- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Damn3dSoul
-
Belli ki burclar da da din hakkinda bilgi sahibi degilsinizikizlerle ne alakası var. burçlara inanmak onlara göre yasamak günah. benim burcumda ikizler esimle 6 yıl cıktık 1 yıldr evliyiz. problemler oldu çok ama benden kaynaklı değil ailesi ve esimden kaynaklı. ikizlerim diye 2 taraf idare etmedim kimseye 2 yüzluluk yapmadım. hee okuyanlar hemen ustüme biseyler yapıştrabilir neresi gunah sen dini kullanıyon diye. kapalı değilim namazda kılmıyorum. Kuranımı yasinimi okurum sürekli orucumu tutarim ama bu burçlara göre yasamak ona göre biseyler karar vermenin günah oldugunu çok hocadan dinledim. okumak eğlenmek demiyorum burclara astrologlara göre yasamak. bende son 6 aydr instagram kullanıyorum ama kimseye yanlış bişey yazmadm çokta zor değil kullanmak
Olur muu hain ikizlerBelli ki burclar da da din hakkinda bilgi sahibi degilsiniz
Erkek ve kadini cok farklidir. Yildizname denen birsey var ztn isin goy goy u . Burc dendigi zaman yuzundeki ben e kadar incelenir goz cizgine kdr kisilik analizi nokta atisi yapilir. Ikizlrr erkeginin yuzde doksani oyledir bir adim uzakta durmak temkinli olmak gerekir hele ki bu devirde ayrica burclar kuran da da var onu da soyleyeyim. Ezbere de okumayalim kitabimizi anlayarak okuyalim tabiki. Allah kabul etsin amellerinizi gunah diye fetva vermemenizi onerrim
Bilmem, normalde çok zor etkileniyorum ve kendisinden tuhaf bi biçimde etkilendim ve yüzyüze görmek istiyorum...Niye bu kadar onemsiyorsun? Bak hayatin, bosver.
Kim geliyomuş düğüneNeden düğüne babanın eşinin gelmesine karşısınız ki? Bana kalırsa isteme törenine dahil gelebilir (sorun olmadığı sürece). Babanızın eşi sonuçta, düşman değil ki?
Hahahahah yaa şaşkınlık işteKim geliyomuş düğüne
Ben her konuda alınacak bişey bulsam buralar yangın yeri
İroni diye bişey var ama sanırım anlayana var
Ben ikizler iki yüzlü olur diye yazmadım
Hanımefendi özelşikle ikizler burcu adam niye böyle deyince ironi yaptım
Bem de yengeç burcuyum salya sümük dese biri
Hoyor bon oyle doğolom demeö neden bilmem alınmam da
Ayrıca iletilerimi takip ederseniz insanları ayrıştırmadığımı kimseye kötü sözler söylemediğimi adaletli olduğumu da bilirdinz değil mi?
Neyse selamlar
Dedim neler oluyorHahahahah yaa şaşkınlık işte
Benim ironimi herkes anlasın diye yazmadım ki anlayanlar zati beğenmişkonuda adamla ilgili gereksiz bir sürü ayrıntı varken siz ikizler oluşuna mesaj döşemişsiniz. bir de ironi dediğiniz şeyi sadece yazan kişi değil bence herkes anlarsa o şey ironi olur. ne bileyim ironi olduğunu belli edecek noktalama işaretlerimiz falan var, kullanalım.
son olarak alıntıladığınız üye ikizler değil, ama ben ikizlerim hiiçç de iki yüzlü değilimdirr.
Hadi itiraf et bi suru sevgilin var dimikonuda adamla ilgili gereksiz bir sürü ayrıntı varken siz ikizler oluşuna mesaj döşemişsiniz. bir de ironi dediğiniz şeyi sadece yazan kişi değil bence herkes anlarsa o şey ironi olur. ne bileyim ironi olduğunu belli edecek noktalama işaretlerimiz falan var, kullanalım.
son olarak alıntıladığınız üye ikizler değil, ama ben ikizlerim hiiçç de iki yüzlü değilimdirr.
Ben ikizler degilim yengecimBenim ironimi herkes anlasın diye yazmadım ki anlayanlar zati beğenmiş
Ha bi şu noktalama işaretine takanlar yazım imla kurallarına da dikkat etseler keşke ?
Bem de yengecim mesela şimdi ne oldu ?
Bi de o arkadaş da ikizlermiş zannımca
Ayrıca çoğu burç bilen kişiler zaten uzak durun demişler ee?
Ayy yoruldum
Valla polemik bana göre değil pff
Benim ironimi herkes anlasın diye yazmadım ki anlayanlar zati beğenmiş
Ha bi şu noktalama işaretine takanlar yazım imla kurallarına da dikkat etseler keşke ?
Bem de yengecim mesela şimdi ne oldu ?
Bi de o arkadaş da ikizlermiş zannımca
Ayrıca çoğu burç bilen kişiler zaten uzak durun demişler ee?
Ayy yoruldum
Valla polemik bana göre değil pff
Kime hakaret etmişim?Ben ikizler degilim yengecim
Onemli olan hangi burc oldugu degil , aslan kaplan maymun desenizde ayni yorumu yapardim
İroni baskasini asagilayarak , hakaret ederek yapilmaz
Amacım ikizlere hakaret etmek hıı hııkadın ikizler değil diyorum zannımca ikizler diyorsunuz yok değil değil ben ikizlerim.
ben size noktalama işaretlerini yanlış kullandınız demedim, ironiyi belli etmek için olanları var (!) gibi, kullanalım dedim. imla falan ne karıştırıyorsunuz? hala savunma peşindesiniz ben amacınızı anlamadım noktalıyorum sizinle konuşmamı burada.
Forum kurallarına burç yasağı da gelsinEvet oldum , insanlari burcuna gore yargilamak ? Zaten baska bir konuda burclari bilmediginizi yazmissiniz , burada tonlarca ikizler kadini var , hepsi ayni anda iki erkegi mi idare ediyor?
Keske agzinizdan cikanin nereye gidecegini bilerek yazsaniz , azicik dusunmek yeterli bunun icin
bunu yapana kadar takipten atabilirsin ya da engelleyebilirsin.sen bahane aramışsın.Instagramdan anlamadığımdan ilk başlarda sayfamda beni takip ettiğini sandım ve tanımadığım için beni takip etmeyi bırakın yazdım ve laf dalaşına girdik öyle muhabbet başladı.
Bilmiyordum kibunu yapana kadar takipten atabilirsin ya da engelleyebilirsin.sen bahane aramışsın.
Tamam ya, benimki de o şekilde oldu.. Kızmasan diyorum.. Kafamı kurcaladı işte o kadarburçların tamamen boş olduğuna inanıyorum öncelikle.bayan değil kadın.e resimlerini beğenen karşı cinsten tanıdıkları tabiki olacaktır bunu neden garipsediğinizi anlamadım.nasıl bir yanlış anlamadan dolayı takipleşmeden mesajlaşıldığını böyle fotoğraflara videolara geçildiğini anlamadım.ben cesaret edip konuşmazdım.ayrıca aceleye gerek yok yani sanki 10 senelik kocanızmış gibi karalar bağlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?