Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlarınız size laf sokmamış. Siz resmen onların sevgilisi kocası olmasını kıskanmışsınız .Selam kızlar.Benim Instagram'da okuldan eski işyerinden sevgilisi nişanlısı evli olan üç arkadaşım var nerdeyse iki günde bir resim atarlardı AVM deyiz çay keyfi konserdeyiz kahvaltı keyfi ne olursa paylasirdi.Arada seninde bir sevgilin yok ne zaman olacak falan diye alttan alttan güya laf sokmaya çalışıyorlardı ben de konuyu değiştirdim fazla muhattap olmadim ama dört beş kere yaptılar bunu.27 yaşındayım bu arada ucunun de ilişkisi sanırım iyi değil ortak arkadaşlarımızdan duyuyorum iyi değilmiş evli ve sevgilisi olan iki arkadaşımın kaç gündür resim paylasmiyorlar.Ben de onlara laf soksam iyi mi şimdi hayırdır resimler niye azaldı diye kus musunuz diye.İyi ki uzak durdum böyle arkadaşlar olmaz haksız mıyım kızlar ?
Mutlulukları mutlu eder ama üzülürlerse de lafımı sokarım mı diyorsun? Evli, ilişkisi olan insanlar sıkıntılı bir dönemden geçerken “laf mı soksam” diye düşenen arkadaş zaten olmaz.Ben onların mutluluklarına mutlu olurum ama onlar sürekli laf sokma çabasında
Bende bekar arkadaslarima genelde takilirim nezaman evlencen ee hadi diye
Bukadar icerleniliyormu ya bu konulara
Bence bu kadar takilmayin buyuk sacmalik boyle cevap verirseniz![]()