- 20 Ağustos 2024
- 91
- 50
- 8
- Konu Sahibi bilinmeyenkiz
-
Yazdığın mesajın saçmalığını yaşadığın trawmaya bağlıyorum zira her çarşaf giyen taliban zihniyetli değil bilakis islami kimliğe ile giyer inandıgı dine göre yaşamak istemesidir ayrıca buraya yazacak kadar velveleye verip polise gidememn de ayrıca saçma bir meseleBiraz trajikomik olucak ama kendimizi gizleyerek fake hesap açmamız dışarıda peçe ve çarşafla dolanan t*liban ve *l kaide zihniyetli gerici toplumun kurbanı olan kadınlar gibi olmayı hatırlattı
Böyle sapıklar var diye ben neden korkarak ve kendimi gizleyerek yaşamak zorundayım??? Hani haberlerde kadın cinayetleri olur da hep kadınların yüzünü gösterip erkekleri gizlerler ya aynı mantıkla mi hareket edelim korkunç
insanın yaşadığı toplumun gerçeklerinden haberdar olması gerekir, değil mi? uyanık olmak bu, özgürlüğün kısıtlanması ne alaka. özel sayfam dediğiniz yer de insta oluyor herhalde. benim instam yok ama eğer olsaydı bir çok özelliğini sadece tanıyıp güvendiğim kişilerle paylaşacak şekilde kullanırdım. bizim ülkemizde birçok kavram yanlış anlaşılıyor ve kullanılıyor. bu özgürlük meselesi de onlardan biri. her neyse.. konu sahibi siz şikayetçi olun, ıp'sinden oturduğu eve kadar bulur, kapısını çalarlar. o lafları tek tek yedirirler ona.Bu konuda maalesef haklı neden ben kendimi kısıtlıyorum suçlu bizmiyiz ki kendi özel sayfamda fotomu bile koyamıcakmıyım gerçekten bu düşünceyi ben artık anlamiyorum neden benim özgürlüğüm yok bu memlekette
Başka ülkeden online telefon numarası almak çok kolay ve ucuz bir işlem.Adamın yazdığı numara ABD alan kodu, +1 775 Kuzey Amerika falan diyor Google. eğer sahte yurtdısı numarası alınamıyorsa adam zaten Türkiye'de değil. Siber suçlar yerini tespit etse bile bir yaptırımı olur mu bilmiyorum.
Aşkım saçmalama. Baksana mesajda yazmış zaten asılsız ihbar yaparım bilmem ne diye. Diyelim ki kapına polis geldi açar gösterirsin telefonundaki mesajı. Hiçbir şey yapamaz. Zaten ailene söylemişsin ve şikayet etmişsin anladığım kadarıyla. Umarım yaptırımı olur diyeceğim ama zor. Yalnız çok belli bu senin çevrenden biri, kıskanan bir arkadaş, reddettiğin biri, eski erkek arkadaş vs bunları bir düşün. Etrafına karşı dikkatli ol.Ablalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
Evet işte sorun orda hesabim gizli ve sadece tanıdıklarımı ekliyorum bir tek ama bu kimseyi durdurmuyor önerilere bir sekilde düşüyorsunuz ve sonrası maluminsanın yaşadığı toplumun gerçeklerinden haberdar olması gerekir, değil mi? uyanık olmak bu, özgürlüğün kısıtlanması ne alaka. özel sayfam dediğiniz yer de insta oluyor herhalde. benim instam yok ama eğer olsaydı bir çok özelliğini sadece tanıyıp güvendiğim kişilerle paylaşacak şekilde kullanırdım. bizim ülkemizde birçok kavram yanlış anlaşılıyor ve kullanılıyor. bu özgürlük meselesi de onlardan biri. her neyse.. konu sahibi siz şikayetçi olun, ıp'sinden oturduğu eve kadar bulur, kapısını çalarlar. o lafları tek tek yedirirler ona.
Twittera yazın.gündemdeki hashtag neyse onları etiketleyin. Fotoğrafları da mutlaka koyun. Gündem olursa canına okurlar. Anca bu şekilde hızlı çözüm bulabilirsiniz.Ablalarım 19 yaşındayım çok korkuyorum lütfen okuyun görsel de bırakacağım. Sosyal medyada profilimi gören herkes istek atıyor fake bir adam bana penisini atıp instadan beni arıyordu ben dayanamayıp ona küfür ettim o da özür dile yoksa evinde bomba var baban terörist diye ihbar ederim yazdı. Ben başta kale almadım ama babamın ve benim numaramı ve evimizin adresini bulup bana attı nasıl bulduğunu inanın hiç bilmiyorum. Numaramı bulunca beni gece 2 de ya da sabah 5 de fake numaralar satın alıp alıp rahatsız ediyor SMS falan atıyor ben engelledikçe yeni numara alıyor iki haftadır geceleri arayıp duruyor o kadar korkuyorum ki adamın elinde benim bütün bilgilerim var ama ben onun adını bile bilmiyorum. Babam savcılığa ben cimere yazdım ama sonuç gelmedi çünkü adama dair hiçbir şey bilmiyoruz hem bıktım hem korkuyorum hem sinirliyim işi gücü yok her gece beni arıyor napıcamı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?