- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Var böyle dengesiz saplantılı insanlar ya.ya benim evlilik manyağı olduğumu sanıp beni güya sinirimi bozmak için sahte gelinlik hesabı açan vardı ya. bilmezler ki ben evlilik teklifine ex'in hayır demişimmuhtemelen beni aldattığı kadın adamla evlenmek için deliriyordu çünkü kocası boşadı bunu yakalandılar heralde. ex de yanaşmamıştır evlenmeye. sanıyordu ki bizim ilişkide de evlilik istemeyen taraf ex'ti ben istiyordum. halbuki tam tersi.
işte böyle böyle kim olduklarını çıkarıyorum ben :)
Var böyle dengesiz saplantılı insanlar ya.
Sizin olayda exin ne anlattığı da önemli. Kesin adam kuyruğu dik tutmak için "ben evlenmek istemiyordum yea" falan demiştir.
Yurdum erkekleri altı boş ego kasmayı sever,çok görmemek lazım :)kesin ya :)) ben peşinden koştum falan gibi de anlatmıştır ahahahah
Yurdum erkekleri altı boş ego kasmayı sever,çok görmemek lazım :)
Ama ben hikayelerdeki resimlerini de görmek istiyorum peki bunu gizliden yapabileceğim bir uygulama yok mu.
Herkese merhaba arkadaşlar diyelim bir kişinin resimleri ve hikayeleri herkese açık arkadaş listesinde de ekli değiliz bizim baktığımızı görebilir mi?Sanırım hikayeyi görebiliyor ama profiline girdiğimizi yada normal resimlerine baktığımızı ekran fotosu filan aldığımızda görebiliyor mu? Çok merak ettiğim biri var ama gördüğümü görür diye bakamıyorumAydınlatın beni bi
İnsta story sırası neye göre oluyor var mı bilginiz. Bakma sırasına göre değil eminim. Çünkü hep sıra aynı değişmiyor.
kişiyi engelle hikayeye bak sonra bir süre engelli kalsın hikayesi 24 saat sonra görünmüyor sende engeli o zaman açarsın :)Ama ben hikayelerdeki resimlerini de görmek istiyorum peki bunu gizliden yapabileceğim bir uygulama yok mu.
Hikayeye bakinca görülüyor. Hikayeler ekran resmi alinca bildirim gidiyor. Ama normal paylasim gozukmuyor bildirim gitmiyor.Herkese merhaba arkadaşlar diyelim bir kişinin resimleri ve hikayeleri herkese açık arkadaş listesinde de ekli değiliz bizim baktığımızı görebilir mi?Sanırım hikayeyi görebiliyor ama profiline girdiğimizi yada normal resimlerine baktığımızı ekran fotosu filan aldığımızda görebiliyor mu? Çok merak ettiğim biri var ama gördüğümü görür diye bakamıyorumAydınlatın beni bi
Bende ekli olmayan takip etmediğim Kişiler bazen hikayeme bakıyor ve ben onları görüyorumHerkese merhaba arkadaşlar diyelim bir kişinin resimleri ve hikayeleri herkese açık arkadaş listesinde de ekli değiliz bizim baktığımızı görebilir mi?Sanırım hikayeyi görebiliyor ama profiline girdiğimizi yada normal resimlerine baktığımızı ekran fotosu filan aldığımızda görebiliyor mu? Çok merak ettiğim biri var ama gördüğümü görür diye bakamıyorumAydınlatın beni bi
Hikayeyede gizli bakabiliyorsun ama pcye bi program kurman gerekiyor ayrıntı hatırlamıyorum arkadaşım öyle bakıyorduAma ben hikayelerdeki resimlerini de görmek istiyorum peki bunu gizliden yapabileceğim bir uygulama yok mu.
Hikayeye mi bakmıştınızBu kafayla devam o zaman çok rezil olursunuz daha siz
Evet görüyor aynı whatsap gibi bakanlar görünüyor.İnstagram’da video izlendiğinde karşı taraf kimin izlediğini görüyor mu yani? Ve ekstra program olmasa da görüyor mu? Aydınlatabilir misiniz? :)
Açıkçası bilmiyorum,ama ekran görüntüsü atmıştı.
Kabak gibi en başka çıkmıştım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?