- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 35
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Ama ben hikayelerdeki resimlerini de görmek istiyorum peki bunu gizliden yapabileceğim bir uygulama yok mu.Görmüyor. Bu bilgileri gösteren uygulamalar varmış ama ben doğru olduğunu düşünmüyorum instagram sadece hikayelere bakanları görmemizi sağlıyor.
İnstagramda da var sanırım yanında foto simgesi çıkıyormuş.Profiline girdiginizi goremez ama hikayeyi izlerseniz gorur tabii ki.whatsapp mi snapchat mi birisinde ya da her ikisi de olabilir tam emin degilim birinin hikayesinden ekran resmi alirsaniz bildirim gidiyormus.instagram hikayesinde boyle bir durum var mi bilmiyorum.
Peki hikayeye değilde açık olan fotolarına baksam onu da görür mü.Profiline girdiginizi goremez ama hikayeyi izlerseniz gorur tabii ki.whatsapp mi snapchat mi birisinde ya da her ikisi de olabilir tam emin degilim birinin hikayesinden ekran resmi alirsaniz bildirim gidiyormus.instagram hikayesinde boyle bir durum var mi bilmiyorum.
Ama ben hikayelerdeki resimlerini de görmek istiyorum peki bunu gizliden yapabileceğim bir uygulama yok mu.
Uuupppss bu çok kötü olmuşEvet görebiliyor.
Eski sevgilimi sahte hesaptan stalklarken sevgilisi bana mesaj atıp neden sürekli sevgilimin hesabına bakıyorsun demişti.
Evet görebiliyor.
Eski sevgilimi sahte hesaptan stalklarken sevgilisi bana mesaj atıp neden sürekli sevgilimin hesabına bakıyorsun demişti.
Ay bu kötü olmuşEvet görebiliyor.
Offf çok kötü olmuş bakmayın merak etmeyin cnm sizde eski sevgilinizi ne anlıyorsunuz allasenEvet görebiliyor.
Ne anladığım sizi pek ilgilendirmez :)Offf çok kötü olmuş bakmayın merak etmeyin cnm sizde eski sevgilinizi ne anlıyorsunuz allasen
Açıkçası bilmiyorum,ama ekran görüntüsü atmıştı.onu nası görmüş ya :)))
Bu kafayla devam o zaman çok rezil olursunuz daha sizNe anladığım sizi pek ilgilendirmez :)
Stalk bu ne yapayım,yapmadan duramıyorum.
E birde bilmem kaç yıllık sevgilim + akrabam olunca
En iyisi butik hesabıyla stalk yapman,hem tehlikesiz kimse bulamaz seni :)Ay bu kötü olmuş
Ne rezil olacağım pardon?Bu kafayla devam o zaman çok rezil olursunuz daha siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?