- 23 Nisan 2016
- 99
- 43
- 13
- Konu Sahibi Cikita Muz
-
klasik bir konuşma başlangıcı olmuş fazla kendinzi kaptırmayin derim ağırdan alin
Ben bilmiyodum bileÜmraniyede oturduğumu söyleyince tüm coolluğum gitmemiştir umarım
Eskiden kalma kötü bi ünü var da burasınınçöpleriyle ünlüymüş
Ben bilmiyodum bile
Halkalı'yı duymuştum ama her Halkalı'da oturanın çöplük içinde yaşadığını düşünmedim tabi
Anladın sen onu demek herhalde o gülücük
Haa bide biara ümraniye sapığı vardı
Buarada dedi ki , o zaman sana da uygunsa beraber bişeler yapabiliriz
Yalnız her mesajın sonundaki gülücük emojisi gerçekten sinirimi bozmaya başladı
Anladın sen onu demek herhalde o gülücük
Eee uygun musun bakalım
Ooo hızı seviyo
Tabiii ki değilim
Önce dip boya için kuaföre gitmem lazımtabii bunu içimden söyledim
Buara sınavlarım var notlarım düşük dedim, ki gerçekten öyle
Şuan yazdı, tamam sen ne zaman istersen yaparız uygun bi zaman dediveee şuan numarasını attı watsaptan haberleşiriz dedi
Ooo hızı seviyo
Gelsin instalarHızlı ve emojili
Acaba watsaptan bu benim numaram diye mi yazsam, yoksa instadan numaramı mı yazsam
Sanırım watsaptan yazarsam muhabbet devam eder
Ohooo tekrar iletişime geçtiler bileBugünün işini yarına bırakma demişler.gördüğünde cevaplayaydın şimdi tutuşmazdın :) neyse bence hiç bişey yapma...görmemiş gibi ol
Bugünün işini yarına bırakma demişler.gördüğünde cevaplayaydın şimdi tutuşmazdın :) neyse bence hiç bişey yapma...görmemiş gibi ol
Gelsin instalar
Gitsin swarmlar
E artık whatsappın vaktidir artık
Rica ederim ne demekYaa çok teşekkür ederim bir-dost , gerçekten nick'in gibisin
Bana en çok sen yardımcı oldun
Buarada watsaptan mesajla numaramı kaydettirdim
Rica ederim ne demek
Eğlenceli buldum konunu ayrıca : )
Whatsapp oldu mu sırtın yere gelmezyolunuz açık olsun
Hani haber verecektinYaa çok teşekkür ederim bir-dost , gerçekten nick'in gibisin
Bana en çok sen yardımcı oldun
Buarada watsaptan mesajla numaramı kaydettirdim
Hani haber verecektin
Ayyy sabah sabah bu ne güzel haber ya!thanks şekerim,herşey sizler içinAlıntılamadım da konuya yazdımbildirim gider diye düşündüm
Polyanna sen de bana çok yardımcı oldun, aklıma gelmeyen ayrıntıları hatırlattın
Sana da çok teşekkür ederim, yorumlarını beğendiğim bi insansın sen de
Haa buarada özet geçiyim, ben bi beğeni yaptım, sonra dmden yazdı.. Naber nasılsın , istanbulda mısın falan.. O da burdaymış, yan ilçede yaşıyormuş.. Buluşalıma getirdi lafı, ben de sınavlarım var buara sonra dedim.. Gerçekten var ama Bikaç güne başlıyolar.. İşte o da tamam sen ne zaman istersen dedi, numarasını verdi, watsaptan haberleşiriz dedi.. Şimdi vatsaptan konuşuyoruz
Ayyy sabah sabah bu ne güzel haber ya!thanks şekerim,herşey sizler içinyinede tedbiri elden bırakma sen temkinli ol emi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?