- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Cikita Muz
-
Anlaştık peteğim!Merak etme, erkeklerin hepsine güven olmaz
Ayy hem çok eğlendim hem de taktikler öğrendim
Anlaştık peteğim!
Hep eğlenelim,heyecanını ,enerjini hiçbirşey düşürmesin
huuu komşu, konuşmaya başladı bizim hızlı gonzalesOlsun sende yaz ne olacak mesaj gelmiş bildirimde gördüm baktım silinmiş falan de bu konularda rahat ol yaz gitsin sen ondan o senden bekliyor sonra adam hoslaniyosada bakiyo senden ses yok başkası çıkıyor karşısina onla oluyor
Olsun sende yaz ne olacak mesaj gelmiş bildirimde gördüm baktım silinmiş falan de bu konularda rahat ol yaz gitsin sen ondan o senden bekliyor sonra adam hoslaniyosada bakiyo senden ses yok başkası çıkıyor karşısina onla oluyor
huuu komşu, konuşmaya başladı bizim hızlı gonzales
kk yine bir ara buluculuk yaptı. Baya eğlenceli konuydu açana da yorumlayanlara da teşekkürler
kk yine bir ara buluculuk yaptı. Baya eğlenceli konuydu açana da yorumlayanlara da teşekkürler
Hehhe hamileyim ya sürekli uyuklayıp duruyorum,o esnada neler olmuş neler:) iyi bari sevindimm herkes mutlu olsun yaOhooo tekrar iletişime geçtiler bile
Yupppiii ozaman.ben geriden takip ediom biraz gelişmeleri sorry canım :) Allah tamamına erdirsinŞuan konuşuyoruz
Bir dost hangi oyuna bağımlıydın metin2 demeGünaydın
Sabah sabah bu nasıl konu
İnstaya foto koydum, swarmdan ekleştik, çekinlerimi beğenirdi, dm atmış ama silmiş
Sosyal paylaşım sitelerinden sadece birini kullandım, gerisi yeni bir lisan gibi geliyo( eskiden oyun bağımlısıydım, kurtulmuşken kendimi muhafaza ediyorum bu tarz şeylerden )
Gönderilen mesaj geri alınıyo orda demek ki
Yupppiii ozaman.ben geriden takip ediom biraz gelişmeleri sorry canım :) Allah tamamına erdirsin
ay kaç gündür içimiz şişmişti kk da güzel konu olmuş bu..
yalnız delikanlı hızlı bayağı ..
düğüne de çağırırsın artık bizi
O değil de ben check-in yerine çekin yazan yerde kaldım :)))
Hahahha üşendim 2 harf daha eklemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?