- 10 Ocak 2022
- 3.026
- 5.971
- 108
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
olayı okudunuz mu bilmiyorum ama baya ciddi kötülük yapmış karşı taraf. İnsan hukuk önünde her zaman kendini koruyamayabiliyor maalesef.Bu çok yanlış ya. Canınızda yansa, haksızlığa da uğrasanız şikayet edebileceğiniz bir durum var ise adamı şikayet edersiniz ama yoksa duygularınıza, sinirinize hakim olmanız lazım. Bana da zamanında hiç görmediğim tanımadığım halam yazmıştı sosyal medya üzerinden şikayet etmediğime çok pişmanım. Şimdi olsa kim olursa olsun şikayet ederim.
E burda ahkam kesenler nerde..Gönderdim
Bana da ya lütfenÖzelden yazayım kuzum
Hayır okumadım ama tahmin ettim sıradan bi kırgınlıkla yapılacak bir şey değil elbette. Ama haklıyken haksız duruma düşüyorsun ne yazık ki.olayı okudunuz mu bilmiyorum ama baya ciddi kötülük yapmış karşı taraf. İnsan hukuk önünde her zaman kendini koruyamayabiliyor maalesef.
Sende hep fırsatları kaçırıyorsun amaEvet ilk benden çıktı. Saadet zinciri kursam şimdiye zenginmisim onu anladım bxbxbxh
Ik mık etmeyip en başında tane tane anlatsaymış bu tantanaya da lüzum kalmazmış.Gercekten şaka gibisiniz bu yorum yazanlar banada banada dıyenler
Demekko sız bılseydınız boyle bır olayı sızde kostur kostur herkese ıletecektınız
Nıye ınsanlara burdan ıyı olur ınsallh ıyı bır tazmınat kazanırlar fılan demagojı yapıyordunuz ozaman
Ne alakasi var? Ozel mesajla isteyen herkese kendi gonderdi zaten bu 1. Kimse kisisel verilerini internet ortaminda paylasmadiGercekten şaka gibisiniz bu yorum yazanlar banada banada dıyenler
Demekko sız bılseydınız boyle bır olayı sızde kostur kostur herkese ıletecektınız
Nıye ınsanlara burdan ıyı olur ınsallh ıyı bır tazmınat kazanırlar fılan demagojı yapıyordunuz ozaman
Tanımadığımız kişi tanımadığı insanlara şak şak "özelini"attı.E burda ahkam kesenler nerde..
iyi olmus oh olmus ozelını nıye paylasıyosun mılletın dıyenler…
Siz birşey ögrendiniz şurda iki dakkada tanımadıgınız ınsanın mesajını dagıttınız
Banada banadaaAttım sana da
Bana da atar misin?Gönderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?