Sevgili ablalarım, arkadaşlarım size konuyu özet geçicem lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benim için çok önemli. Ben yirmi yaşındayım iki aydır güzel devam eden bir ilişkim var. Tek sorunumuz instagram. Erkek arkadaşım öğretmen geçen hafta kız öğrencilerle çekilmiş bir fotoğraf attı instagrama bende haklı olarak kıskandım. Bana tek söylediği çok sorun ediormuşum o beni seviyor ve hayatında istiyormuş. Tamam dedim konu kapandı.
Bir baktım dün akşam yine kızlarla fotoğraflar atmış. Ağzıma geleni saydım bilerek beni üzmek istiyosun herhalde dedim. Yine bana hayatım sen çok hassassın bu konuyu yüzyüze gelince konuşalım dedi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
İyi de adam öğrencileriyle flört ediyor olacak değil ya? Ne olacak öğrencileriyle fotoğrafları olsa? İzlemeniz gereken yol biraz sakin olmak ve kıskançlıkla paranoyayı karıştırmamak benceSevgili ablalarım, arkadaşlarım size konuyu özet geçicem lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benim için çok önemli. Ben yirmi yaşındayım iki aydır güzel devam eden bir ilişkim var. Tek sorunumuz instagram. Erkek arkadaşım öğretmen geçen hafta kız öğrencilerle çekilmiş bir fotoğraf attı instagrama bende haklı olarak kıskandım. Bana tek söylediği çok sorun ediormuşum o beni seviyor ve hayatında istiyormuş. Tamam dedim konu kapandı.
Bir baktım dün akşam yine kızlarla fotoğraflar atmış. Ağzıma geleni saydım bilerek beni üzmek istiyosun herhalde dedim. Yine bana hayatım sen çok hassassın bu konuyu yüzyüze gelince konuşalım dedi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
Öğrencileri lise öğrencisi mi?
Merhabalar. Benim de erkek arkadaşım bir lisede edebiyat öğretmeni. Fakat onu asla kız öğrencilerinden kıskanacak değilim. Bence siz de bu hataya düşüp onu boğmayın kıskançlıklarınızla. Sonuçta onlar öğrencileri. Koskoca öğretmenin öğrencisine bakacağını mı zannediyorsunuz? Lütfen önce birlikte olduğunuz insana güvenin.
Ogrencilerini mi kıskanıyorsunuz?
kendisi kaç yaşında öğrencileri kaç yaşında?
Ne var bunda, Allah aşkına kıskançlığı abartmayın bu kadar
bende olsam kıskanırdım
öğrencilerinle instagrama fotoğraf atmasa ne olur yani şart mı
öğrencilerine bu gözle bakabilecek karakterdeyse zaten, uzak durun
ancak bunu sadece siz kurguluyorsanız da kendinize gelin
halk eğitimde yaşıtlarıma, büyüklerime de kurs verdiğim oldu
ancak öğrenciyi flört görmek mümkün değil, rahat olun lütfen
mesleğine saygısı olan kimse bunu yapmaz..
O'na ve kişiliğine güveniyorsanız..yapmayın!
Paranoyaya bağlama demişsiniz ama sonuçta konu sahibi de 20 yaşında. Öğrencileri de küçük değil kıskanmakta haklı.
Amaaaaa hiç sanmiyorumki erkek arkadaşınız öğrencisiyle birlikte olup dershanedeki işini tehlikeye atsın.
Bir de sunu bilmelisinizki eğer bir erkek baska biriyle gizli aşk yaşıyorsa sık sık aynı kişinin olduğu ortamlarda fotoğraf çekilip dikkat çekmek istemez.
Bir deyim vardır. Eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürme diye. Siz sürekli kıskanıp bunu ona belli ederseniz aklına düşürürsünüz bazı şeyleri. Kendinize güvenmediğiniz izlemi bırakır.
Tamam hic belli etmeyin demiyorum ama sınır koyun bu tavrınıza. Şaka yollu kıskanın. Ciddiyetinizi belli etmeyin. Kendine iyice guvenip poposunun kalkmasina sebep olabilirsiniz.
Ona güvenim sonsuz fakat öğrencilere güvenmiyorum her fırsatta fotoğraf çekilme derdindeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?