İnstagram Sorunu

Dersane ogretmeni.. Simdi o kadar degistiki her sey ozellikle dersanelerde arkadas gibi davranabiliyor.biz gecen sene dersanede derste hocalarla kahve icerdik, telefon numaralari vardi herkesin herkeste. Cok abartmadan dikkatli olun.

Bu samimi ortam korkutuyor zaten beni.

Kıskanırsın yada kıskanmazsın herkezin tavrı ayrıdır.. Eğer kıskanıyorsan ve bunu belirtteysen tekrar yapması hiç hoş deil.. Bende sinir olurdum.. Madem yüzyüze konuşulacak bir konu, önce konuşur açığa kavuşturur sonra tekrar ekler foto, yada seni ne kadar üzdüğünü görür birdaha yapmaz..öğrencilerde küçük deil, kıskanıp kuskanmamakta insanın elinde deil.. Ben genellikle, yok kahveye gitmesin yok ailesine gitmesin die erkekleri boğan kadınlara sinir olurum ama burda seni haklı gördüm

Sen 20yasındasın..ogrencılerde öyle..

Yaşıtın oldukları ıcın kıskanıyorsun herhalde..

Çok güzel aktarmışsınız düşüncelerinizi. Evet çok sık görüşemiyoruz yoğun oluyor genellikle. Ve öğrencileriyle benden daha sık vakit geçiriyor dediğiniz gibi kıskançlık oluyor. Güzel yorumunuz ve önerileriniz için çok teşekkür ederim

Teşekkür ederim :)

kıskanclıgınız yersiz olmus. onlar ogrencıleri sonucta...

bende hocalarımla foto cekıyorum ve sosyal medyayada atıyorum ne yanı ben hocalarıma kotu gozxlemı bakıyorum.

kıskanclıgınız yersiz olmus. onlar ogrencıleri sonucta...

bende hocalarımla foto cekıyorum ve sosyal medyayada atıyorum ne yanı ben hocalarıma kotu gozxlemı bakıyorum.

Her insana genelleme yapamam tabi ki

bu devirdeki kızlar pek bir sırnaşık biz böyle miydik .. hersey cıvıklaştı bu devirde

Ben sevgilimle fotoğraf atmazken onların böyle olması sinirime dokunuyor. Dediğiniz gibi her şey basit sıradan artık

Ben sevgilimle fotoğraf atmazken onların böyle olması sinirime dokunuyor. Dediğiniz gibi her şey basit sıradan artık
evet ben öğretmenlerle öyle samimiyet kurulmasından da hoşlanmıyorum eğitmenle mesafeli olınmalı sonra saçma sapan hisler oluyor .ayrıca öğretmen her öğrenciye aynı olamıyor bu yüzden bence adil değil

Kızların zaten tam ergenlik dönemi benim erkek arkadaşımda bu kadar samimi olunca bir problemin çıkmasından endişe ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…