Instagram....

Belli ki burclar da da din hakkinda bilgi sahibi degilsiniz
Erkek ve kadini cok farklidir. Yildizname denen birsey var ztn isin goy goy u . Burc dendigi zaman yuzundeki ben e kadar incelenir goz cizgine kdr kisilik analizi nokta atisi yapilir. Ikizlrr erkeginin yuzde doksani oyledir bir adim uzakta durmak temkinli olmak gerekir hele ki bu devirde ayrica burclar kuran da da var onu da soyleyeyim. Ezbere de okumayalim kitabimizi anlayarak okuyalim tabiki. Allah kabul etsin amellerinizi gunah diye fetva vermemenizi onerrim

Aaa yanlış konuya yazmışım .
Flört etmeye çalışıyor çocuk bence. Ama bu kadar aceleci olmayın. Hemen biz şimdi neyiz moduna girmişiniz.

Olur muu hain ikizler
Muhafizlaaar vurun bana

konuda adamla ilgili gereksiz bir sürü ayrıntı varken siz ikizler oluşuna mesaj döşemişsiniz. bir de ironi dediğiniz şeyi sadece yazan kişi değil bence herkes anlarsa o şey ironi olur. ne bileyim ironi olduğunu belli edecek noktalama işaretlerimiz falan var, kullanalım.

son olarak alıntıladığınız üye ikizler değil, ama ben ikizlerim hiiçç de iki yüzlü değilimdirr.

Benim ironimi herkes anlasın diye yazmadım ki anlayanlar zati beğenmiş

Ha bi şu noktalama işaretine takanlar yazım imla kurallarına da dikkat etseler keşke ?

Bem de yengecim mesela şimdi ne oldu ?
Bi de o arkadaş da ikizlermiş zannımca
Ayrıca çoğu burç bilen kişiler zaten uzak durun demişler ee?
Ayy yoruldum
Valla polemik bana göre değil pff

Hadi itiraf et bi suru sevgilin var dimi
İroni insanlara hakaret etmeden yapilir da iste neyse

Ben ikizler degilim yengecim
Onemli olan hangi burc oldugu degil , aslan kaplan maymun desenizde ayni yorumu yapardim
İroni baskasini asagilayarak , hakaret ederek yapilmaz

kadın ikizler değil diyorum zannımca ikizler diyorsunuz yok değil değil ben ikizlerim.

ben size noktalama işaretlerini yanlış kullandınız demedim, ironiyi belli etmek için olanları var (!) gibi, kullanalım dedim. imla falan ne karıştırıyorsunuz? hala savunma peşindesiniz ben amacınızı anlamadım noktalıyorum sizinle konuşmamı burada.

Amacım ikizlere hakaret etmek hıı hıı

burçların tamamen boş olduğuna inanıyorum öncelikle.bayan değil kadın.e resimlerini beğenen karşı cinsten tanıdıkları tabiki olacaktır bunu neden garipsediğinizi anlamadım.nasıl bir yanlış anlamadan dolayı takipleşmeden mesajlaşıldığını böyle fotoğraflara videolara geçildiğini anlamadım.ben cesaret edip konuşmazdım.ayrıca aceleye gerek yok yani sanki 10 senelik kocanızmış gibi karalar bağlamayın.

Forum kurallarına burç yasağı da gelsin
Bir ara sürekli yay burcu yerden yere vuruluyordu çok muzdariptim bu konudan

Instagramdan anlamadığımdan ilk başlarda sayfamda beni takip ettiğini sandım ve tanımadığım için beni takip etmeyi bırakın yazdım ve laf dalaşına girdik öyle muhabbet başladı.
bunu yapana kadar takipten atabilirsin ya da engelleyebilirsin.sen bahane aramışsın.

Tamam ya, benimki de o şekilde oldu.. Kızmasan diyorum.. Kafamı kurcaladı işte o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…