım fikri olan var mı diye sormak istedim
ne zaman geldi bu özellik instagrama bilginiz var mı? öncedende parayla satın alınabiliyo muydu?
Seni ne ilgilendiriyor diye sormak mı kırıcı? Birde bayıl istersen Feriha.sizi neden ilgilendiriyor diyenleri, benim sorum ne ilgilendiriyor? neden ters kırıcı kötü yorum yapmak istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?