- Konu Sahibi Loveangel1
Hahaa kız haklıymış ama sevgiliyi kaptırmış sana:))Kıza sormadım ama barıştıktan sonra erkek arkadaşıma sordum.
Kız biraz saplantılıydı,bir sürü program kullanıyordu demişti.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaa kız haklıymış ama sevgiliyi kaptırmış sana:))Kıza sormadım ama barıştıktan sonra erkek arkadaşıma sordum.
Kız biraz saplantılıydı,bir sürü program kullanıyordu demişti.![]()
Hem hikayeye,hem öne çıkanlara,hem profile,hem videolara.
Incık cıncık hepsine bakmıştım.![]()
Onları görmemiş zaten.Ya extra program kullanıyor dediğin gibi ya da yanlışlıkla beğenmiş olabilir misin? Mesela ben insta da yüklediğim videoların kimler tarafından görüntülendiğini göremiyorum. Sadece görüntülenme sayısı yazıyor.
Ahahha kız da beni stalklıyordu zaten.
Bir sahte hesap açmış,sadece beni ve kendisini takip ediyor. 1 tane takipçisi vardı,o da kendisi.
İnsan bu kadar niyetini belli edebilirdi![]()
Aynen öyle canım,bunu öğrendiğimden beri gerçek hesabımla kimseyi stalklamıyorum.![]()
Anam oda aşmış kendini neymiş o hafiye gibiOnları görmemiş zaten.
Ama profile kaç kez girip baktığımı,neye baktığımı vs görmüş. Storylerde ileri mi kaydırdım,tekrar geri mi kaydırdım hepsini görmüş. Bayağı saplantılı bir kız yani. Büyük ihtimalle ücretli program falan kullanıyordu.
Aynen öyle bunlar erkeklerin ilgi alanına girmiyor.ama bakanlar görünüyor evet :)
benim mesela sadece beni takip eden hesaplar vardı gördüğüm :) düşün bakmak için sıfırdan hesap açıp sadece beni takipleyip canlı açınca bile ilk bakardı :)))) kim olduğunu tahmin ediyorsun zaten kızların işi böyle şeyler erkekler bu kadar takıntılı olmuyor beceremiyorlar bu kadarını zaten :)
Ben ona kaptırmıştım. Bir inat vardı ya,ben bitirince o da sinirlendirmek için o kızı bulmuştu,neyse ki barışmıştık.Hahaa kız haklıymış ama sevgiliyi kaptırmış sana:))
Onları görmemiş zaten.
Ama profile kaç kez girip baktığımı,neye baktığımı vs görmüş. Storylerde ileri mi kaydırdım,tekrar geri mi kaydırdım hepsini görmüş. Bayağı saplantılı bir kız yani. Büyük ihtimalle ücretli program falan kullanıyordu.
Yok neden korkacağım,butik hesabımı boşuna mı açtım,oradan takip ederimNeden rezil olmaktan mı korktunuz![]()
Bir de eski sevgilimin hesabı işletme hesabıydı,orada etiketlenenlere tıklayan sayısı falan gözüküyor. Hani normal hesap gibi değildi yani. Kız fotoğrafını attı bana,kabak gibi en üstte çıkmışım,altta da birkaç kişi var. Uygulamayı satın falan almıştır diye düşündüm ben.bence göremez bunları ya. programla görülebildiğini sanmıyorum. seni korkutmak için atmış olabilir
Ama canım bende instagram uygulaması yok netten giriyorum yine işe yarar mı acaba uygulama inmiş olması mı lazım
Bir de eski sevgilimin hesabı işletme hesabıydı,orada etiketlenenlere tıklayan sayısı falan gözüküyor. Hani normal hesap gibi değildi yani. Kız fotoğrafını attı bana,kabak gibi en üstte çıkmışım,altta da birkaç kişi var. Uygulamayı satın falan almıştır diye düşündüm ben.
Ahaha herkes dikkatli olsun,artık güvende değiliz.işletme hesabında kimin kaç kere yaptığı çıkmıyor. o toplam sayı. seninki en üstte çıktıysa çok bakmışsın demek ki evet.
böylelikle hikayede en üstte çıkanın en çok bakan olduu kanıtlanmış oldu.![]()
Ahaha herkes dikkatli olsun,artık güvende değiliz.
Butik hesabı candır diyor ve gidiyorum :)
Hem sevgilin hem akraban nasıl oluyorNe anladığım sizi pek ilgilendirmez :)
Stalk bu ne yapayım,yapmadan duramıyorum.
E birde bilmem kaç yıllık sevgilim + akrabam olunca![]()
Bende onu diyorum işteYok neden korkacağım,butik hesabımı boşuna mı açtım,oradan takip ederim![]()
Uzaktan akrabamHem sevgilin hem akraban nasıl oluyor