Dersane ogretmeni.. Simdi o kadar degistiki her sey ozellikle dersanelerde arkadas gibi davranabiliyor.biz gecen sene dersanede derste hocalarla kahve icerdik, telefon numaralari vardi herkesin herkeste. Cok abartmadan dikkatli olun.
Ama siz kendisinden eminseniz sorun yok sonucta o bir ogretmen :))Bu samimi ortam korkutuyor zaten beni.
sevgili flormar'cığım,
benden 4 yaş küçüksün. yani senin geçtiğin evrelerden daha yeni geçtiğim için anlayabiliyorum seni.
bence sen sevgilinin öğrencileriyle arasında birşeyler olabileceğini düşünmüyorsun. yalnızca senden daha yakın olmaları canını sıkıyor. sevgilin bir yönetici olsaydı ve sürekli ekibiyle neşeli fotoğraflar paylaşsaydı eminim o da gözüne batardı
şu anki durumunda da olan şu: öğrenciler yeni yeni yetişkinliğe adım atıyor. dolayısıyla otorite sahibi ve kendilerinden yaşça büyük kişilerle paylaşımlarının olması onlara özgüven aşılıyor. büyüdüklerini hissetmeye bayılıyorlar. bence safça şeyler bunlar ve doğal. gözünde büyütme.
galiba pek görüşemiyorsunuz. bu yüzden oluyor. ben 21 yaşındayken şu anki eşimle sevgiliydik ve o askerdi. önü arkası, sağı solu erkek. ama ben onu çay götürdüğü komutanından kıskanırdım. benimle telefonda konuşurken birisinin yaptığı espriye gülse "benimle ilgilen" diye sitem ederdim. düşün artık görüşememek nelere sebep oluyor
ne yapman gerektiğine gelince..
sevgilin belli ki sevecen bir yapıya sahip, sana olumlu yaklaşıyor. bunun kıymetini bilmelisin. ona sakince suçlamadan neler hissettiğini, kötü niyetli olmadığını, onun da kötü bir niyet taşımadığını bildiğini anlatırsın. sadece senden daha yakın olmalarını kıskandığını söylersin. eminim anlayacaktır.
güzin abla gibi konuştum ayol
Kıskanırsın yada kıskanmazsın herkezin tavrı ayrıdır.. Eğer kıskanıyorsan ve bunu belirtteysen tekrar yapması hiç hoş deil.. Bende sinir olurdum.. Madem yüzyüze konuşulacak bir konu, önce konuşur açığa kavuşturur sonra tekrar ekler foto, yada seni ne kadar üzdüğünü görür birdaha yapmaz..öğrencilerde küçük deil, kıskanıp kuskanmamakta insanın elinde deil.. Ben genellikle, yok kahveye gitmesin yok ailesine gitmesin die erkekleri boğan kadınlara sinir olurum ama burda seni haklı gördüm
Sen 20yasındasın..ogrencılerde öyle..
Yaşıtın oldukları ıcın kıskanıyorsun herhalde..
bu adam kıvanç tatlıtuğ gibi bişi mi merak içindeyim
abartmışsınız bence
Bir kıvanç değil kendine göre bir yakışıklılığı var diyeyim
sen 20 yaşındasın. sevgilin 30...
öğrencileri de senin yaşıtın sayılır.
kıskanman normal geldi bana.
kıskanclıgınız yersiz olmus. onlar ogrencıleri sonucta...
bende hocalarımla foto cekıyorum ve sosyal medyayada atıyorum ne yanı ben hocalarıma kotu gozxlemı bakıyorum.
bu devirdeki kızlar pek bir sırnaşık biz böyle miydik .. hersey cıvıklaştı bu devirde
evet ben öğretmenlerle öyle samimiyet kurulmasından da hoşlanmıyorum eğitmenle mesafeli olınmalı sonra saçma sapan hisler oluyor .ayrıca öğretmen her öğrenciye aynı olamıyor bu yüzden bence adil değilBen sevgilimle fotoğraf atmazken onların böyle olması sinirime dokunuyor. Dediğiniz gibi her şey basit sıradan artık
evet ben öğretmenlerle öyle samimiyet kurulmasından da hoşlanmıyorum eğitmenle mesafeli olınmalı sonra saçma sapan hisler oluyor .ayrıca öğretmen her öğrenciye aynı olamıyor bu yüzden bence adil değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?