İnstagram stalk

ya benim evlilik manyağı olduğumu sanıp beni güya sinirimi bozmak için sahte gelinlik hesabı açan vardı ya. bilmezler ki ben evlilik teklifine ex'in hayır demişim :KK70: muhtemelen beni aldattığı kadın adamla evlenmek için deliriyordu çünkü kocası boşadı bunu yakalandılar heralde. ex de yanaşmamıştır evlenmeye. sanıyordu ki bizim ilişkide de evlilik istemeyen taraf ex'ti ben istiyordum. halbuki tam tersi.

işte böyle böyle kim olduklarını çıkarıyorum ben :)
Var böyle dengesiz saplantılı insanlar ya.
Sizin olayda exin ne anlattığı da önemli. Kesin adam kuyruğu dik tutmak için "ben evlenmek istemiyordum yea" falan demiştir. :D

Ama ben hikayelerdeki resimlerini de görmek istiyorum peki bunu gizliden yapabileceğim bir uygulama yok mu.

Google Chrome masaüstü uygulamasına bildiğim kadarıyla eklentilerden Instagram Chrome IG story diye bir uygulama var . Gizli olarak izlemenizi sağlıyor . Yani izlediğinizi görmüyor karşıdaki kişi .

Herkese merhaba arkadaşlar diyelim bir kişinin resimleri ve hikayeleri herkese açık arkadaş listesinde de ekli değiliz bizim baktığımızı görebilir mi?Sanırım hikayeyi görebiliyor ama profiline girdiğimizi yada normal resimlerine baktığımızı ekran fotosu filan aldığımızda görebiliyor mu? Çok merak ettiğim biri var ama gördüğümü görür diye bakamıyorum:bicak: Aydınlatın beni bi:110:

ohoo görse bana uzaklaştırma kararı çıkarmışlardı şuan:) hikaye harici görülmüyor rahat rahat yap stalkını kardeşim:)

Herkese merhaba arkadaşlar diyelim bir kişinin resimleri ve hikayeleri herkese açık arkadaş listesinde de ekli değiliz bizim baktığımızı görebilir mi?Sanırım hikayeyi görebiliyor ama profiline girdiğimizi yada normal resimlerine baktığımızı ekran fotosu filan aldığımızda görebiliyor mu? Çok merak ettiğim biri var ama gördüğümü görür diye bakamıyorum:bicak: Aydınlatın beni bi:110:
Hikayeye bakinca görülüyor. Hikayeler ekran resmi alinca bildirim gidiyor. Ama normal paylasim gozukmuyor bildirim gitmiyor.

Bende ekli olmayan takip etmediğim Kişiler bazen hikayeme bakıyor ve ben onları görüyorum

Dm mesajlarinda bildiri gidiyormu? Ben kiminle yazissam bir isik cakmasi oluyor pespese.Ekran giruntusumu aliniyor.Yada hesabim mi calindi acaba.bir ara calmislardi,sifre vs degistirmeden. Baska hesap actim.Tirstim simdi..

Hikayelerini izlediyseniz görür yoksa profiline baktığınızda onu gösteren birşey yok. Sizde benim yaptığım gibi, fotoğrafı büyüteyim derken yanlışlıkla beğeni yapmayın da :olamaz: Acemiydim iki kere tıklayınca beğeni olduğunu bilmiyordum, beğeniyi hemen çektim ama olan oldu sanırım. Profilindeki foto ve videolara baktığınız görülmez kısaca.

İnstagram’da video izlendiğinde karşı taraf kimin izlediğini görüyor mu yani? Ve ekstra program olmasa da görüyor mu? Aydınlatabilir misiniz? :)

Back
X