Uygulamalar derken?nasıl oluyor anlamadım bu konuda cahilim aslında sizlerden yardim almaya geldiminstagram üzerinden inan hiç kolay değil, 2. el uygulamalarından satış yapabilirsin ama bijuteri, bebek ürünleri, ayakkabı vs alıp uygulamalara yükleyip daha hızlı ve kolay satış yapabilirsin.
Bi ara takı yapıyordum ama dediginiz gibi takipçi v.s...sorunEl emekleri daha çok ilgi görüyor ama takipçi gerekiyor ne satarsanız satın o kısım sıkıntı değilse güzel öneriler gelecektir
Bilmiyorum yapabilir miyim ama denemek istiyorm boş boş durmak gücüme gidiyorİşim çok şükür var ama bunu ben de istiyorum.
İki kelimeyi bir araya getiremeyen, dekolteli kamera karşısa çıkanlar yapıyorsa biz de yapabiliriz bence
dolap, gardrops, zebramo ,modacruz uygulamaları var.telefonuna indiriyosun.sonra kendine hesap oluşturuyosun gayet basit mail adresinle hemen yaparsın.sonra satacağın ürünlerin fotoğrafını ürün ekle deyip yüklüyosun.açıklamalarını yazıyosun, fiyatını giriyosun.Ürün satışa çıkmış oluyo.Satıldığında bildirim geliyor ve anlaşmalı kargolara götürüp bırakıyosun.Mesela diyosun ki ben bunu dolap'la yolluycam.Sana satış yaptığında uygulamadan kod veriliyUygulamalar derken?nasıl oluyor anlamadım bu konuda cahilim aslında sizlerden yardim almaya geldim
Dolap gardrops gibi uygulamalara yükleniyor ürünlerUygulamalar derken?nasıl oluyor anlamadım bu konuda cahilim aslında sizlerden yardim almaya geldim
anladım teşekkürlerDolap gardrops gibi uygulamalara yükleniyor ürünler
Teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın bi yapmaya çalışayım eski ürünlerden bile güzel kazanmışsın. Bilmediğim biseyi öğrenmiş oldumdolap, gardrops, zebramo ,modacruz uygulamaları var.telefonuna indiriyosun.sonra kendine hesap oluşturuyosun gayet basit mail adresinle hemen yaparsın.sonra satacağın ürünlerin fotoğrafını ürün ekle deyip yüklüyosun.açıklamalarını yazıyosun, fiyatını giriyosun.Ürün satışa çıkmış oluyo.Satıldığında bildirim geliyor ve anlaşmalı kargolara götürüp bırakıyosun.Mesela diyosun ki ben bunu dolap'la yolluycam.Sana satış yaptığında uygulamadan kod veriliykodla beraber ücretsiz kargoluyosun.Sonra alıcı ürünü teslim alıp onaylayınca paran da onaylanmış oluyo ve banka hesabına aktarıyosun.
ben elimdeki fazlalıkları sattım hep 1 senede 3 bin lira gibi bişey kazandım sırf kullanmadığım eşyalardan.
Takipci satin alin benceBi ara takı yapıyordum ama dediginiz gibi takipçi v.s...sorun
O zaman el.emegine yönelmem lazım şirket kurmak v.s benim için fazla riskli2. el ya da kendi el emeğinizi satmayacaksanız şirket kurup, fatura kesip vergi ödemeniz gerekiyor. Aksi halde kazandığınızın kat kat fazlası cezalarla karşılaşmanız çok yüksek ihtimal.
Mantıklı gerçek takipçileri ulaşana kadar çözüm olabilir en azından profil kalabalık görünürTakipci satin alin bence
Onun için de vergi dairesinden bir işlem yaptırmanız gerekiyor. Tam adını unuttum emin değilim ama ev hanımı vergi muafiyeti gibi bir şey. O belgeyi almadan satış yapmayın.O zaman el.emegine yönelmem lazım şirket kurmak v.s benim için fazla riskli
Bi ara takı yapıyordum ama dediginiz gibi takipçi v.s...sorun
Hiç kazanç sağlayamadınız mi?Bende Instagram üzerinden başladım ama inanın satış sıfır yaa..Hiç kolay değil cidden
Ben Kendi tasarlayıp diktiğim ürünleri koyuyorum.. Instagram işi zor
Araştırır bakarım sağolunOnun için de vergi dairesinden bir işlem yaptırmanız gerekiyor. Tam adını unuttum emin değilim ama ev hanımı vergi muafiyeti gibi bir şey. O belgeyi almadan satış yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?