- 3 Kasım 2011
- 1.351
- 3.134
- 333
- Konu Sahibi Loveangel1
-
Onu gormuyor bildigim kadariyla.Peki hikayeye değilde açık olan fotolarına baksam onu da görür mü.
Ben de sahte hesabimdan nasil olsa kimse anlamaz diye bakip duruyorum saga sola bu durumda gercek hesabimin ismi mi cikiyor karsi tarafta anlamadim bunuEvet görebiliyor.
Eski sevgilimi sahte hesaptan stalklarken sevgilisi bana mesaj atıp neden sürekli sevgilimin hesabına bakıyorsun demişti.
Evet görebiliyor.
Eski sevgilimi sahte hesaptan stalklarken sevgilisi bana mesaj atıp neden sürekli sevgilimin hesabına bakıyorsun demişti.
Yok canım,fake hesabın ismi çıkıyor.Ben de sahte hesabimdan nasil olsa kimse anlamaz diye bakip duruyorum saga sola bu durumda gercek hesabimin ismi mi cikiyor karsi tarafta anlamadim bunu
Açıkçası bilmiyorum,ama ekran görüntüsü atmıştı.
Kabak gibi en başka çıkmıştım :))
Sanırım programdan görüyorlar canım. Kız da oradan bakmış sanırım.Amann nasıl görüyorlar ki
Rahatladim :) valla korktum yanlis mi biliyorum diye.fake hesabinizsa iyi tabi canim gercekte kim oldugunuzu bilmiyor sonucta.Yok canım,fake hesabın ismi çıkıyor.
Kız zaten fake hesabıma yazdı.
Hem hikayeye,hem öne çıkanlara,hem profile,hem videolara.hikayeye mi bakmıştın
Aynen öyle canım,bunu öğrendiğimden beri gerçek hesabımla kimseyi stalklamıyorum.Rahatladim :) valla korktum yanlis mi biliyorum diye.fake hesabinizsa iyi tabi canim gercekte kim oldugunuzu bilmiyor sonucta.
Fena yakalanmışsın.:))Sanırım programdan görüyorlar canım. Kız da oradan bakmış sanırım.
Bunu deneyim canım bi saol.story saver uygulamasını indirin sizin baktığınızı görmez siz de hikayelerine bakabilirsiniz.
profilden vs ss aldığınızda bildirim gitmez o sadece snapchatte ve instagram dm de var.
O zaman kızın hisleri kuvvetliYok canım,fake hesabın ismi çıkıyor.
Kız zaten fake hesabıma yazdı.
Evet görebiliyor.
Ahahha kız da beni stalklıyordu zaten.O zaman kızın hisleri kuvvetli
Sizde ona yazsaydınız Ne ayaksın diyeAhahha kız da beni stalklıyordu zaten.
Bir sahte hesap açmış,sadece beni ve kendisini takip ediyor. 1 tane takipçisi vardı,o da kendisi.
İnsan bu kadar niyetini belli edebilirdi
Program süpermiş , kıza sorsaydın keşke hangi programı kullanıyorsun hayran kaldım diyeAynen öyle canım,bunu öğrendiğimden beri gerçek hesabımla kimseyi stalklamıyorum.
Evet görebiliyor.
Ama canım bende instagram uygulaması yok netten giriyorum yine işe yarar mı acaba uygulama inmiş olması mı lazımstory saver uygulamasını indirin sizin baktığınızı görmez siz de hikayelerine bakabilirsiniz.
profilden vs ss aldığınızda bildirim gitmez o sadece snapchatte ve instagram dm de var.
Kıza sormadım ama barıştıktan sonra erkek arkadaşıma sordum.Program süpermiş , kıza sorsaydın keşke hangi programı kullanıyorsun hayran kaldım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?