İnstagram Sorunu

Bence haklisin kiskanmakla.
Yasitin olan kizlardan bahsediyorsun.
Ki ben öyle ögretmenlerle fazla samimi olunmasina da karsiyim belki de yapi meselesi bu bilmiyorum.
sevgilin kotu niyetle yapmiyordur ya da yanlis gozle bakmiyordur ama illa ki bu samimiyeti yanlis anlayan biri cikar sonra sikinti olur.
kavga etmek yerine huyuna giderek cozume ulasmayi denemelisin.

Zaten sevgilim fotoğraf çekilmeyi çok seven birisi değil kızlar isteyince kıramıyor hayır diyemiyor. Önerileriniz için teşekkürler

Bence biraz abartıyorsun
kendine zarar verirsin böyle yaparak boşu boşuna
kuruntularından kurtul biraz güven öğrencileri sonuçta..

Hiç erkek öğrenci yok fotoğraflarda bir hafta arayla böyle fotoğraf atınca dayanamadım
canım erkek öğrenci fotoda oladabılır olamayada bilir haftada 1 değil hergünde fotograf koyabılır ınankı gereksiz kıskançlık yapıyosun kendını boştan yere uzup sıkma sevgılınle aranıştakı ilişkıyı boyle boyle yıpratırsın oğlan senden soğar bıkar boyle yaparak kendıne güvensız kopleksli bir kız imajı verirsin hemen durumu kurtar

Gerekli önlemleri alıcam çok teşekkürler yorumlarınız için :)

Ben zaten anlayamıyorum insanlardaki bu sosyal! medyada yaptıkları paylaşımları.
Bıraksan
giydiği çamaşırı paylaşacak " bugün bu haldeyım" diye. Sofralar, yemekler, gittikleri yerler v.s ne geçiyor ellerine.

Kabullenmekten başka yapacağınız birşey yok gibi gorunuyor. Ona göre normalmiş.

Benim onlara karşı art niyetim başka düşüncem yok seni seviyorum diyor. Açıkça sordumda bana ilgin sevgin azalırsa söyle söylemezsen kalbim daha çok kırılır dedim. Nerden çıkarıyorsun bunları yok öyle bir şey dedi

Siz de öğrencisi miydiniz ?

Aksi halde, 30 yaşındaki adamın 20 yaşındaki kzıla nerde nasıl tanışacağı hakkında aklıma bir şey gelmiyor.

30 yaşındaki hem de ögretmen bir adamın öğrencileri yaşındaki bir kıza bakması bana garip geldi. Sevgiliniz bence garip dostum.

Sonuca geleyim , adam sizin yaş grubunuza yan gözle bakacak kafada. Ama aldatır mı, başkasıyla da flört eder mi bilemem. Sizinle flörte dersanede başladıysa pekala başkalarıyla da flört ediyor olabilir. Bir de kızlarla poz verme olayını cözemedim, adam model mi manken mi, neden kızlar ille de onunla foto çektirmek istiyor? Çekilecekse bütün öğrencileriyle çekilsin. Kızlarla foto çektirmek y.vşakça bir hareket bence, gereksiz.

Yani adam ilişkinizi ciddiye almıyor olabilir, dikkat edin. Meslek sahibi, sziden yaşça büyük adam size birkaç beden büyük gelmiş bence, neyse konu bu değil zaten. Adam isterse sizi uyutacak bir tip gibi geldi bana.

Ben olaya böyle baktım şekerim, benim durduğum yerden böyle görünüyor. Bir de böyle düşün bu meseleyi diye düşüncelerimi yazdım. Amacım kesinlikle seni üzmek/kırmak değil.

Son düzenleme:

Ben geçen yıl öğrencisiydim ama ilişkimiz dershane bittikten çok sonra başladı. Kızlar genelde hocam fotoğraf çekilelim mi diye soruyor hatıra kalsın istiyorlar sanırım. Durduk yere fotoğraf çekilmez pek tanıdığım kadarıyla. Yorumlar için teşekkür ederim önerileriniz benim için çok değerli

1. Öğrencilerin resmini koyuyor ok peki seninle fotoğrafını aynı sıklıkla paylaşıyor mu ? Paylaşmıyorsa kesinlikle sorun çıkar.
2. Ben bu tarz olaylara pek masum bakamıyorum, çocuklar reşit yaşta bence sevgilin dikkat etsin hal ve davranışlarına foto çekilip instagrama atmak öğretmen-öğrenci ilişkisinde gereksiz samimiyet bence

O zaman kıskanmakta haklısın, çünkü adam öğrencilerine bakacak kafada.

Ben daha fotoğraf çekilelim diye söylemedim bile o yüzden şuanda bir fotoğrafımız yok ama en kısa zamanda çekilelim diyecem. Bende çok gereksiz buluyorum fotoğraf çekilse bile kızlar kendi instagramlarına atsınlar erkek arkadaşımın atmasını anlamıyorum

Yine üzülmeni istemeyerek söylüyorum ama ben sizin ilişkinizden sana bir yol olacağını zannetmiyorum. Adamı hiç gözüm tutmadı. Umarım ben yanılıyorumdur.

Kader kısmet. Her şey olacağına varır hayırlısı diyorum bende

Yaklaşık 1 ay önce benim de benzeri başıma geldi.
Biriyle tanıştım 26-27 yaşındaydı o . Dershanede öğretmenlik yapıyordu. Öğrencileri seninkinin öğrencileri gibi 18-19 yaşında.
O da sürekli öğrencileri ile foto koyuyor filan. Hayır onu geçtim bir gün beğendiği fotoğrafa denk geldim. Bir kız.
Kıza baktım diğer fotoğraflarına , memeler ortada. Ulen bir de daha 18-19 yaşında.
Ben öğretmen olsam böyle bir kızın hiçbir fotoğrafını beğenmem yanlış anlar diye.
Neyse bakıyorum, sürekli instagramda takip ettiği kişiler hep yabancı kızlar filan . Sürekli ama günde 20 tane 20 tane çoğaldı. 3 gün dayandım, üçüncü günün sonunda attım başımdan.Birini unutmaya çalışıyorum, karşıma adam çıkmıyor ki sevip bağlanayım :)))
Uğraşamam. Öğretmen dediğin resmi olacak. Ne o öyle öğrencilerle fotoğraflar filan? Kendi niye koyuyor ki ?
Bir de öğretmen dediğin öyle öğrencilerinin olduğu hesapta yabancı kızları takip etmezdi bana göre.
İşte yeni nesil öğretmenlerin çok , öğrencileri ile pek bi haşır neşir.
Açıkçası sen de daha önce öğrencisiymişsin madem, bu adam öğrencilerine o gözle bakabiliyor demek ki .
Hiç hoşuma gitmedi.

Açık saçık fotoğraflar beğendiğini görmedim takip ettikleride hep kendi öğrencileri ama fotoğraflar benim canımı sıktı. Kendi profiline koyması gereksiz geldi bana

Yaş aralığı 11-18 olan öğrencilerimle çekilmiş yüzler fotoğrafım var. Kıskançlığı abartmışsınız.

Açık saçık fotoğraflar beğendiğini görmedim takip ettikleride hep kendi öğrencileri ama fotoğraflar benim canımı sıktı. Kendi profiline koyması gereksiz geldi bana

Yok o benim dediğim g...zekalı ' da beğenmiyordu ama sonuçta açık saçık foto koyan bir öğrencinin herhangi fotoğrafını beğensen bile yanlış anlayabilir o kız. Belli olmaz. Küçükler sonuçta.
Bir de yaşın 20. 30 yaşında bir adama nasıl güveniyorsun ?
Bence yol yakınken dön. Öğrencisine yan gözle bakabilmesi tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…