Instagram....

Çocuk nerede yaşıyor? Aynı şehirlerde misiniz?

Insanlar sadece flört etmek için karşı cinsleriyle konuşmuyor ki.. Sadece arkadaş olmak, tanışmak, iyi vakit geçirmek istemiş olabilir. Lütfen çok anlam yükleyip kendinizi harap etmeyin
Siz de onu arkadaş olarak bilip sevdiniz, sevgili olarak uyuşamayabilirsiniz
Olumlu düşünün

Valla ya saka gibi , yayin nesi varmis pek sekerlerdir
Kesinlikle yasaklanmali burcla ilgili yorum yapmak
Özgürlüğümüze çok düşkünüz diye ciddi ilişki yaşayamazmışız gibi şeyler ima ediliyordu.

Ayrıca bunu da çok sık görüyorum konularda, konu sahibi burç belirtiyorsa demekki burçlara inanan birisi. Burçlar boş işler diye kestirip atmak neden?

Hayır çooook uzağız malesef.. ama fark etmez benim için. Daha önceki birlikteliğim iki sokak ötemdeydi de noldu.. 7 senenin sonunda saçma bi biçimde bitti.
Bitti de mesafeden dolayı mı bitti?
Farketmez benim için deme ya aşık olursan, aylarca yıllarca uzak mesafe ilişkisi mi yaşayacaksın? Birbirinizi canlı olarak bile görmediğin biri. Fotoğrafta belki hoş ama ya ağzı kokuyorsa?

Zamana bırakın şuan birşey demek için çok erken.Ancak her ne kadar yanlış anlaşılma olursa olsun karşı taraf bilerek yazmış olduğunuzu düşünüp size iş atmış olabilir çok güvenmeyin.

Ay ağız kokusu mu.. Sesli güldüm
Ama işte bende kafamdaki soru işareti gitsin diye canlı bi görmek isterim açıkcası.. :/ Ama bakalım nasip kısmet...olmazsa da yapacak bişey yok..Umut falan da bağlamıyorum. Ama olsa mutlu olurum..Merak ettiğim birisi çünkü.

Forum kurallarına burç yasağı da gelsin
Bir ara sürekli yay burcu yerden yere vuruluyordu çok muzdariptim bu konudan
Oo hemen beni etiketleyin öyle bir durumda, koşar gelirim. Şüphesiz ki yay burcu en asil duyguların insanıdır (hobaa buradan "biz asil değil miyik" diye olay kopmaz inşallah ŞAKA ŞAKA HEPİMİZ ASİLİZ)

İş atmış derken ne olabilir mesela? Yok güvenmem zaten. Sohbeti de kendi sürdürdü, tüm hayatını kendi anlattı. Öyle bi tuhaf samimiyet kuruldu aramızda sonra. Tüm hayatını biliyorum anlattığı kadarıyla. Nasıl davranayım onu da kestiremiyorum.

Şu burç olayı gerçekten bana saçma gelen bi konu dünya üzerinde milyon tane ikizler var hepsi aynı karaktere mi sahip? Ya da adam ikizler çıktı diye çöpe mi atalım? Karakterini gözlemle burcunu değil bence yetiştirilme tarzını falan sorgula senin rahatsız olduğun bi durum var ise üstü kapalı bi ağzını ara bekletilerini falan anlamaya çalış internet üzerinden tanışmak artık olağan bi durum haline geldi zaten biraz ağırdan al bakalım nasıl bir insan beğeni konusuna gelincede biraz zaman geçince şakayla karışık itelersin tepkisine görede tavrını alırsın

Tanidigim tum yaylar evli barkli ama ciddi iliski yasamak zorunda da degil kimse o da ayri mesele

Burçlar Kur'anda nasıl var tam biliyor musunuz? hangi ayet hangi sure ve hangi amaçla geçiyor mesela.

isterseniz ben size biraz anlatayim. burç kelimesi Kuranda dört ayette geçer birinde kale sur anlamındadır. sağlam burçlarda olsanız bile ölüm sizi bulur mealinde bir ayettir. diğer ayetlerde yıldız kümeleri anlamına gelir ki Allah bakin gökyüzünü nasıl yarattik der.

sizin kastettiğiniz burçla ilgili bir ayet yok Kur'anda. hele ki yıldızname tam bir fal kitabıdır ki fal kesin bir şekilde yasaklanmış, Allah'a şirk koşmakla bir tutulmuştur.

Merhum Mehmet Akifin deyimiyle "İnmemiştir hele Kur 'an şunu hakkıyla bilin ne mezarlıkta okunmak ne de fal baktırmak için"

Kisilik analizinden bahsediyorum farkinda misinz neyse cevap vermeyecegm fala getirdiniz sizden korkulur hemen itham da bulundunuz tovbe haşa allah beni o yola dusurmesin bilginiz olmamasina veriyorum yildiz kumelerinden bahsediyor

Flört etmeye çalışıyor işte
Senden başka kızlarla da yazışıyor
Fazla anlam yükleme
Yazdıkça sende yaz zamanla gelişir belki üstüne düşme iyice kaçar
İkizler burcu erkeğini hiç sevmem bu arada...

Yav bu kadar mı boşluktasınız cidden ya, 3-4 günde hop diye etkileniyorsunuz sesini, canlı halini görmediğiniz adamlardan...

etkilenmişsin hadi tamam zaman bırak sanki yarın evleneceksin agshsj bi sal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…