- 16 Ekim 2018
- 122
- -50
- 98
- 32
- Konu Sahibi Canandemir344
-
E benim yeğenimin fotosunun altına bir sürü kız aşkım böceğim kalbim diye kalp falan her şey koyuyorlar. Yeni nesil bence böyle ya. Arkadaşlarna diyorlarevet sevgilisidir.
keko olmadigi icin sevgilisinin adini yazmamistir. bence birakin o adami
bilemedim,E benim yeğenimin fotosunun altına bir sürü kız aşkım böceğim kalbim diye kalp falan her şey koyuyorlar. Yeni nesil bence böyle ya. Arkadaşlarna diyorlar
Peki aynısının erkek halini düşünsek yani bir erkek kızın resmine koysaydı o zaman kankası mı olurdu yoksa resmi beğendim canım arkadaşım mı, sevgilim mi?evet sevgilisidir.
keko olmadigi icin sevgilisinin adini yazmamistir. bence birakin o adami
Valla şimdi tekrar baktım 3-4 tane kız aşkım harikasın, aşkım bitanem kalpler öpücekler falan tüm fotolara yazmışlar. Hepsiyle sevgili olmayacağına göre bilmiyorumbilemedim,falan olsa , olsa neyse ama kalp sıkıntı geldi bana:)
ama ben eski nesil sayılırım
Gece gece kahkaha attım,Allah da sizi güldürsün.dayısıdır
Evet sadece kalp emojisi başka bir şey yok. Ortak resim paylaşmamışlar, ikisinin de profilinde herhangibir yazı isim de yok.Tek kalp mi o zaman sıkıntı
Aslında aynı okuldan mezunlar devamını bilemiyorum.Kuzenidir kuzeni….
Senin bu konudaki rolün nedir peki? Platonik aşık mısın, eski sevgili misin… Nesin kimsin onlar içinAslında aynı okuldan mezunlar devamını bilemiyorum.
Onu yazsa zaten anlarım da ikisinde de öyle bir şey yok yani.Profiline tarih yazsa dayısının cezaevine girdiği tarih herhalde dersin bu gidişle
Nikahlarını kıyacağım sahnemizdeki rolüm bu. Beni nikah memuru sanarsın şimdi senSenin bu konudaki rolün nedir peki? Platonik aşık mısın, eski sevgili misin… Nesin kimsin onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?