İnstagramdan dm yazıp silmiş kızlar, napsam

Cikita Muz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
1.962
4.967
133
Öncelikle günaydın herkese

Benim instagramdan takipleştiğim, taa ilkokuldan bi arkadaşım vardı. Ben ilkokulda ona içten içe aşıktım tabii yıllar sonra beni instadan bulmuş, istek atmıştı. Sonra swarmdan (hangi mekandaysak bildiriyoruz) falan ekleyip, çekinlerimi beğenmeye başladı. İnstaya attığım fotoları beğendi falan. Ben de beğendim.. Neyse tabii ki oo bana aşık bu demiyorum tabii ben de ona aşık değilim ama çocuk hala yakışıklı yanii

Sadede gelirsek, dün akşam bana dmden (instagram mesajı), merhaba çikita, nasılsın yazmış. Ben bunu bildirimlerden gördüm, instaya girip görüldü falan yapmadım. Erkenden çok uykum geldiğinden, sabaha yazarım diye uyudum ben tabii. Sabah kalktım ve mesaj yok. Bildiğiniz mavi ekran verdim beyfendi mesajı silmiş galiba..

Neyse şimdi ben napsam.. Bana mesaj atmıştın dün gördüm cevaplayamadım falan mı desem.. Gidip bi fotosunu beğenip de, kendimi bekleme moduna mı alsam.. Yoksa kendi kaybetti hıhh falan mı desem..

Ay rüyasında makyajsız halimi gördü de mi sabaha sildi mesajı acaba

Buarada biz ilkokuldayken x şehrindeydik. Ben istanbula taşındım. O da istanbula yeni taşınmış, swarmdan anladığım kadarıyla.. Böyle yani kızlar.. Uykum sayesinde sohbeti kaçırdım iyi mi

uykun yüzünden değil kendini kasman yüzünden kaçırmışsın.
güya hemen atlayan kız olmayacaktın di mi :)

ben olsam madem hoşlanıyorum mesaj hala varmış gibi iyiym sen nasılsın yazarım

Yok ya gerçekten aşırı uykum vardı.. Salonda uyuklamışım, yatağıma geçerken gördüm bildirimi, amaaan diyip yattım geri valla billa.. Öyle geç yazayım ağır olayım diye düşünemeyecek kadar uykuluydum

Ya aslında yıllar geçmiş hoşlanmıyorum , e bişey olacak diye de beklemiyorum ama.. Mesaj gidince değere bindi galiba kendisi

hiç bişey yazma gitsin o da kararsızmış demekki msj yazıp yazmama konusunda cevap alamayınca geri silmiş özgüven problemi var demekki.onunla mı uğraşcaksın boşver.kendinden eminse bi daha yazar.

Günaydın
Sabah sabah bu nasıl konu
İnstaya foto koydum, swarmdan ekleştik, çekinlerimi beğenirdi, dm atmış ama silmiş
Sosyal paylaşım sitelerinden sadece birini kullandım, gerisi yeni bir lisan gibi geliyo ( eskiden oyun bağımlısıydım, kurtulmuşken kendimi muhafaza ediyorum bu tarz şeylerden )
Gönderilen mesaj geri alınıyo orda demek ki

Bence mesajını gördüm deme, cevaplamadığın ortaya çıkar
Çocuk ta şaşırmış herhalde mesaja ttım rezil olmadan sileyim mi demiş bilmem.
Çevrimiçi olduğunu anlamamıştır di mi? Anladıysa bozulmuş olabilir
Fotoğrafını beğenmekle yetin şimdilik

hiç bişey yazma gitsin o da kararsızmış demekki msj yazıp yazmama konusunda cevap alamayınca geri silmiş özgüven problemi var demekki.onunla mı uğraşcaksın boşver.kendinden eminse bi daha yazar.

Ya sanırım akşam 8le 11 arasında yazdı.. Ee ben akşam telefonda mı olmak zorundayım yani. Sabah 8de bi baktım mesaj yok. Halbuki ne cevap verceğimi yarım saat düşünüp instaya girmiştim

Yaaa bana inanmiyirrr misinizz
Aşkolsun yani
ışklsn inınıyırız tıbı
Sırada onu şok etmek var.
Sen onu sallamadın diye bu sana trip çakmış ya,sen de onun hiç beklemediği bir anda çok samimi gibi bir şey yaz vs ay her ne ise işte onda şok etkisi yapsın.Varsa içinde bişi olur o iş.Yoksa ımıınn bınını bı slk de geç

Ya bildirimi gördüm sadece, bildirimi dahi gördüğümü anlaması imkansız. Sabahı beklese ne güzel cevap alcaktı benden işte

Neyse sanırım doğal davranmak en iyisi mesajı sildiğimi anladığımı belli etsem, o zaman da niye cevaplamadın diycek.. Ee silmeseydin cevaplıycaktım dimi

Uykuluyken gördüm gibi yazsam, koala durumuna düşer miyim acaba yoksa burda da bana inanmadıkları gibi o da mı bana inanmaz

Bu hareketiyle bence kendine guveni yok gibi geldi bana hemen yazip cevap beklemeden sildigine gore.
Bence kasma kendini beklemede kal, senden hoslansa zaten ne yapar eder iletisime gecmeye calisir.

Yani yıllar sonra 2 fotomu görerek hoşlanmayacağını biliyorum da.. Mesajı hemen sildikten sonra tekrar mesaj atar mı ondan da şüpheliyim..

Yazmaya karar verdim.. Kanka seninki geliyo doğal davran moduna giriyim en iyisi
Gerçekleri mi anlatsam ne ama ya o da sizin gibi inanmassaa

Bi ara bişey gördüm de
Gerçek miydi rüya mıydı anlamadım ?
Safa yat

Ya sanırım akşam 8le 11 arasında yazdı.. Ee ben akşam telefonda mı olmak zorundayım yani. Sabah 8de bi baktım mesaj yok. Halbuki ne cevap verceğimi yarım saat düşünüp instaya girmiştim
kıyamam ne diye hemen esip coşmuş silmiş geri, kararsız işte.anladığım kadarıyla senin gördüğünü de anlamamış.boş ver senin ittirmenle olmasın sen paylaşımlara devam et yazacağı varsa yazar yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…