- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arastırmıstım fake degilÇocuk kesin fake hatta kız bile olabilir.
Tr sınırları içerisinde buluşmak isteyen bir kıza, hayır diyecek bir erkek tanımıyorum.
İnstagramımı tekrar aktif ettim bugun . Mesaj attım kendisine şöyle yazdım ;
Kalbimi çok kırdın. Ben sadece konuşalım dedim . Neden böyle davrandıgına bir anlam veremedim .
O da mesaj attı mesaj şöyle ;
Siz kadınların taklidini yaptım. Hepiniz paronaya değil misiniz ? Tüm erkekleri tecavuzcu katil hırsız düzenbaz olarak görmüyor musunuz ? E birazda biz sizi böyle görelim . Ön yargı oluşturalım . Sen bana hiçbirşey yapamazsın ? Haddini bil sen kimsin? yazdı .
Şok oldum . Hemen engelledim . Hiçbirşey yazmadım .
Bu nasıl birşey ya ? Nasıl bir ruh hali bu ?
Ay kaçsın bir zahmet istemiyorum demiş hala yazıyorsun.Gerçekten çok sinirliyim bütün neşem kaçtı
İnstagramımı tekrar aktif ettim bugun . Mesaj attım kendisine şöyle yazdım ;
Kalbimi çok kırdın. Ben sadece konuşalım dedim . Neden böyle davrandıgına bir anlam veremedim .
O da mesaj attı mesaj şöyle ;
Siz kadınların taklidini yaptım. Hepiniz paronaya değil misiniz ? Tüm erkekleri tecavuzcu katil hırsız düzenbaz olarak görmüyor musunuz ? E birazda biz sizi böyle görelim . Ön yargı oluşturalım . Sen bana hiçbirşey yapamazsın ? Haddini bil sen kimsin? yazdı .
Şok oldum . Hemen engelledim . Hiçbirşey yazmadım .
Bu nasıl birşey ya ? Nasıl bir ruh hali bu ?