- 2 Mayıs 2019
- 17
- 8
- 1
- 33
- Konu Sahibi Damn3dSoul
-
Flört etmeye çalışıyor olabilir?ne yapmaya çalışıyor olabilir ?
Nasıl bir yanlış anlaşma sonucu yazışmaya başladınız
Hic tanimadigin biriyle sosyal medyada tanisip yazismak. Bilmiyorum devir cok degisti artik evet ama bana boyle seyler hala deli cesareti gibi geliyor.
Tabi yanlis insan olunca sosyal medya veya baska bi yerde tanismanin cok bi farki olmuyor. Bence fazla ilgilendigini belli etme nabza gore serbet ver.Vallah ne yapayım küçücük bi yerdeyim, dışardaki erkeklerin çoğu anca sapık gibi bön bön bakıyor. Yüz yüze insanlar kasılıyor, çekingen oluyor bu gönül meselelerinde. En azından yazışırken kendini daha iyi ifade edebiliyor insanlar. Öyle ya da böyle yanlış biriyse gerçek hayatta tanışınca da aynısı olabiliyor. En azından eskisiden daha güvenli insanlar bulundukları yerleri aileleriyle resimlerini dahi atıyorlar.
İkizler cift karakterlidir ama iki yuzlu degildir ve en sadik burctur , aldatmaz , iki kisiyi ayni anda idare etmez , sadece farkli karakterler barindirir bunyesindeBurcu ikizlerse
İki yüzlü olur
O beğenen kızlara da diğer yüzüyle yazıyodur
Bence sana yazmadığı zamanlarda iyice takip et
He bi dee instagramdan sonra evlilik daha kaliteli ve uzun ömürlü oluyomuş diyolar
Ben arkadaş vasıtasıyla tanıştım bizimki olmadı cıks
Öyle konuya böyle cevapİkizler cift karakterlidir ama iki yuzlu degildir ve en sadik burctur , aldatmaz , iki kisiyi ayni anda idare etmez , sadece farkli karakterler barindirir bunyesinde
Ikizlerse uzak dur dangerousYa arkadaşlar ben instagramda bir yanlış anlaşılma sonucu bir çocuğa yazdım öyle kendisiyle konuşmaya başladık. Saatlerce sohbet ettik 3-4 gün baya bi yazıştık bana resim video attı birsürü hep kendinden bahsetti ve ben açıkcası biraz etkilendim kendisinden, sonra ailesinin yanına gitti 2 hafta olacak arada bir mesajlaşıyoruz ama çok çok az. Saatlerce mesajıma bakmıyor. İnstagramda ikimizde birbirimizi takip etmiyoruz ama. Sayfalarımız açık. O sürekli yeğeniyle vakit geçiriyor. Dünde ailecek çekilmiş resimlerini atmış özelden bana. Flört falan yok aramızda bende etkilendiğimi belli etmedim ama ne yapmaya çalışıyor olabilir ? Bu arada resimlerini beğenen bayanlarda var. Burcu da ikizlermiş. Aklımdan çıkarmalıyım galiba kendisini. :/ bu arada ben hiç resim falan atmadım kendisine zaten öyle bi talepte de bulunmadı. Sayfamda var ama bir kaç resmim
Evet oldum , insanlari burcuna gore yargilamak ? Zaten baska bir konuda burclari bilmediginizi yazmissiniz , burada tonlarca ikizler kadini var , hepsi ayni anda iki erkegi mi idare ediyor?Öyle konuya böyle cevap
Rahatsız mı oldunuz?
bir anlayamadılar..çok yönlü her konuda beceri sahıbıler.zekıler.ve duyguları değişkendır bu yuzden ıkı yüzlü diyollaİkizler cift karakterlidir ama iki yuzlu degildir ve en sadik burctur , aldatmaz , iki kisiyi ayni anda idare etmez , sadece farkli karakterler barindirir bunyesinde
Ben her konuda alınacak bişey bulsam buralar yangın yeriEvet oldum , insanlari burcuna gore yargilamak ? Zaten baska bir konuda burclari bilmediginizi yazmissiniz , burada tonlarca ikizler kadini var , hepsi ayni anda iki erkegi mi idare ediyor?
Keske agzinizdan cikanin nereye gidecegini bilerek yazsaniz , azicik dusunmek yeterli bunun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?