İnstagram stalk

Hem hikayeye,hem öne çıkanlara,hem profile,hem videolara.
Incık cıncık hepsine bakmıştım. :KK70:

ama bakanlar görünüyor evet :)

benim mesela sadece beni takip eden hesaplar vardı gördüğüm :) düşün bakmak için sıfırdan hesap açıp sadece beni takipleyip canlı açınca bile ilk bakardı :)))) kim olduğunu tahmin ediyorsun zaten kızların işi böyle şeyler erkekler bu kadar takıntılı olmuyor beceremiyorlar bu kadarını zaten :)

Ya extra program kullanıyor dediğin gibi ya da yanlışlıkla beğenmiş olabilir misin? Mesela ben insta da yüklediğim videoların kimler tarafından görüntülendiğini göremiyorum. Sadece görüntülenme sayısı yazıyor.
Onları görmemiş zaten.
Ama profile kaç kez girip baktığımı,neye baktığımı vs görmüş. Storylerde ileri mi kaydırdım,tekrar geri mi kaydırdım hepsini görmüş. Bayağı saplantılı bir kız yani. Büyük ihtimalle ücretli program falan kullanıyordu.

Onları görmemiş zaten.
Ama profile kaç kez girip baktığımı,neye baktığımı vs görmüş. Storylerde ileri mi kaydırdım,tekrar geri mi kaydırdım hepsini görmüş. Bayağı saplantılı bir kız yani. Büyük ihtimalle ücretli program falan kullanıyordu.
Anam oda aşmış kendini neymiş o hafiye gibi:deli:

ama bakanlar görünüyor evet :)

benim mesela sadece beni takip eden hesaplar vardı gördüğüm :) düşün bakmak için sıfırdan hesap açıp sadece beni takipleyip canlı açınca bile ilk bakardı :)))) kim olduğunu tahmin ediyorsun zaten kızların işi böyle şeyler erkekler bu kadar takıntılı olmuyor beceremiyorlar bu kadarını zaten :)
Aynen öyle bunlar erkeklerin ilgi alanına girmiyor.
Ama kızlar geçmiş hakkında çok takıntılı oluyor,çok didikliyorlar.

Hahaa kız haklıymış ama sevgiliyi kaptırmış sana:))
Ben ona kaptırmıştım. Bir inat vardı ya,ben bitirince o da sinirlendirmek için o kızı bulmuştu,neyse ki barışmıştık.

Onları görmemiş zaten.

bence göremez bunları ya. programla görülebildiğini sanmıyorum. seni korkutmak için atmış olabilir

bence göremez bunları ya. programla görülebildiğini sanmıyorum. seni korkutmak için atmış olabilir
Bir de eski sevgilimin hesabı işletme hesabıydı,orada etiketlenenlere tıklayan sayısı falan gözüküyor. Hani normal hesap gibi değildi yani. Kız fotoğrafını attı bana,kabak gibi en üstte çıkmışım,altta da birkaç kişi var. Uygulamayı satın falan almıştır diye düşündüm ben.

Kızlar merak herşeyi yaptırır. Bkz. Kpmin sevgili eşini stalklamıştım en son. Stalklamak :) neyse konumuz bu değil. Ana sayfama düşünce bakayım dedim nurlar saçan üvey kv.deme. Görüşmüyoruz inş. anlamamıştır. Daha da bakmadım zaten :)

İnsta story sırası neye göre oluyor var mı bilginiz. Bakma sırasına göre değil eminim. Çünkü hep sıra aynı değişmiyor.

Bir de eski sevgilimin hesabı işletme hesabıydı,orada etiketlenenlere tıklayan sayısı falan gözüküyor. Hani normal hesap gibi değildi yani. Kız fotoğrafını attı bana,kabak gibi en üstte çıkmışım,altta da birkaç kişi var. Uygulamayı satın falan almıştır diye düşündüm ben.

işletme hesabında kimin kaç kere yaptığı çıkmıyor. o toplam sayı. seninki en üstte çıktıysa çok bakmışsın demek ki evet.

böylelikle hikayede en üstte çıkanın en çok bakan olduu kanıtlanmış oldu. :D

işletme hesabında kimin kaç kere yaptığı çıkmıyor. o toplam sayı. seninki en üstte çıktıysa çok bakmışsın demek ki evet.

böylelikle hikayede en üstte çıkanın en çok bakan olduu kanıtlanmış oldu. :KK70:
Ahaha herkes dikkatli olsun,artık güvende değiliz. :D
Butik hesabı candır diyor ve gidiyorum :)

Ahaha herkes dikkatli olsun,artık güvende değiliz. :KK70:
Butik hesabı candır diyor ve gidiyorum :)

ya benim evlilik manyağı olduğumu sanıp beni güya sinirimi bozmak için sahte gelinlik hesabı açan vardı ya. bilmezler ki ben evlilik teklifine ex'in hayır demişim :D muhtemelen beni aldattığı kadın adamla evlenmek için deliriyordu çünkü kocası boşadı bunu yakalandılar heralde. ex de yanaşmamıştır evlenmeye. sanıyordu ki bizim ilişkide de evlilik istemeyen taraf ex'ti ben istiyordum. halbuki tam tersi.

işte böyle böyle kim olduklarını çıkarıyorum ben :)

Back
X