instagramdaki tuhaf erkek

Neden tuhaf olsun adam da kendince haklı. İnternetten adamları dolandıran bı sürü kadın var hepsi de sırf kadın diye iyi niyetli olmak zorunda değil
Bence senin pat diye teklif etmen hoşuna gitmemiş belki biraz daha tanıyacaktı

Hee sormayın ne düzgün adammış bırakın alla'aşkınıza ya :) Bunu diyenler erkekleri gram tanımıyor.

Ya fake ya da beğenmemiş.

Nispeten kültürlü erkeklerin yer aldığı ekşide bile bir mesajlaşınca ya aynı gün ya ertesi gün buluşmak istiyorlar.

3 hafta hiç hamle yapmamasından bile anlamalıydınız bir şeyleri.

Bugün star tv de bi haber izledim aklıma sizin konu geldi. 42yaşında evli bi adam nette bekarım diyerek bi kızla yazışıyor. Kız buluşmak istiyor ev adresi veriyo, adam gidiyo ki evde 2erkek, bunu iyice bi dövüyolar, üstünü başını soyup fotolarını çekip karına söyleriz diye tehdit ediyolar 35binlik senet imzalatıyolar. Şebekeymiş meğer bunlar adam polise şikayet etmiş yakalanmışlar, nitelikli yağma suçundan sabıkaları varmış. Diyeceğim o ki amaaan erkek nası olsa buluşsun ne var dememek lazım, adam temkinli davranmış👌😂

Adam dünyanın en mantıklı cümlelerini kurdu diye mi sinirlendiniz? Hiç tanımadığınız bir adamla takiplesiyor, mesajlasiyor ve hep ilk adımları siz atıyorsunuz. Ben adamın yerinde olsam ilk tuzak mi diye şüphelenirim. Sizin yerinizde olsam da tanımadığım bir adamla asla görüşmem zira zaten takiplesmem. Bi cesaretiniz hiç normal değil.

Fazla atilgan davranmissin adam korkmuş, direk ekleyip, mesaj atip sonrada hadi bulusalim teklifi de sizden geliyor, bunu yapan kadin cok azdir. Böbrekci ya da dolandirici filan sanmistir, yani ben olsam oyle dusunurum. 😂😂😂

Sizin teklif etmeniz tuhaf gelmiş olabilir. Bir ilişkisi de olabilir. Söylediklerinde doğruluk payı var. Öyle olaylar oluyor ki insanlara güvenmek zor. Bu arada ben karşı taraftan talep gelmesini beklerdim.

İnstagramımı tekrar aktif ettim bugun . Mesaj attım kendisine şöyle yazdım ;

Kalbimi çok kırdın. Ben sadece konuşalım dedim . Neden böyle davrandıgına bir anlam veremedim .

O da mesaj attı mesaj şöyle ;

Siz kadınların taklidini yaptım. Hepiniz paronaya değil misiniz ? Tüm erkekleri tecavuzcu katil hırsız düzenbaz olarak görmüyor musunuz ? E birazda biz sizi böyle görelim . Ön yargı oluşturalım . Sen bana hiçbirşey yapamazsın ? Haddini bil sen kimsin? yazdı .

Şok oldum . Hemen engelledim . Hiçbirşey yazmadım .

Bu nasıl birşey ya ? Nasıl bir ruh hali bu ?

Son mesajlarinin uzerine kusura bakma ruh hastasi oldugunu bilmiyordum der .Engellerim.Yap bunu.Sen de haddini bil ,iki dakika adam ol derim .Hak etmiş.Ne oluyor ,insan gibi talebinizi belirtmişsiniz.Daha sonra deyip geçip gidebilirdi.Kadinlar bu ülkede paranoya yapmakta haksız mı ayrica ,haftada 2 kadın öldürülüyor mübarek ülkemde:(((

Kalbimi çok kırdın. Ben sadece konuşalım dedim . Neden böyle davrandıgına bir anlam veremedim .

Siz kadınların taklidini yaptım. Hepiniz paronaya değil misiniz ? Tüm erkekleri tecavuzcu katil hırsız düzenbaz olarak görmüyor musunuz ? E birazda biz sizi böyle görelim . Ön yargı oluşturalım . Sen bana hiçbirşey yapamazsın ? Haddini bil sen kimsin? yazdı .

Ablacim adam sana zaten garip gurup bir seyler yazmisti onceden. Sen bunun ustune hala israrla mesaj atiyorsun, adam istemiyorum diyor sen uste uste gidiyorsun neden Allah askina?

Son düzenleme:
Gerçekten çok sinirliyim bütün neşem kaçtı

Ders olsun size bir daha tanımadığınız adamlara yazmayın

Back
X