Takipçi etkinliklerini duymuştum whatssap üzerinden de yapılıyormuş sanırımreklam verebilirsin. satış yapmak için.
takipçi etkinliklerine katılabilirsin. takipçi çok gözükünce daha güvenilir buluyor insanlar.
sattığın zamanda gardrops vs üzerinden satışı gerçekleştirirsen kargo sıkıntısı yaşamazsın.
Yok yaa sadece bir tane ürünümü sattım onu da arkadaşım almıştı doktor bir arkadaşım.Hiç kazanç sağlayamadınız mi?
Takipçi etkinliklerini duymuştum whatssap üzerinden de yapılıyormuş sanırım
Ne satıyorsunuz?Bende Instagram üzerinden başladım ama inanın satış sıfır yaa..Hiç kolay değil cidden
Ben Kendi tasarlayıp diktiğim ürünleri koyuyorum.. Instagram işi zor
Evet el emeğinin kıymeti yok basma kalip satilan giysi,ayakkkabı daha cok rağbet görüyorYok yaa sadece bir tane ürünümü sattım onu da arkadaşım almıştı doktor bir arkadaşım.
Cerrahı bone başka şehire 8 tane doktor istemişti hepsi o kadarözellikle el emeği ürünler çok zor çünkü bizim ülkemizde el emeği hiç değer görmüyor.
Reklam önemli haklısınız ciddi anlamda araştırıp biseyler yapmam lazimolabilir onu bilmiyorum.
ama boş takipçi onlar maksat kalabalık gözüksün.
asıl satış reklamla oluyor.
Aslına bakarsanız ne yapacagimi tam olarak bilmiyorum takı yada kıyafet olarak düşünmüştüm ama detay çok fazla dediginiz gibiİnstagramda şirketi olmayan hesaplardan pek para kazanılmıyor.
Şirket kurup vergi ödeyip o hesaba internet sitesi açman gerek.
Zaten instagram showroom gibi bir şey
Asıl satış internet sitesinden oluyor.
İnternet sitesi olmayan az takipçisi olan sayfalara güvenmiyorlar genelde.
Bir de satacağınız takı toka ise hiç bulaşmayın tonla yapan var
Mesleğiniz nedir ?Aslına bakarsanız ne yapacagimi tam olarak bilmiyorum takı yada kıyafet olarak düşünmüştüm ama detay çok fazla dediginiz gibi
Reklam önemli haklısınız ciddi anlamda araştırıp biseyler yapmam lazim
Ablamla etkileşimde olun canım o kendine bı sürü takipçi kastiBi ara takı yapıyordum ama dediginiz gibi takipçi v.s...sorun
Ablamada aynısı oldu inanamiyorumBende el emeği bir gruba katılmıştım bayan 120 TL lik el işime çok pahalı en fazla 70 veririm dedi veremeyeceğimi söyledim hakaretler edip engelledi başka biri başka iş biri sipariş verdi yok oldu bana sorarsan zor netten satış
Malesef bu tarz aldatmacalar kul hakkı çok fazla oluyorAblamada aynısı oldu inanamiyorum
Tahmin ediyorum hiçbişey dışardan göründüğü gibi kolay değildir ama danışmak istedim sizlereBende el emeği bir gruba katılmıştım bayan 120 TL lik el işime çok pahalı en fazla 70 veririm dedi veremeyeceğimi söyledim hakaretler edip engelledi başka biri başka iş biri sipariş verdi yok oldu bana sorarsan zor netten satış
Nasıl yapacağım pekiAblamla etkileşimde olun canım o kendine bı sürü takipçi kasti
Ne iş yapmak istediğinize karar verin hesabınızı oluşturun. sonra ben size ablamın satış yaptigi hesabı söylerim. ordan konusursunuz takipçi ve reklam için.bi ücret almıyor bildiğim kadarıylaNasıl yapacağım peki
Çok teşekkür ederimNe iş yapmak istediğinize karar verin hesabınızı oluşturun. sonra ben size ablamın satış yaptigi hesabı söylerim. ordan konusursunuz takipçi ve reklam için.bi ücret almıyor bildiğim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?