Instagram uzerinden iş nasil yapilir arkadaşlar

Takipçi etkinliklerini duymuştum whatssap üzerinden de yapılıyormuş sanırım

Hiç kazanç sağlayamadınız mi?
Yok yaa sadece bir tane ürünümü sattım onu da arkadaşım almıştı doktor bir arkadaşım.
Cerrahı bone başka şehire 8 tane doktor istemişti hepsi o kadar özellikle el emeği ürünler çok zor çünkü bizim ülkemizde el emeği hiç değer görmüyor.

Evet el emeğinin kıymeti yok basma kalip satilan giysi,ayakkkabı daha cok rağbet görüyor

İnstagramda şirketi olmayan hesaplardan pek para kazanılmıyor.
Şirket kurup vergi ödeyip o hesaba internet sitesi açman gerek.
Zaten instagram showroom gibi bir şey
Asıl satış internet sitesinden oluyor.
İnternet sitesi olmayan az takipçisi olan sayfalara güvenmiyorlar genelde.
Bir de satacağınız takı toka ise hiç bulaşmayın tonla yapan var

Aslına bakarsanız ne yapacagimi tam olarak bilmiyorum takı yada kıyafet olarak düşünmüştüm ama detay çok fazla dediginiz gibi

Reklam önemli haklısınız ciddi anlamda araştırıp biseyler yapmam lazim

bütçene göre günlük iki günlük vs. verebilirsin. hafta sonu reklamları her zaman iş yapar.
hangi şehirlerde gösterime gireceğini seçebilirsin. ilgi alanlarına göre seçebilirsin satacağın şeye göre vs vs..

Ablamada aynısı oldu inanamiyorum

Tahmin ediyorum hiçbişey dışardan göründüğü gibi kolay değildir ama danışmak istedim sizlere

Ben geçen waikikiden oğluma kıyafet aldım

Aldığın kıyafetlerin bir beden standardı yoktu yani aynı beden sözde ama kimi büyük kimi küçük kimi normal oldu

Yılların firmaları dahi beden standardı sağlayamadıktan sonra instagramdan bir şey almam

Şimdi almamız için ne gerekir ya çok ucuz ya da çok değişik bir ürün olması

Ucuz olursa kar edemezsiniz o zaman çok değişik birşeyler yapıp tanıtmanız lazım

Kolay gelsin

Son düzenleme:
Nasıl yapacağım peki
Ne iş yapmak istediğinize karar verin hesabınızı oluşturun. sonra ben size ablamın satış yaptigi hesabı söylerim. ordan konusursunuz takipçi ve reklam için.bi ücret almıyor bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…