- 18 Ekim 2018
- 8.185
- 33.940
- 548
- Konu Sahibi Damn3dSoul
-
Çocuk nerede yaşıyor? Aynı şehirlerde misiniz?Ya arkadaşlar ben instagramda bir yanlış anlaşılma sonucu bir çocuğa yazdım öyle kendisiyle konuşmaya başladık. Saatlerce sohbet ettik 3-4 gün baya bi yazıştık bana resim video attı birsürü hep kendinden bahsetti ve ben açıkcası biraz etkilendim kendisinden, sonra ailesinin yanına gitti 2 hafta olacak arada bir mesajlaşıyoruz ama çok çok az. Saatlerce mesajıma bakmıyor. İnstagramda ikimizde birbirimizi takip etmiyoruz ama. Sayfalarımız açık. O sürekli yeğeniyle vakit geçiriyor. Dünde ailecek çekilmiş resimlerini atmış özelden bana. Flört falan yok aramızda bende etkilendiğimi belli etmedim ama ne yapmaya çalışıyor olabilir ? Bu arada resimlerini beğenen bayanlarda var. Burcu da ikizlermiş. Aklımdan çıkarmalıyım galiba kendisini. :/ bu arada ben hiç resim falan atmadım kendisine zaten öyle bi talepte de bulunmadı. Sayfamda var ama bir kaç resmim
BURCUNU YAZMA SEBEBİM BURÇLARLA İLGİLENMEMDEN DOLAYI YOKSA İKİZLER BURCUNU KÖTÜLEME AMAÇLI DEĞİL
Bide çözüm odaklılar ve hemen hemen her konuda bilgileri veya söyleyecek şeyleri varbir anlayamadılar..çok yönlü her konuda beceri sahıbıler.zekıler.ve duyguları değişkendır bu yuzden ıkı yüzlü diyolla
Tamam ya, benimki de o şekilde oldu.. Kızmasan diyorum.. Kafamı kurcaladı işte o kadarO resim video olayı tamamen ondan geldi..zır deli birisi zaten.. Önce evliliği düşünmediğini söylüyor sonra da ben eşime şunu yaptırmam bunu yaptırmam diye konuşuyor
Valla ya saka gibi , yayin nesi varmis pek sekerlerdirForum kurallarına burç yasağı da gelsin
Bir ara sürekli yay burcu yerden yere vuruluyordu çok muzdariptim bu konudan
Hayır çooook uzağız malesef.. ama fark etmez benim için. Daha önceki birlikteliğim iki sokak ötemdeydi de noldu.. 7 senenin sonunda saçma bi biçimde bitti.Çocuk nerede yaşıyor? Aynı şehirlerde misiniz?
Özgürlüğümüze çok düşkünüz diye ciddi ilişki yaşayamazmışız gibi şeyler ima ediliyordu.Valla ya saka gibi , yayin nesi varmis pek sekerlerdir
Kesinlikle yasaklanmali burcla ilgili yorum yapmak
Bitti de mesafeden dolayı mı bitti?Hayır çooook uzağız malesef.. ama fark etmez benim için. Daha önceki birlikteliğim iki sokak ötemdeydi de noldu.. 7 senenin sonunda saçma bi biçimde bitti.
Bitti de mesafeden dolayı mı bitti?
Farketmez benim için deme ya aşık olursan, aylarca yıllarca uzak mesafe ilişkisi mi yaşayacaksın? Birbirinizi canlı olarak bile görmediğin biri. Fotoğrafta belki hoş ama ya ağzı kokuyorsa?
Oo hemen beni etiketleyin öyle bir durumda, koşar gelirim. Şüphesiz ki yay burcu en asil duyguların insanıdırForum kurallarına burç yasağı da gelsin
Bir ara sürekli yay burcu yerden yere vuruluyordu çok muzdariptim bu konudan
İş atmış derken ne olabilir mesela? Yok güvenmem zaten. Sohbeti de kendi sürdürdü, tüm hayatını kendi anlattı. Öyle bi tuhaf samimiyet kuruldu aramızda sonra. Tüm hayatını biliyorum anlattığı kadarıyla. Nasıl davranayım onu da kestiremiyorum.Zamana bırakın şuan birşey demek için çok erken.Ancak her ne kadar yanlış anlaşılma olursa olsun karşı taraf bilerek yazmış olduğunuzu düşünüp size iş atmış olabilir çok güvenmeyin.
Tanidigim tum yaylar evli barkli ama ciddi iliski yasamak zorunda da degil kimse o da ayri meseleÖzgürlüğümüze çok düşkünüz diye ciddi ilişki yaşayamazmışız gibi şeyler ima ediliyordu.
Ayrıca bunu da çok sık görüyorum konularda, konu sahibi burç belirtiyorsa demekki burçlara inanan birisi. Burçlar boş işler diye kestirip atmak neden?
Burçlar Kur'anda nasıl var tam biliyor musunuz? hangi ayet hangi sure ve hangi amaçla geçiyor mesela.Belli ki burclar da da din hakkinda bilgi sahibi degilsiniz
Erkek ve kadini cok farklidir. Yildizname denen birsey var ztn isin goy goy u . Burc dendigi zaman yuzundeki ben e kadar incelenir goz cizgine kdr kisilik analizi nokta atisi yapilir. Ikizlrr erkeginin yuzde doksani oyledir bir adim uzakta durmak temkinli olmak gerekir hele ki bu devirde ayrica burclar kuran da da var onu da soyleyeyim. Ezbere de okumayalim kitabimizi anlayarak okuyalim tabiki. Allah kabul etsin amellerinizi gunah diye fetva vermemenizi onerrim
Kisilik analizinden bahsediyorum farkinda misinz neyse cevap vermeyecegm fala getirdiniz sizden korkulur hemen itham da bulundunuz tovbe haşa allah beni o yola dusurmesin bilginiz olmamasina veriyorumBurçlar Kur'anda nasıl var tam biliyor musunuz? hangi ayet hangi sure ve hangi amaçla geçiyor mesela.
isterseniz ben size biraz anlatayim. burç kelimesi Kuranda dört ayette geçer birinde kale sur anlamındadır. sağlam burçlarda olsanız bile ölüm sizi bulur mealinde bir ayettir. diğer ayetlerde yıldız kümeleri anlamına gelir ki Allah bakin gökyüzünü nasıl yarattik der.
sizin kastettiğiniz burçla ilgili bir ayet yok Kur'anda. hele ki yıldızname tam bir fal kitabıdır ki fal kesin bir şekilde yasaklanmış, Allah'a şirk koşmakla bir tutulmuştur.
Merhum Mehmet Akifin deyimiyle "İnmemiştir hele Kur 'an şunu hakkıyla bilin ne mezarlıkta okunmak ne de fal baktırmak için"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?