- 27 Ekim 2016
- 11
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Clementine23
-
650 tl lik adidas ayakkabıyı 150 tl ye alabileceğini sanan herkes para kaptırır.
iyi araştırmak lazım işte. nasıl 150 tl olur diye sorgulamalı.Herkes sahtekar değil , işini Doğru düzgün yapanlar da var .. 650 tl vermek yerine ederi 150tl ise uygun olan ürün alinir Tabi ki . Önemli olan Bundan kötü amaçlı faydalanmak isteyenlere fırsat vermemek .
yoruma kapalı sayfa.Her yorumun altına yazsın tanıdıklarınız bunlar sahtekar inanmayın diye. ben bi tane öyle yorum görsem almaktan vazgeçerim
Vay çakallar. millet yolunu bulmuş.yoruma kapalı sayfa.
Her yorumun altına yazsın tanıdıklarınız bunlar sahtekar inanmayın diye. ben bi tane öyle yorum görsem almaktan vazgeçerim
İnstagram vs kullanmıyorum ama orası foto paylaşım için mi yok ise satış sitesi mi ?
Oradan alışveriş yapmak hata gidin savcılığa şikayet edin telefonları var onun üzerinden herşey çıkar ortaya
Pislikler....Yorumu hemen siliyorlar,Her fotoğrafın altına yorum yapmıştım nerdeyse ,Block etti satici hesabımı,yorumları da sildi ..
çözüm yolu olarak, eğer resmi fatura varsa tüketici heyetine başvurun. onların önerdiği gibi ihtar çekin. inşallah işe yarar.
İnstagram vs kullanmıyorum ama orası foto paylaşım için mi yok ise satış sitesi mi ?
Oradan alışveriş yapmak hata gidin savcılığa şikayet edin telefonları var onun üzerinden herşey çıkar ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?