- 1 Mayıs 2024
- 518
- 369
- 23
- 31
- Konu Sahibi gulaysedeniz
Aynen inşallah.insallah insallah dua edeceğiz azmedeceğiz olacak insallah.
Her zaman yapamıyorum bu videouyu ama 2 3 gün arayla yapıyorum.
Olsun o da bişeydir süper valla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen inşallah.insallah insallah dua edeceğiz azmedeceğiz olacak insallah.
Her zaman yapamıyorum bu videouyu ama 2 3 gün arayla yapıyorum.
Günaydın arkadaşımmm dün 15 bin adımla günü kapattım bugün de öyle olur muhtemelen. Çünkü ben haftanın üç günü çocuk bakıcılığı yapıyorum okula bırakıp alıyorum. Aralıklı oruca ve diyete tam gaz devam bugün kendimi bi hafif hissettim sebepsizGüüünaydınnorayildiz ne yapıyorsun bugun plan ne ?
yia süper masallah....Günaydın arkadaşımmm dün 15 bin adımla günü kapattım bugün de öyle olur muhtemelen. Çünkü ben haftanın üç günü çocuk bakıcılığı yapıyorum okula bırakıp alıyorum. Aralıklı oruca ve diyete tam gaz devam bugün kendimi bi hafif hissettim sebepsizsen nasılsın bakalım neler yapacaksın bugün
Ooo şimdiden 5 bin adım çok iyi cidden. Ay akşam yemeğini kıskanmadım desem yalan olur :))yia süper masallah....
Bende işe geldim yuruyerek geldim şimdiden 5 bin adım var.
dün akşam oğununu kaloriyi aşmayacak şekilde bitter çikolata yarısını ve satatalık ve ülger go bar şeklinde yaptım :)
Bugün diyete devam :)
Akşam spora insallah.
her gün gidemiyorum yoruluyorum oyle genelde hafta da 4 gün gitmeye çalısıyorum diğer 3 gün ise 15 bin adım hedefim var onu yapmaya çalısıyorum.Ooo şimdiden 5 bin adım çok iyi cidden. Ay akşam yemeğini kıskanmadım desem yalan olur :))
Her gün gidiyor musun spora
Benim regle yakın hep tek çizgi çıktı sen de çift miher gün gidemiyorum yoruluyorum oyle genelde hafta da 4 gün gitmeye çalısıyorum diğer 3 gün ise 15 bin adım hedefim var onu yapmaya çalısıyorum.
Konudan bağımsız LH test kiti regl e yakın zamanda çizgi çıkar mı sence ?
Ayyyy güzel haber mi yoksaher gün gidemiyorum yoruluyorum oyle genelde hafta da 4 gün gitmeye çalısıyorum diğer 3 gün ise 15 bin adım hedefim var onu yapmaya çalısıyorum.
Konudan bağımsız LH test kiti regl e yakın zamanda çizgi çıkar mı sence ?
Ben ovulasyonu ikinci yapışım geçen kendi ovulasyon aralığımda yapmıstım çift çizgiyi görünce bırakmıştım Bu ay ise devam ettim dün akşam çift çizgi idi acaba yumurtadım mı kıst mı var yoksa gebelik mi anlamadım yaniAyyyy güzel haber mi yoksa![]()
sızı gibi oldu ama üşütmüşte olabilirim reglim geliyorda olabilir. akıntım yok. ve reglim ayın 26- 27 sinde pcos da yok lh dalgalanması neden olur ki cok koyu degil çizgi ama silikte degilRegle tam kaç gün var
oda yok inan :) ahahah ya eskiden hassasiyet olurdu bi bel ağrısı kasık ağrısı akıntım olurdu. Şimdi ise hiç bişeyim yok :) ne hassasiyet ne ağrı ne akıntıAyyy iyi duruyorsun ben çoktan erken gebelik testi yapmıştımyani pcos falan da yoksa böyle iki çizgi çıkması beni meraklandırdı peki regl öncesi sendromlardan olan veya olmayan var mı? Benim göğüslerim hassaslaşmış ve ağrımıştı ama ben gebeliğe yormamıştım şimdi her ay göğüs muayenesi yapıyorum o ayrı:)
ah gençlik ah gençlik 26 sında yaparım insallah .Bak evet benim de regl öncesi akıntım başlar regl ola cağım gün ve bir öncesi zirveye çıkar sonra da regl olurum. Bakalım ayyy inşallah güzel haberdir canım yaa peki ne zaman test yaparsın regl gelmezse :)
tabi ya bozmayız moral felan allah en doğru zamanda nasip eder.Kaç yaşındasın ki:) hadi inşallah güzel haberler gelir gelmezse de moral bozmak yok daha kilo vermeye devam ediyoruz çünkü :)
of evet ya ben ömürmde bu kadar kiloda olmadım:) eski kıyafetlerimi de atmaya kıyamıyorum. Ama inicem eski kiloma varya kendimi sanki dünyaya her şeye kapatmıs bir magrada vakit geçirmişim de beynimin şalterini yeni kaldırmışım gibi :)Geçtiğimiz günlerde 10 eylülde 31 oldum ben de.
Şu kilolar keşke hemen gitse ya bir ayda gitse nolur sanki![]()