- 16 Ekim 2018
- 122
- -50
- 98
- 32
- Konu Sahibi Canandemir344
-
En başarısız, gereksiz yorumu siz gönderdiniz kutlarım.Badem bıyıklı mısın
Yuuuoo niye nikah memuru sanıyım, hiç öyle bi vibe vermiyorsun konuya bakılırsaNikahlarını kıyacağım sahnemizdeki rolüm bu. Beni nikah memuru sanarsın şimdi sen
Artık herkesten şüpheleniyorum yavEn başarısız, gereksiz yorumu siz gönderdiniz kutlarım.
Mantığınız inanılmaz saçma ve komik. Burda birkaç yıl önce bir üye konu açmıştı. İşyerinde bir adamdan hoşlanıyordu. Adam evli çıkmıştı hatta kıza eşini gösterip tanıştırmıştı. Kız şey diyordu: “Sosyal medyasında düğün fotosu yok yalan söylüyor, hala bekar, beni kıskandırmak için evliyim diyor” demişti. Adam karısıyla tanıştırmasına rağmen bunu diyordu. Hatta şey de demişti “bu adamın evli olmadığını nasıl ona kanıtlarım”Onu yazsa zaten anlarım da ikisinde de öyle bir şey yok yani.Yani sevgilisiyse böyle ulu orta kalp koyabildiyse o zaman profiline de yazar ya da beraber resim de atarlar gibi düşünüyorum ama bunlar yokki.
32 yaşında mısınız gerçekten?Onu yazsa zaten anlarım da ikisinde de öyle bir şey yok yani.Yani sevgilisiyse böyle ulu orta kalp koyabildiyse o zaman profiline de yazar ya da beraber resim de atarlar gibi düşünüyorum ama bunlar yokki.
Sana kötü bir haberim var, kıro biri olmadığım için profilime EVLİ diye tarih vs duyurmadım ama evliyim…Onu yazsa zaten anlarım da ikisinde de öyle bir şey yok yani.Yani sevgilisiyse böyle ulu orta kalp koyabildiyse o zaman profiline de yazar ya da beraber resim de atarlar gibi düşünüyorum ama bunlar yokki.
Genelde mi?Gerçi profile genelde isim yazarlar isim falan yazmamış.
Kadınlar birbirine yazarlar zaten hatta bunla ilgili çok komik tatlı bi reels varValla şimdi tekrar baktım 3-4 tane kız aşkım harikasın, aşkım bitanem kalpler öpücekler falan tüm fotolara yazmışlar. Hepsiyle sevgili olmayacağına göre bilmiyorumbana da ters mesela .
Sana kötü bir haberim var, kıro biri olmadığım için profilime EVLİ diye tarih vs duyurmadım ama evliyim…
Alın bu bekarları burdanGenelde mi?
Evet kardeş, iki yakın kız arkadaş,ana (oğul) kız , aynı cinsiyette iki takipçi değilseler aşıktırlar.Niye elin oğlu elin kızına kalpInstagramda paylaştıği resmin yorum kısmına sadece kalp emojisi koymuş, diğer kişi de aynı şekilde kalp koymuş bunların arkadaşça olma ihtimali var mı yoksa direkt sevgili anlamı taşır mı? Gerçi profile genelde isim yazarlar isim falan yazmamış.
Senin belalın çok.Alın bu bekarları burdanbenimkinde yiğidim aslanim kocaam yazıyor bekar falan sanarlar diye ödüm kopuyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?