Instagramdaki resmin yorumuna kalp emojisi koyan kız sevgilisi midir?

Ay gerçekten 32 yaşında mısınız saçmalamayın ya profile isim yazmak diye bir şey mi kaldı artık ? Evlilerde ''evli mutlu çocuklu'' yazsın madem. ergen olmadıkları için isim yazma gereği görmemişler. Dalga konusu olur zaten o tarz şeyler. Hiçbir ilişkimde ne tarih attım ne de isim yazdım Allah korusun.

Onu yazsa zaten anlarım da ikisinde de öyle bir şey yok yani. Yani sevgilisiyse böyle ulu orta kalp koyabildiyse o zaman profiline de yazar ya da beraber resim de atarlar gibi düşünüyorum ama bunlar yokki.
Mantığınız inanılmaz saçma ve komik. Burda birkaç yıl önce bir üye konu açmıştı. İşyerinde bir adamdan hoşlanıyordu. Adam evli çıkmıştı hatta kıza eşini gösterip tanıştırmıştı. Kız şey diyordu: “Sosyal medyasında düğün fotosu yok yalan söylüyor, hala bekar, beni kıskandırmak için evliyim diyor” demişti. Adam karısıyla tanıştırmasına rağmen bunu diyordu. Hatta şey de demişti “bu adamın evli olmadığını nasıl ona kanıtlarım” O konuyu getirdi aklıma.

Fotolarda kalpleştiği kişi kayınçosu olacak değil ya sevgilisi ya karısıdır.

Son düzenleme:
Profilimde kocamın ismi yazmıyor bekar mıyım yoksa bekar mı sanıyorlar beni takip isteği atıyorlar dur ben bi eşimin baş harfini yazıp yanına kalp koyayım kilit falan da ona göre he

Onu yazsa zaten anlarım da ikisinde de öyle bir şey yok yani. Yani sevgilisiyse böyle ulu orta kalp koyabildiyse o zaman profiline de yazar ya da beraber resim de atarlar gibi düşünüyorum ama bunlar yokki.
Sana kötü bir haberim var, kıro biri olmadığım için profilime EVLİ diye tarih vs duyurmadım ama evliyim…

Şimdi atıyorum flörtleştiği biri olsa yine kalp koyar
Sevgilisi de kalp koyar ya da aileden biri kalp koyar
Arkadaşlar alev ateş çiçek böcek falan yazar

Mesela benim bir tane arkadaşım var kızlarla fotoğraf paylaşıyor ve sevgilisi sanılmasın diye hep altına kısmetini kapatıyorum falan yazıyor yani bence sevgilisi

Valla şimdi tekrar baktım 3-4 tane kız aşkım harikasın, aşkım bitanem kalpler öpücekler falan tüm fotolara yazmışlar. Hepsiyle sevgili olmayacağına göre bilmiyorum bana da ters mesela .
Kadınlar birbirine yazarlar zaten hatta bunla ilgili çok komik tatlı bi reels var

Evet kardeş, iki yakın kız arkadaş,ana (oğul) kız , aynı cinsiyette iki takipçi değilseler aşıktırlar.Niye elin oğlu elin kızına kalp emojisi bıraksın????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…