- 8 Haziran 2014
- 1.962
- 4.967
- 133
- Konu Sahibi Cikita Muz
-
uykun yüzünden değil kendini kasman yüzünden kaçırmışsın.
güya hemen atlayan kız olmayacaktın di mi :)
ben olsam madem hoşlanıyorum mesaj hala varmış gibi iyiym sen nasılsın yazarım
Hiçç.uykun yüzünden değil kendini kasman yüzünden kaçırmışsın.
güya hemen atlayan kız olmayacaktın di mi :)
ben olsam madem hoşlanıyorum mesaj hala varmış gibi iyiym sen nasılsın yazarım
hiç bişey yazma gitsin o da kararsızmış demekki msj yazıp yazmama konusunda cevap alamayınca geri silmiş özgüven problemi var demekki.onunla mı uğraşcaksın boşver.kendinden eminse bi daha yazar.
Hiçç.
Aynen öyle. :))
ışklsn inınıyırız tıbıYaaa bana inanmiyirrr misinizz
Aşkolsun yani
Günaydın
Sabah sabah bu nasıl konu
İnstaya foto koydum, swarmdan ekleştik, çekinlerimi beğenirdi, dm atmış ama silmiş
Sosyal paylaşım sitelerinden sadece birini kullandım, gerisi yeni bir lisan gibi geliyo( eskiden oyun bağımlısıydım, kurtulmuşken kendimi muhafaza ediyorum bu tarz şeylerden )
Gönderilen mesaj geri alınıyo orda demek ki
Bence mesajını gördüm deme, cevaplamadığın ortaya çıkar
Çocuk ta şaşırmış herhalde mesaja ttım rezil olmadan sileyim mi demişbilmem.
Çevrimiçi olduğunu anlamamıştır di mi? Anladıysa bozulmuş olabilir
Fotoğrafını beğenmekle yetin şimdilik
Bu hareketiyle bence kendine guveni yok gibi geldi bana hemen yazip cevap beklemeden sildigine gore.
Bence kasma kendini beklemede kal, senden hoslansa zaten ne yapar eder iletisime gecmeye calisir.
Aklma nedense sevgilisi varsa onun sildiği geldi!Malum hafiye sevgili çok!
kk da paranoyak oldukAaa o da bi ihtimal.. Gerçi instada yüzlerce fotosu var ama bi kızla sevgili temalı fotosu da yok.. Daha doğrusu ablası dışında bi kızla fotosu bile yok
ışklsn inınıyırız tıbı
Sırada onu şok etmek var.
Sen onu sallamadın diye bu sana trip çakmış ya,sen de onun hiç beklemediği bir anda çok samimi gibi bir şey yaz vs ay her ne ise işte onda şok etkisi yapsın.Varsa içinde bişi olur o iş.Yoksa ımıınn bınını bı slk de geç
Bi ara bişey gördüm deYa bildirimi gördüm sadece, bildirimi dahi gördüğümü anlaması imkansız. Sabahı beklese ne güzel cevap alcaktı benden işte
Neyse sanırım doğal davranmak en iyisimesajı sildiğimi anladığımı belli etsem, o zaman da niye cevaplamadın diycek.. Ee silmeseydin cevaplıycaktım dimi
Uykuluyken gördüm gibi yazsam, koala durumuna düşer miyim acabayoksa burda da bana inanmadıkları gibi o da mı bana inanmaz
kıyamamYa sanırım akşam 8le 11 arasında yazdı.. Ee ben akşam telefonda mı olmak zorundayım yani. Sabah 8de bi baktım mesaj yok. Halbuki ne cevap verceğimi yarım saat düşünüp instaya girmiştim
Bi ara bişey gördüm de
Gerçek miydi rüya mıydı anlamadım ?
Safa yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?