İnstagram stalk

:KK70: :KK70: :KK70: ayyy sen cvp verdin mi
Butik hesaplarında otomatik metin atılıyor ya hani ondan yazmıştım :D
"Merhaba! Xxx Butik'ten keyifli alışverişler dileriz. İstediğiniz ürünün fotoğrafını,bedenini ve iletişim bilgilerinizi atarsanız size daha hızlı yardımcı olabilirim." tarzında bir yazı yazmıştım. :D
Sonra engelledim tabi.

Butik hesaplarında otomatik metin atılıyor ya hani ondan yazmıştım :KK70:
"Merhaba! Xxx Butik'ten keyifli alışverişler dileriz. İstediğiniz ürünün fotoğrafını,bedenini ve iletişim bilgilerinizi atarsanız size daha hızlı yardımcı olabilirim." tarzında bir yazı yazmıştım. :KK70:
Sonra engelledim tabi.
Yaa cok basarilisin :D

Butik hesaplarında otomatik metin atılıyor ya hani ondan yazmıştım :KK70:
"Merhaba! Xxx Butik'ten keyifli alışverişler dileriz. İstediğiniz ürünün fotoğrafını,bedenini ve iletişim bilgilerinizi atarsanız size daha hızlı yardımcı olabilirim." tarzında bir yazı yazmıştım. :KK70:
Sonra engelledim tabi.
Canım sana birşey sorcam.Şimdi birinin takipçi listesi resimleri filan herkese açık.O kişinin dün listesine baktım bi takipçisine.Birde sabah baktım dün listede olan o takipçi bugün gözükmüyordu.Şimdi baktım gözüküyor.Acaba sistematik bir hata filan mı yoksa takibi bırakıp geri mi takibe aldı.

Canım sana birşey sorcam.Şimdi birinin takipçi listesi resimleri filan herkese açık.O kişinin dün listesine baktım bi takipçisine.Birde sabah baktım dün listede olan o takipçi bugün gözükmüyordu.Şimdi baktım gözüküyor.Acaba sistematik bir hata filan mı yoksa takibi bırakıp geri mi takibe aldı.
Sistematik bir hata var canım.
Şuan instagramda beğeni/yorum yapmayan takipçiler otomatik olarak takipten çıkarılıyormuş. İnstagram bot ve silik takipçileri eliyor,benim listem de öyle bir artıyor bir azalıyor.

ya benim hesabım kapalı şu an bikaç aydır hesabımı silmezler demi :KK43:
Bilemiyorum ama birşey olmaz bence.
Şuan bot temizliği yapılıyor hani beğeni ve yorum yapmayan hesaplar eleniyor. Dondurulan hesaplara birşey yapılacağını sanmıyorum canım.

Stalk hesabı olup bana bir kaç günlüğüne yardımcı olacak var mı acaba :oops: kendim açtım kabul etmedi pek gerçekçi olmadı galiba hesabına bakıp çıkarım . Aşırı merak ediyorum

Hesabı açık ise bir uygulama var ordan bakıyorsunuz kimse görümüyor baktığınızı. Ama profilin açık olması gerek

Herkese açıksa hikayeyi izle, sonra engelle.
Tekrar izleyeceğin zaman engeli kaldır,izle,yeniden engelle.
Göremiyor öyle:sampiyon::sampiyon:

Back
X