• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram'da resim paylasmama

Onlarla işiniz yoksa ilişkilerini de takip edip laf soksam mı diye sormayın.

Ben onların mutluluklarına mutlu olurum ama onlar sürekli laf sokma çabasında

Bak sen insta ya şunu at:

IMG_0874.webp

Onlardan da şu falan gelir:

IMG_0873.webp
(Mevlanaya bak sen neler de diyomuş :)))

Böyle laf soka soka anlaşır gidersiniz :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

gerçekten ciddi misin birinin sana yaptığının aynısını yapmak seni o kişiden nasıl farklı kılacak?

Ben onların mutluluklarına mutlu olurum ama onlar sürekli laf sokma çabasında

E sil gitsin arkadaşım
İletişimi kopardığın birini neden instagramda takip listende tutuyorsun? Allah çarşınıza göre pazar versin de sil geç. Bak bu yine sana iyi gelecek. Böyle yaparsan dışarıdan bakınca başkasının mutluluğunu kıskanan, çekemeyen biri gibi anlaşılırsın.

Aynen haklısın sanırım S Spizella bence de onlardan ne farkım kalır uğraşmaya bile değmez bu kişiler için böyle dost olmaz zaten teşekkürler cnm haklısın.

Selam kızlar.Benim Instagram'da okuldan eski işyerinden sevgilisi nişanlısı evli olan üç arkadaşım var nerdeyse iki günde bir resim atarlardı AVM deyiz çay keyfi konserdeyiz kahvaltı keyfi ne olursa paylasirdi.Arada seninde bir sevgilin yok ne zaman olacak falan diye alttan alttan güya laf sokmaya çalışıyorlardı ben de konuyu değiştirdim fazla muhattap olmadim ama dört beş kere yaptılar bunu.27 yaşındayım bu arada ucunun de ilişkisi sanırım iyi değil ortak arkadaşlarımızdan duyuyorum iyi değilmiş evli ve sevgilisi olan iki arkadaşımın kaç gündür resim paylasmiyorlar.Ben de onlara laf soksam iyi mi şimdi hayırdır resimler niye azaldı diye kus musunuz diye.İyi ki uzak durdum böyle arkadaşlar olmaz haksız mıyım kızlar ?
Kötü niyetli söylediklerini biliyorsaniz neden arkadaslik yapıyorsunuz?

Insanlarin kötü gunlerini laf sokmak için beklemek de harika bir arkadaslik örneği olsa gerek.

Gerçekten bunları mı dert ediyorsun kendine :)
Bahar geldi mis gibi havanın tadını çıkar, yürüyüşe çık, gez dolaş..

Onlar sevgilisini, kocasını hatta fingirdestigi yatağın resmini de atsınlar instagrama. Pembe gelin olma da ne yaparsan yap :deli:

Aynen haklısın sanırım S Spizella bence de onlardan ne farkım kalır uğraşmaya bile değmez bu kişiler için böyle dost olmaz zaten teşekkürler cnm haklısın.
Hayatında sana yük olacak kimseyi tutma. Baktın karşıdan sana olumsuz enerji geliyor bu senin hayat kaliteni düşürür. Hadi bye de git yani. ;)

Sende benim Gibi Herşeyden çok etkilenen birisin .
Hikayeye kapat söz at ama kesin görürler mi ki

Onlarınki arkadaşlığa sığmaz ama sizin bu düşüncenizde sığmaz. Arkadaşlarınızla mesafe koyun bence

arkadaş dediğiniz kişilerin yaptığı hoşmu değilmi bilmiyorum.Şimdi sizi samimi görüp soruyor olabilirler yada gerçekten niyetleri sizi kırmak olabilir.Bu da sadece onları ilgilendirir bu insanlar böyle ise sizde bu durumdan hoşlanmıyorsanız uzak durabilirsiniz.Fakat onlar bana bunu yapıyorlar aa ne ayıp ne kötü değilmi deyip sonrada duydumki halleri kötüymüş bende şimdi onlara aysını mı yapsam demek ne mantık bilemedim.
Şahsen hayatın bir çok konusunda bir çok insanla muhattap olup türlü türlü şeyler yaşıyoruz.Kırıldımda üzüldümde ama kimseye beni kırdığı şekilde yaklaşmadım.Bence sizde yapmayın.Görüşmeyin.Yada açıkca sizin bana yaklaşımızdan rahatsız oluyorum deyip konuyu açıkca konuşup kapatın.

Benimde bekarken iki arkadasim vardi evli cocuklu bi gun fb de Turkiyeye gidiyorum gibi bi paylasim yapmistim onlarda basladilar "ay her sene Turkuye bikmadin mi biraz kalda bizle gezersin bizim cocuklara bakarsin cocuk arabasini itersin falan diye yazmislardi sonra geyik yapmaya baslamislardi bende "sizene keyfim degilmi bugun Türkiyeye yarin Amerika ya giderim hesap mi verecem o cocuk arabanizida esiniz itsin bi zahmet kendi cocuklari degilmi?" Yazmistim gulen suratlarla o oldu. Bu olaydan sonra ilk karsilastigimizda baya bi utanmislardi yani olay oldugu zaman lafi carpacaksin bence. Simdi bosver

Zaten bağımı kopardım işim olmaz arkadaşlar dedi paylaşım yapmadıklarını diyorsunuz da konunuzda öyle demiyorsunuz paylaşım yapmadıklarını kendiniz görmüşsünüz yapmıyorlar demişsiniz aralarında sorun varmış diye arkadaşların demiş madem iletişimi kestin sözde bağlantın yok nasıl laf sokacaktınız? hangi bağlantıyla? diyelim laf soktun sen bunu mu bekliyordun kendi mutsuzluğundan bize mi sarıyorsun nerden çıkardın bunu deseler foto paylaşmıyorsunuz da ondan mı diyeceksiniz? komik olmaz mı? arkadaşların ne biliyor iki gün foto atmadı diye sorun olduğunu?

Back
X