İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
olayı okudunuz mu bilmiyorum ama baya ciddi kötülük yapmış karşı taraf. İnsan hukuk önünde her zaman kendini koruyamayabiliyor maalesef.

olayı okudunuz mu bilmiyorum ama baya ciddi kötülük yapmış karşı taraf. İnsan hukuk önünde her zaman kendini koruyamayabiliyor maalesef.
Hayır okumadım ama tahmin ettim sıradan bi kırgınlıkla yapılacak bir şey değil elbette. Ama haklıyken haksız duruma düşüyorsun ne yazık ki.

Gercekten şaka gibisiniz bu yorum yazanlar banada banada dıyenler
Demekko sız bılseydınız boyle bır olayı sızde kostur kostur herkese ıletecektınız
Nıye ınsanlara burdan ıyı olur ınsallh ıyı bır tazmınat kazanırlar fılan demagojı yapıyordunuz ozaman

Ik mık etmeyip en başında tane tane anlatsaymış bu tantanaya da lüzum kalmazmış. yok bizde üzgünüm.

Ne alakasi var? Ozel mesajla isteyen herkese kendi gonderdi zaten bu 1. Kimse kisisel verilerini internet ortaminda paylasmadi

Instadan ünlü biriside bana hakaretdolu bir ses kaydi atti. Gidip savciliga sikayet ettim. Dava acildi simdi ugrasiyor. Birde ustune tehditvari bir cumle kullanmis o yuzden hapis cezasi alicak hatta ama paraya cevrilebilirmis. Cezasi onaninca birde manevi tazminat davasi da acicaz. Ugrassin bakalim birisine hakaret etmek iftira etmek nasilmis. Benim gibi deliye denk geldiyseniz annenizden emdiginiz sutu burnunuzdan bile getirir.

E burda ahkam kesenler nerde..
iyi olmus oh olmus ozelını nıye paylasıyosun mılletın dıyenler…
Siz birşey ögrendiniz şurda iki dakkada tanımadıgınız ınsanın mesajını dagıttınız
Tanımadığımız kişi tanımadığı insanlara şak şak "özelini"attı.
Konu sahibini ifşalayacak bir isim,adres,numara bilgisi gelmedi bana.Gelseydi de paylaşmazdım kimseyle.

En başta eleştirdim.Müneccim moku yemediğim için işin iç yüzünü bilemedim kusura bakmayın.

Bütün sayfaları gezdim de hiç kimse paylaşmamış çok merak ettim valla biriniz hayrına bana da atuversin

16 sayfa okudum ve sonuç yok ellerinizi yormayacaksak biri hayrına bizede gönderse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…